Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / skikursus / Info
Print side

Hovedsæson 2018/19

KSI Skiafdelings skiture/-kurser

 Indeholder:

  • instruktion hver dag

  • fede naturoplevelser

  • uforglemmeligt skiløb, skihygge og fællesskab: Se fotos og videoer fra tidligere ture på KSI Skiafdelings Facebook-gruppe

 

Din tilmelding til en KSI skitur eller rulleskihold giver dig...

  • 10-20% rabat i ski/outdoor butikker, Skiavisen, gratis rulleski-lån og rejseforsikring - læs mere her: KSI Skiafdeling 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alpin-og telemarkski-kursus - 1 dag på Valåsen, Sydsverige, 20. januar - begynder-øvet

15/1: Tur er aflyst pga manglende tilmelding

Søndag den 20. januar tager vi til Valåsen Alpinanlæg. Vi mødes ved KSI, kl. 08.00 og kører i fx lejet bil og er ved liften, når den åbner. Vi kører på bakkerne, lige indtil de lukker og er tilbage omkring kl. 18 ved KSI.

I løbet af dagen er der fælles skitræning i alpin-og telemarkteknik, men også mere individuelle rettelser. Hav en god madpakke med eller benyt deres udmærkede cafeteria. Skal du leje ski, er det vigtigt, at du bestiller på forhånd ONLINE, da du ellers nemt kommer til at stå i kø og mister kostbar tid.

 

Mødetid ved KSI, Nørre Allé 53: Søndag 20 januar 2019, kl. 08.00.

Hjemkomst til KSI, Nørre Allé 53: Søndag 20 januar 2019, kl. ca. 18.

Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion og medlemsskab af KSI Skiafdeling.

Deltagergebyret inkluderer ikke: Mad og skileje/skilift.

 

Tilmeldingsfrist: Onsdag 16. januar 2019.

 

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alpin-kursus på OL-hotellet - 5 dage på Kvitfjell, Norge, fredag 25. januar-torsdag 31. janaur - begynder-øvet

På turen/kurset i uge 5 får du fem fede dage på alpin- og/eller telemarkski med workshops og undervisning, der vil rykke dine teknikker et godt stykke i den rigtige retning, uagtet dit niveau!

Både alpinski og telemarkski kan lejes deroppe med rabat gennem KSI (se fanen ovenfor "Skileje/Liftkort"). Der er OGSÅ mulighed for langrend (både udleje og løjper).

Der er forskellige workshops, du kan melde dig på hver dag. Workshops lægger vægt på det sjove med fælles opvarmningslege, basisinstruktion for begyndere, postløb, bål i sneen, hopteknik, køre baglæns m.m., men også på mere krævende øvelser i store skærende sving, kortsving, sort-piste-teknik, offpiste-basics, portkørsel og køre-på-et-ben. Workshops er frivillige. Man kan også vælge fx at køre selv en formiddag og bare mødes med gruppen ved frokostvarmestuen og deltage i eftermiddagens workshop.

Kvitfjell, som blev bygget til vinter-OL i 1994, er en cool skidestination med verdens stejleste styrtløbsløjpe (meget ”sort”), men er også et rart og hyggeligt sted og uden liftkøer, da de har overkapacitet på lifterne.
Turen/kurset foregår som en social fællesrejse, hvor alle har en aftensmads-og en morgenmadstjans. Vi fylder hele hotellet op og kan slå os løs: Bage vafler, når vi kommer retur fra pisten og have bezzervizzerspil liggende fremme fra dagen før. Der er bordfodbold og sauna i kælderen. 

 Se VIDEO om turen !

Mødetid ved Herlev S-tog station:  Fredag 25.  januar 2019, kl. 19.30 - kørsel i komfort-bus og ankomst til morgenmad på hotellet (inkl.).

Hjemkomst ved Herlev S-togs station: Torsdag 31. januar 2019, kl. ca. 07 om morgenen.

Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion, logi, fuld pension og medlemsskab af KSI Skiafdeling

Uforpligtende infomøde:  Mandag 3. december 2019, kl. 18-19 i KSIs kantine, Nørre Allé 53 (op ad trappen).

 

Tilmeldingsfrist: Torsdag 3. januar 2019. Herefter kan man skrive til Christian E., KSI og spørge på resterende pladser: cengkilde@usg.dk

 

Bemærk: Rabat på skileje kræver skileje-booking senest 14 dage før tur (se fanen "Skileje/Liftkort").

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vinterfjelduge Jotunheimen - 8 dage på ski i Norge, fredag 1. februar-søndag 10. februar - begynder-øvet

21. januar er der åbnet for nogle extrapladser som er 800 kr billigere MEN man skal tilgengæld selv sørge for tranpsport til VInstra, hvor man skal stå på bussen lørdag morgen 2. februar kl. 07.30: 

 
I Vinstra er der nogen der stået af, hvorfor der er nogle ledige pladser.
Hvis I tilmelder jer kører I med fra Vinstra sammen med alle de andre, kommer hen til Otta og får morgenmad og kommer med op til fjeldstuen og er med som de andre og kører i bussen SAMMEN med alle de andre, når I skal hjem.
 
I skalvære i Vinstra lørdag 2/2 kl. 07.30 og blive samlet op af bussen.
 
I er nok nødt til at tage tog fra Oslo (3 t 20 min.)  til Vinstra dagen før nemlig fredag 1. februar fx cirka kl. 09, 14 ,16 eller 18-toget  (senere tog ankommer om natten!), det koster fra 249 kr. og skal nok bookes (brug:  nsb.no)
 
En overnatning på Per Gynt Hotel og Spiseri i Vinstra (tæt på hvor bussen vil samle jer op) koster fra 1.100 kr (skal nok bookes).
 
Man kan komme til Oslo for 169 kr med FLIXBUS fra Kbh /DGI Byen) ...tjek selv tiderne!

 

uge 6 tager vi traditionen tro til Jotunheimen, hvor vi bor i turisthytten Gjendesheim i Jotunheimen National­park.

Kurset omfatter otte dage på fjeldski med fokus på ture og topture, hver dag både for nybegynderne og de mere øvede. Turene indeholder workshops hver dag med emner som basis-langrendsteknik, ski-orientering (kort, kompas, GPS m.v.), bygning af snehule, sneskovandring, skredfarevurdering, isfiskeri, skismøring og filtning.

Hver aften efter aftensmaden fortælles om morgendagens spændende ture og workshops, som man melder sig på, hvis man da ikke vil gå tur selv. Turen er en social fællesrejse, hvor alle har en aften-/morgenmad­stjans. Der er typisk hygge efter dagens tur, enten med udendørs dampbad, rulning i sneen og/eller med pejsehygge om aftenen efter lækker 2-retters menu. Måske en pandelampetur i måneskinnet. Der er altid fest den sidste aften!

Den første aften vil der blive en grundig introduktion til områdets turmuligheder, og hver aften bliver der en "turbørs", hvor deltagere kan mødes for at planlægge evt. egen-ture.

Se VIDEO om turen !

Mødetid ved Herlev S-togs station: Fredag 1. februar 2019, kl. 19.30. Kørsel forgår i komfort-bus med ankomst lørdag formiddag efter morgenmad på vej-restaurant (inkl.).

Hjemkomst ved Herlev S-togs station: Søndag 10. februar 2019, kl. ca. 07 om morgenen.

Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion, logi, fuld pension og medlemsskab af KSI Skiafdeling. 

Uforpligtende infomøde:  Mandag 3 december 2019, kl. 17.00-18.00 i KSIs Kantine, Nørre Allé 53 (op ad trappen).

 

Tilmeldingsfrist: Torsdag 10. januar 2019. Herefter kan man skrive til Christian E., KSI og spørge på resterende pladser: cengkilde@usg.dk

 

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alagna skikursus off-piste - Alagna, Italien, lørdag 2.-lørdag 9. marts 2019 - øvet/rutineret

Et skieventyr for dig, der er i god form, er frisk på oplevelser og tager dit skiløb seriøst, uden at du behøver at være overlegen i alle skiløbets faser.

Skitræningen gennemføres af dansk skiinstruktør med lokalkendskab. Tur- og rutevalg tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger. Alle, som er nået videre fra letøvet niveau, og som dels kan og tør løbe på en rød piste uden at falde, dels kører gode kortsving, kan være med.

Du får størst udbytte ved at møde op til kurset i god form, da du kommer til at løbe på ski hele dagen, alle ugens dage. 

Du får mulighed for at udvikle dit skiløb og får store oplevelser sammen med de øvrige deltagere. Du vil få en introduktion og træning i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der er i at løbe udenfor pisterne. Der indgår ligeledes Introduktion til og vandring opad udenfor pisterne med fæller/skind under skiene.

Kurset afholdes i Monte Rosa-bjergområdet, som er en del af alperne og et fantastisk off-pisteområde.

 

Deltagergebyret inkluderer: Transport (fly og transfer), logi, liftkort, instruktion, teknikanalyser og teorigennemgang, bl.a. på forberedelsesmødet og medlemsskab af KSI Skiafdeling. 

Deltagergebyret inkluderer ikke:  Mad.

Uforpligtende informationsmøde: Mandag 3. december, kl. 17.30  i Fællesrummet, Nørre Allé 53.  

Forpligtende forberedelsesmøde: Tirsdag d. 5. februar kl. 17.30 i Fællesrum, Nørre Allé 53

På forberedelsesmødet vil vi bl.a. forberede os på nogle af de sikkerhedsmæssige udfordringer, få overblik over udstyr (need to have or nice to have) m.m.

 

Tilmelding: Åben nu og indtil kurset er fyldt. Hvis du har spørgsmål, kontakt erasmussen@usg.dk

 

BemærkDet er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

Skiture

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.