Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / vandpolo / Info
Print side

Hovedsæson 2019/20

Vandpolo

i KU Svømning og Vandpolo

Klubbens sæson løber primo september-ultimo juni

Her går ambitioner og sjovt socialt samvær hånd i hånd og bold i hånd. Her kombineres teknik, taktik, hård fysisk træning og kondition med masser af holdånd.

 

Adgangsforhold

  • Nørre Allé 51: Din træner vil orientere dig herom ved 1. træningsgang.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

For dig, der ikke kender vandpolo

Er du lidt af en vandhund, og er du blevet lidt træt af ”bare” at svømme frem og tilbage? Har du lyst til at spille en holdsport? En holdsport, der ikke bare kræver, at du er i god form, men at du er en holdspiller og kan holde hovedet koldt under intens belastning - så er vandpolo måske lige en sport for dig.

Vi kan tilbyde dig hård træning, hvor du lærer at svømme til, træde vande, håndtere en bold og spille sammen med et hold. Vandpolo minder meget om håndbold, dog er underlaget skiftet ud med et svømmebassin. Træningen vil typisk bestå af tre dele:

  • Opvarmning/svømmeøvelser

  • Boldhåndteringsøvelser

  • Øvelse af spilsituation

Vi integrerer hurtigst muligt nye spillere på holdet, og du får som ny spiller fordel af at lære fra de erfarne spillere på holdet. Vi har et meget internationalt hold, så træning foregår på engelsk. Vi er et mixhold, som lægger vægt på, at det sociale er en vigtig grobund for motivation og det sportslige niveau.

En af vores træningstider er om lørdagen, og hvis du nu tænker: "Ahh, men jeg plejer normalt at ligge med tømmermænd/læse/chille lørdag eftermiddag", så er svaret såre enkelt: Giv dig selv en pause med sport og socialt samvær for at vende tilbage til lørdagen med overskud og et større smil på læben.

Vi glæder os meget til at se dig på KSI Vandpolo hold.

Bemærk: Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo. For din egen skyld kræver vi, at du kan tage 25 meter på 30 sekunder, så du kan følge med. Hvis det er over dit niveau, så foreslår vi KSI’s letøvede svømmehold. Du er meget velkommen til en prøvetræning eller at sende en mail til pololeder@usgvand.dk.

 

For dig, der kender til vandpolo

Vi er et hold, der består af kvinder og mænd med forskellig baggrund inden for sporten. Vi spiller på nuværende tidspunkt i 2. division. Vi regner selvfølgelig med en vis kampdeltagelse, selvom det ikke er obligatorisk. Desuden har vi en ambition om at deltage i en række større internationale turneringer, fx i Holland, Tyskland og Spanien, hvor vi har spillet i turneringer mod hold fra hele Europa.

Vi regner med, at du vil tage aktiv del i klubbens aktiviteter og hjælpe med nogle af de opgaver, der er omkring holdet. Vi er ofte lige så socialt orienteret, som vi er fokuseret på selve sporten, hvilket skaber et godt miljø omkring sporten og motivation for at møde op til træning.

Er du interesseret i yderligere information angående klubben eller vandpolo, er du velkommen til at skrive til: pololeder@usgvand.dk.

vandpolo.gif

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.