Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / løb og styrke / Info
Print side

Hovedsæson 2021/22

Løb & Styrke

BEMÆRK: Du tilmelder dig p.t. under forudsætning af at ville overholde vores corona-regler - læs det igennem her før tilmelding!

 

Bliv en del af et Løbe og styrke-hold i KU Studenteridræt og få:

• en inspirerende træning sammen med andre med samme udgangspunkt og niveau som dig.

• en styrket fysik pga. den varierende træning bestående af: Opvarmning, løbelege, vedligeholdelsesløb, fartleg, intervaller, udstrækning m.m.

• træningssammenhold med "makkerløb", sociale styrketræningsøvelser og afslutningshygge (snacks)

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Indhold:

 • Holdet har 45-55 min løb i området på alle de gode løbespots der kan "nås" fra Nørre Allé 53, efterfulgt af 20-30 min styrke-øvelser, fælles udstrækning og afterun (med snacks?).

 • Undervejs til dagens løbespot, varmes der op, stille og roligt. Der er fokus på god opvarmning, så nye kan være med og ast alle undgår overbelatningsskader.

 • På løbespottet har træner typisk tilrettelagt nogle interval løb af variende intensitet, så alle løber differentieret og i et tempo der passer deres aktuelle niveau. Er man helt ny løber, kan man vælge fx at springe nogle af runderne over og vende retur lidt før de andre og have tid til et par gåpauser på tilbagevejen til Nørre Allé.

 • Fokus på det sociale: Træneren igangsætter typisk en frugt-/snackordning sammen med deltagerne, så man lige kan "tanke op" efter træningen og få sig en lille snak, inden man siger: "Tak for i dag."

 • At deltage i løb er sjovt: Trænerne organiserer, at holdene som sæsonafslutning sammen deltager i et gadeløb (Christianshavner-Milen), hvis det muligt ift corona.

 • Formålet med holdene er, at du får et kammeratskab med de andre løbere og en masse sjov træning, som du ikke får ved bare at løbe for dig selv. Holdets Facebook bruges til løbeaftaler etc. 

 • Skader: Oplever du, trods ovenstående skånsomme træning, problemer med bentøjet, kan du læse her om "Hjælp ved overbelastningsskade".

 • Rabat på løbeudstyr: Læs her

______________________________________________________________________________________________________________________________

Mødested: 

 • Ude foran KSI, Nørre Allé 53, hvor der kan opbevares tasker m.m. i aflåst rum, bruge toilet mm

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 Træningsperioder Hovedsæson 2021/22:  

 • lob01: mandage 17.30-18.45: 30. august - 29. november, undtaget 18. oktober (efterårsferie)

 • lob02 (kræver ny tilmelding): 7. februar - 25. april

____________________________________________________________________________________________________________________________

Bemærk:

 • Bemærk, at hvis du ønsker at skifte fra dette hold til et andet hold indenfor gældende regler (se https://www.usg.dk/tilmelding/), så skal du skrive til kontakt@kustudenteridraet.dk og oplyse medlemsnummer, nuværende holdkode og holdkode på nyt hold. Det er desværre ikke muligt online via din profil. 

Loeb

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.