Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / løb og styrke / Info
Print side

Sommersæson 2021

Løb & Styrke

BEMÆRK: Du tilmelder dig p.t. under forudsætning af at ville overholde vores corona-regler - læs det igennem her før tilmelding!

 

Bliv en del af et Løbe og styrke-hold i KU Studenteridræt og få:

 • en inspirerende træning sammen med andre med samme udgangspunkt og niveau som dig.

 • en styrket fysik pga. den varierende træning bestående af: Opvarmning, løbelege, vedligeholdelsesløb, fartleg, intervaller, udstrækning m.m.

 • træningssammenhold med "makkerløb", sociale styrketræningsøvelser og afslutningshygge (snacks)

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Løbe og styrke holdet rummer flere niveauer:

 • Opstarts- og begyndertræning 

  Her giver træneren dig fokus på ikke at komme til at løbe for hurtigt og at lytte til kroppen og nyde det at løbe. Her behøver du ikke at være bange for at være den sidste eller ikke at kunne følge med. Du deltager i programmet, men efter trænerens anvisninger, så du ikke får en for hård opstart og måske skader.

 • Vedligeholdelses-og progressionstræning 

  Her kan du give den mere gas i løbe-øvelserne, op ad Cph. Hill m.m.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Indhold:

 • Holdet har 35-40 min løb i området ved Holmen, Voldene samt op på Cph. Hill! Efterfulgt af 35-40 min styrke-øvelser, der foregår i KSI Kanonbådshus, hvor der er styrketræningsudstyr, musikbox, omklædning/bad, toilet.

 • Fokus på det sociale: Træneren igangsætter typisk en frugt-/snackordning sammen med deltagerne, så man lige kan "tanke op" efter træningen og få sig en lille snak, inden man siger: "Tak for i dag."

 • At deltage i løb er sjovt: Trænerne organiserer, at holdene som sæsonafslutning sammen deltager i et gadeløb (Christianshavner-Milen), hvis det muligt ift corona.

 • Formålet med holdene er, at du får et kammeratskab med de andre løbere og en masse sjov træning, som du ikke får ved bare at løbe for dig selv. Holdets Facebook bruges til løbeaftaler etc. 

 • Skader: Oplever du, trods ovenstående skånsomme træning, problemer med bentøjet, kan du læse her om "Hjælp ved overbelastningsskade".

 • Rabat på løbeudstyr: Læs her

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mødested: 

 • KSI Kanonbådshus, Kanonbådsvej 6 -  der er omklædningsmulighed og taske opbevaring begge steder- kom såvidt muligt OMKLÆDT (pga corona).

 • Bemærk: Der er ikke Løb og Styrke hold fra Nørre Allé 53 i Sommersæsonen 2021 pga trænermangel, men regner med at starte hold op dér igen fra 1. september 2021

 • Bemærk også : Du kan IKKE framelde dig hold, ture eller kurser i sommersæsonen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Træningsperioder Sommer sæson 2021:  

 • maj, juni, august

 • UNDTAGET  torsdag 13. maj (helligdag)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Loeb

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.