Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / roning / Info
Print side

Sommersæson 2020

Roning i KU Studenteridræt

BEMÆRK: Du tilmelder dig under forudsætning af, at du vil følge roklubbens corona set-up, som bliver forklaret ved de første træninger !

Roning på universiteterne har lange og stolte traditioner verden over:  Vi kender det fra film, hvor Oxford dyster mod Cambridge og Harvard mod Yale.

De seneste år har universitetsroning fået indpas i Danmark og udbydes nu også i KU Studenteridræt i samarbejde med Roklubben SAS.

  • Universitetsroning foregår i elegante, hurtiggående outriggerbåde.

  • Roning er en utrolig effektiv all-round træning. Du vil øge din generelle kondi markant, styrke alle muskelgrupper samtidigt med, at du vil forbedre din koncentrationsevne.

  • Roning er ikke blot en udendørssport, der forbrænder en masse energi – den vil også tilføre dig energi gennem det sociale samvær inden og uden for båden. Mange oplever det som det perfekte middel mod studiestress. Der kræves ingen bestemt kropstype, og den basale teknik kan hurtig  læres. Mænd og kvinder træner sammen.

  • Du behøver ikke at have roet tidligere. Målet er dog at opbygge et hold, som kan dyste om kap med andre universitetshold i Danmark og eventuelt i udlandet.  

Træningen og mødested

Træningen varer ca. 2 timer og foregår tirsdage kl. 18.00 samt lørdage kl. 9.00. Vi mødes ved Roklubben SAS's klubhus på Rundholtsvej 95, 2300 København. Det er vigtigt at komme til tiden. 

Efter træning hjælper alle med at vaske bådene og stille dem tilbage i bådehallen.

  • Træningen vil fortrinsvist foregå i de såkaldte ”outriggere” (smalle både hvor der bl.a. er fokus på teknik), men der er også rig mulighed for at ro i ”inriggere” (bredere både hvor der er større mulighed for at fokusere på fysikken og den ro-specifikke fitness gennem intervaløvelser på vandet).

  • Du vil også lære, hvordan man færdes sikkert på vandet og hvilke kommandoer, der bruges i båden m.m.

  • Er du mere øvet, kan du individuelt aftale flere træningsgange eller udflugter i weekenden.

Træner og kontaktperson for universitetsroerne er tidligere landsholdsroer Bjørn Dohrn Petersen, som har mange års erfaring som træner og instruktør fra bl.a. Danmarks førende ro-miljø ved Bagsværd roklub. Henvendelser pr.  mail til: unironing@roklubbensas.dk

Træningsperiode og infomøde

  • Første træning: Tirsdag 9.juni 2020 kl. 18.00. Der er et lille infomøde, inden vi går i gang. Sidste træning bliver tirsdag 13. oktober.

  

Bemærk: Alle deltagere skal ved infomødet eller ved første træningsgang dokumentere, at de kan svømme mindst 500 meter uden pause - https://roklubbensas.dk/svommebevis/

 

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.