Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / skiture/kurser / Info
Print side

Hovedsæson 2020/21

KSI Skiafdelings skiture/-kurser

 Indeholder...

  • instruktion hver dag

  • fede naturoplevelser

  • uforglemmeligt skiløb, skihygge og fællesskab: Se fotos og videoer fra tidligere ture på KSI Ski Facebook-gruppe

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alpin-kursus/tur på OL-hotellet - 5 dage på ski på Kvitfjell, Norge
-
 begynder-øvet

 11/11 21: Turen er desværre, desværre aflyst pga corona, men vi kommer stærkt tilbage næste vinter!

 

På turen/kurset i uge 5 får du fem fede dage på alpin- og/eller telemarkski med workshops og undervisning, der vil rykke dine teknikker et godt stykke i den rigtige retning, uagtet dit niveau!

Både alpinski og telemarkski kan lejes deroppe med rabat gennem KSI (se fanen ovenfor "Skileje/Liftkort"). Der er OGSÅ mulighed for langrend (både udleje og løjper).

Der er forskellige workshops, du kan melde dig på hver dag. Workshops lægger vægt på det sjove med fælles opvarmningslege, basisinstruktion for begyndere, postløb, bål i sneen, hopteknik, køre baglæns m.m., men også på mere krævende øvelser i store skærende sving, kortsving, sort-piste-teknik, offpiste-basics, portkørsel og køre-på-et-ben. Workshops er frivillige. Man kan også vælge fx at køre selv en formiddag og bare mødes med gruppen ved frokostvarmestuen og deltage i eftermiddagens workshop.

Kvitfjell, som blev bygget til vinter-OL i 1994, er en cool skidestination med verdens stejleste styrtløbsløjpe (meget ”sort”), men er også et rart og hyggeligt sted og uden liftkøer, da de har overkapacitet på lifterne. Turen/kurset foregår som en social fællesrejse, hvor alle har en aftensmads-og en morgenmadstjans. Vi fylder hele hotellet op, og kan slå os løs: Bage vafler, når vi kommer retur fra pisten og have bezzervizzerspil liggende fremme fra dagen før. Der er bordfodbold og sauna i kælderen.  Om aftenen fortæller trænerne om morgensdagens workshops.

 

Mødetid ved Herlev S-tog station:  Fredag, 29.  januar 2021, kl. 19.30 - kørsel i komfort-bus og ankomst til morgenmad på hotellet (inkl.).

Hjemkomst ved Herlev S-togs station: Torsdag, 4. februar 2021, kl. ca. 07 om morgenen.

Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion, logi og fuld pension. 

Uforpligtende infomøde:  24. november, kl. 18-19 i KSIs Fællesrum, Nørre Allé 53. Tilmelding er nødvendig pga corona, skriv dit navn på doodlen for at tilmelde dig og tag kun en plads, hvis du helt sikkert kommer: https://doodle.com/poll/zrg4h27kaiyypg6r?utm_source=poll&utm_medium=link

Tilmeldingsfrist:  bemærk allerede 16 december 2020

 

Bemærk: Rabat på skileje kræver skileje-booking senest 14 dage før tur (se fanen "Skileje").

 

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vinterfjelduge Jotunheimen - 8 dage på ski i Norge
- begynder-øvet

 11/11 21: Turen er desværre, desværre aflyst pga corona, men vi kommer stærkt tilbage næste vinter!

 

uge 6 tager vi traditionen tro til Jotunheimen, hvor vi bor i turisthytten Gjendesheim i Jotunheimen National­park.

Kurset omfatter otte dage på fjeldski med fokus kortere og længere på ture og topture, hver dag både for nybegynderne og de mere øvede. Turene indeholder workshops hver dag med emner som basis-langrendsteknik, ski-orientering (kort, kompas, GPS m.v.), bygning af snehule, sneskovandring, skredfarevurdering, isfiskeri, skismøring og filtning.

Hver aften efter aftensmaden fortælles om morgendagens spændende ture og workshops, som man melder sig på, hvis man da ikke vil gå tur selv. Turen er en social fællesrejse, hvor alle har en aften-/morgenmad­stjans. Der er typisk hygge efter dagens tur, enten med udendørs dampbad, rulning i sneen og/eller med pejsehygge om aftenen efter lækker 2-retters menu. Måske en pandelampetur i måneskinnet. Der er altid fest den sidste aften!

Den første aften vil der blive en grundig introduktion til områdets turmuligheder, og hver aften bliver der en "turbørs", hvor deltagere kan mødes for at planlægge evt. egen-ture.

 

Mødetid ved Herlev S-togs station: Fredag, 5. febnuar 2021, kl. 19.30. Kørsel forgår i komfort-bus med ankomst lørdag formiddag efter morgenmad på vej-restaurant (inkl.).

Hjemkomst ved Herlev S-togs station: Søndag, 14. februar 2021, kl. ca. 07 om morgenen.

Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion, logi og fuld pension. 

Uforpligtende infomøde:  30. november, kl. 18.15-19.00 i KSIs Fællesrum, Nørre Allé 53. Tilmelding er nødvendig pga corona, skriv dit navn på doodlen for at tilmelde dig og tag kun en plads, hvis du helt sikkert kommer: https://doodle.com/poll/ini85dzy8gt4xstr?utm_source=poll&utm_medium=link

Tilmeldingsfrist:  10. januar 2021

 

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Skiture

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.