Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / mountainbike / Niveauer
Print side

Niveauer

Begynder-øvet

Træner vil differentiere træningen, så den passer hver enkelt rytter både med hensyn til det tekniske niveau og det formmæssige.

Der er ikke bestemte krav for at kunne starte på mtb-holdet udover, at du skal medbringe din egen cykelhjelm.

I løbet af de første 2 måneder har træneren fokus på, at begyndere kommer igennem alle de grundlæggende mtb-teknikker: Indstilling af cykel, op-og nedadkørselsteknik, gear-og bremseteknik, kørelinje, sporvalg og svingteknik. Stille og roligt kommer vi i bedre cykelform samtidig med, at vi får nogle store naturoplevelser.

Sideløbende hermed vil træneren udfordre de mere øvede ryttere med aktiviteter, der kræver god teknik. Stikord her er fart, flow og udholdenhed. Begyndere deltager i disse udfordringer, når de føler sig parat til det, typisk efter 1-2 måneder.

Generelt vil der ved hver træninsgang være et nyt træningstema, det kunne være fx svingteknik: Vi starter træningen med øvelser og lege, der udfordrer vores nuværende svingteknik, hvorefter vi kører ud på sporene i skoven. Dér, hvor der er velegnede svingtræningssteder, stopper træner op og sætter "runde" op, så svingteknikken trænes med stigende hastighed. Det er et mål på holdet, at vi, udover at blive bedre teknisk ved hver træningsgang, får pulsen godt op og får forbedret vores styrke og kondition samtidigt med, at vi har det sjovt og er fedt "underholdt" af de krævende offentlige mtb-spor midt i naturen

 

Bemærk: Hvis du vil låne en KSI-mtb, skal du tilmelde dig både et mtb-hold og det tilsvarende mtb-hold-cykel

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.