Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / yoga / Info
Print side

Hovedsæson 2018/19

Yoga 

Du bliver guidet i eksempelvis både hatha, vinyasa, yin og restorativ yoga. 

Timen bygges op med opvarmende flow sekvenser fra vinyasa yoga, hvor der er fokus på synkronisering af vejrtrækning og bevægelse, samt på balance. Herefter vil der være klassiske åndedrætsøvelser (pranayama), som kan forefindes i hatha yoga, samt forskellige stillinger (asanas) bliver gennemgået og praktiseres som ved yin yoga.

Timen vil have en naturlig rolig afslutning, eksempelvis med forskellige restorative stillinger, der giver ro på nervesystemet og kroppen generelt og en afspænding, så du forlader timen med ro i sindet.

I praksis vil du derfor få arbejdet hele din krop igennem både gennem stræk af muskler, sener og bindevæv, samt styrke af hele kroppen herunder med fokus på coremuskulaturen (kropsholdningen) og skuldre og hofte. Vi fokusere også meget på rygsøjlen, både gennem twist, bevægelse og styrke, som kan afhjælpe rygsmerter, der evt er forbundet med mange stillesiddende timer.   

Fokus med denne time er bl.a. at skabe en øget kropsbevidsthed, så kropsholdning og vejrtrækning optimeres. Der vil være forskellige temaer på timerne, hvor der også introduceres til mindfullness, meditation, vejrtækningsøvelser og specifikke fysiske øvelser, som kan tages med i din dagligdag. 

Agenda med forløbet er, at du får her en time og 20 minutters pause, hver uge, fra en måske stresset hverdag. Du skal kun fokusere på dig selv og din krops signaler. På denne måde lærer du både dig selv og din krop meget bedre at kende, som formentlig kan tages med videre i din dagligdag. Du får mulighed for at give nervesystemet ro, som måske kan skabe ro i sindet og tankerne, og give dig mulighed for at blive en bedre udgave af dig selv, gennem mere overskud i hverdagen.

 

 
Hathayoga.gif

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.