Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / vandpolo / Info
Print side

Hovedsæson 2021/2022

KSI Vandpolo

Klubbens sæson løber september-juli. 

KSI vandpolo er en social klub, hvor ambitioner og sjovt socialt samvær går hånd i hånd. Her kombineres teknik, taktik, hård fysisk træning og kondition med masser af holdånd. Holdet er mixet mellem kvinder og mænd og består af spillere på mange forskellige niveauer. Vi forsøger så vidt muligt at integrere alle spillere via. forskellige øvelser og spændende træninger. 

Adgangsforhold:

Nørre Allé 51: Adgangskort er nødvendig og udleveres på KSI-kontoret, Nørre Allé 53. 

___________________________________________

 

For dig, der ikke kender vandpolo:

Brænder du for holdsport og kunne du tænke dig at gøre det i et nyt element – så er vandpolo måske noget for dig. Vandpolo kræver at man er i god form, er en holdspiller samt at man kan holde hovedet koldt under pressede situationer. Vi kan tilbyde dig hård træning, hvor du lærer at svømme til, træde vande, håndtere en bold og spille sammen med et hold. Vandpolo minder meget om håndbold, dog er underlaget skiftet ud med et svømmebassin. Træningen vil typisk bestå af tre dele:

Opvarmning/svømmeøvelser

Boldhåndteringsøvelser

Øvelse af spilsituation

Vi integrerer hurtigst muligt nye spillere på holdet og du får som ny spiller fordel af at lære fra de erfarne spillere på holdet. Vi har et meget internationalt hold, så træning foregår sædvanligt på engelsk. Vi er et mixhold, som lægger vægt på at det sociale er en vigtig grobund for motivation og det sportslige niveau.

En af vores træningstider er om lørdagen og hvis du nu tænker: "Ahh, men jeg plejer normalt at ligge med tømmermænd/læse/chille lørdag eftermiddag?", så er svaret såre enkelt: "Giv dig selv en pause med sport og socialt samvær for at vende tilbage til lørdagen med overskud og et større smil på læben.".

Vi glæder os meget til at se dig på KSI vandpolo hold. 

Bemærk: Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo. For din egen skyld anbefaler vi, at du kan svømme 25 meter på 30 sekunder, så du kan følge med. Samtidig er det selvfølgelig et krav, at du er komfortabel i vand! Hvis det er over dit niveau, så foreslår vi KSI’s letøvede svømmehold. Du er meget velkommen til en prøvetræning eller at sende en mail til pololeder@usgvand.dk.  

_______________________________________________

For dig, der kender til vandpolo:

Vi har tidligere spillet i 2. division - Grundet nuværende corona situation er denne sat på hold. Vi håber at genoptage denne inden længe. Vi regner selvfølgelig med en vis kampdeltagelse fra alle spillere, selvom det ikke er obligatorisk. Det er desuden også en mulighed at deltage i udenlandske turneringer, hvor vi har spillet i turneringer mod hold fra hele Europa. 

Vi regner med, at du vil tage aktiv del i klubbens aktiviteter og hjælpe med nogle af de opgaver, der er omkring holdet. Vi er ofte lige så socialt orienteret, som vi er fokuseret på selve sporten, hvilket skaber et godt miljø omkring sporten og motivation for at møde op til træning.


Er du interesseret i yderligere information angående klubben eller vandpolo, er du velkommen til at skrive til: pololeder@usgvand.dk.

vandpolo.gif

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.