Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / kajaktur / Info
Print side

Sommer 2019

Kajakture i KSI Kajakafdeling

Tag med på eventyr ved kyst og strand!  

Tilmeldte til KSI Kajakture kan komme og fritræne inden turen, hvis de har IPP2-bevis, læs her

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

2-dages Kajaktur til Hven, Sverige - søndag 9. juni-mandag 10. juni - letøvet-rutineret

På kajak-eksepdition til det gamle "danskerland", Hven!

Turen indebærer 2 x havkryds og er for dem, der har EPP2-bevis og er i OK-kajakform.

Inden afgang laver vi sikkerheds set-up og aftaler om, hvordan turen skal foregå. Der er omkring 13 km fra Sjællands kyst til Hvem fra fx Vedbæk. Vi går i land ved Norreborg Camping, hvor vi kan stille vores telte op. Der er kiosk med kaffe, is m.m. samt en restaurant!

Fra teltpladsen udgår der spændende stier rundt om øen.

Efter sidste tilmeldingsfrist sender træneren deltagerne en vejledning om, hvad der er godt at have med på turen. I tilfælde af dårligt vejr ror vi en alternativ rute på 2 x 20 km i mere beskyttet vand, men også med overnatning på strandnær campingplads.

 

Mødested/tid, Transport og Pakkeliste: Læs i fanerne ovenfor.

Deltagergebyret inkluderer: Turleder/guidning, lån af kajak, kajakudstyr, våddragt, kajaktrailer, fælles sikkerheds-og lejrudstyr.

Deltagergebyret inkluderer ikke:  Egen madpakke/drikkedunk/thermo/snacks, campingpladsafgift (omkring 50-100 kr.) og transport (omkring 100-150 kr. Der skal bruges bil med krog til kajaktraileren.

Tilmeldingsfrist: Søndag 2. juni.

 

Bemærk

 • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

4-dages tur kajaktur med ø-hop i det Sydfynske Øhav - mandag 1.-torsdag 4 juli - "begynder" *)-rutineret

             *) Deltagerforudsætninger: Du har som minimum gået på kajakbegynderhold i maj og juni 2019, hvor du har roet mindst 10 timer samt trænet                       makkerredning. Vi ror omkring 15-20 km om dagen på turen, hvilket kræver nogle lidt kajaktilvænnede armkræfter.

Øhavet syd for Fyn er en af Danmarks absolutte naturperler, og i havkajakken får du området helt ind under huden. Øerne emmer af historier og fortællinger og rummer en magisk ro, som er helt sin egen. Her finder du også kilometervis af uforstyrrede kyster, som venter på at blive udforsket og som desuden danner en smuk ramme for sublimt lejrliv i de lange lyse nætters skær. Det er det danske sommerliv, når det er bedst!

Der er flere muligheder for at opsøge åbent vand eller ro i læ af vinden afhængig af vejrliget og vores erfaring. Undervejs finder vi måske spiselige strandurter, eller støder på andre kulturelle og naturmæssigt spændende seværdigheder. Eventyret venter!

Vi mødes mandag 1. juli ved kajakskuret på Holmen kl. 08.00, hvor vi pakker vores udstyr og kajakker og kører til sydfyns kyst, hvorfra vi lægger ud. 
Vi er tilbage i København torsdag aften den 4. juli.

 

Mødested/tid, Transport og Pakkeliste: Læs i fanerne ovenfor.

Deltagergebyret inkluderer: Turleder/guidning, lån af kajak, kajakudstyr, våddragt, kajaktrailer, fælles lejrgrej og sikkerhedsudstyr, overnatning.

Deltagergebyret inkluderer ikke: Mad (omkring 300 kr. alt efter "niveau" og jeres fælles indkøb) og transport (omkring 400 kr.).

Tilmeldingsfrist: Søndag, 23. juni.

 

Bemærk

 • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  

2-dages tur, Kajakklassikeren Amager Rundt - lørdag 10. august-søndag 11. august - "begynder"-øvet

    *) Deltagerforudsætninger: Du har som minimum gået på kajakbegynderhold i maj og juni 2019, hvor du har roet mindst 10 timer samt trænet                       makkerredning. Vi ror omkring 15-30 km om dagen på turen, hvilket kræver nogle lidt kajaktilvænnede armkræfter.

 

Når man har roet lidt rundt ved Holmen og dermed Amager, får man lyst til at ro rundt om hele øen! Det kan fint lade sig gøre, også selvom man er begynder i kajak, hvis bare man har to dage til det. Turen begynder ved KSI's kajaksted, Kanonbådsvej 6, Holmen, tidligt lørdag morgen, hvorfra vi roer sydpå ned gennem havnen.

Undervejs holder vi pauser, og kystens listige steder udforskes. Ved frokosttid går vi i land, fx på en sandstrand ved Kalvebod øen under den høje Kalvebodbroen. Vi slår aftenlejr enten ved shelters eller direkte på stranden på Sydamager.  Dag 2 runder vi Sydamagers smukke strandenge, og vi roer op forbi Dragør, Kastrup, Amager Strandpark, Trekroner og hjem til Holmen. Dag 2 er den lange dagsetape, som godt kan være lidt hård!

Ved udfordrende vind, udstyrs- eller energiproblemer, lægger vi en alternativ rute, så 2-dages turen kan gennemføres alligevel.

 

Mødested/tid, Transport og Udstyr: Læs i fanerne ovenfor.

Deltagergebyret inkluderer: Instruktion, lån af kajak/kajakudstyr/kort/fælles lejrgrej samt overnatning.

Deltagergebyret inkluderer ikke: Frokostmadpakke og drikke til den første frokost og aftensmad (lørdag) og morgenmad/frokost (søndag), som vi køber ind til i fællesskab; træner koordinerer dette (ca. 100 kr.).

Tilmeldingsfrist: Søndag 4. august.

 

Bemærk

 • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

 ___________________________________________________________________________________________________________________

 

2-dages kajaktur med ø-hop til Saltholm - lørdag 10. august-søndag 11. august - letøvet-øvet

Det er en stor oplevelse at ro ud til den lidt mystiske Saltholm!

Turen indebærer 2 x havkryds og er for dem, der har EPP2-bevis og er i OK-kajakform. Inden afgang laver vi sikkerheds set-up og aftaler om, hvordan turen skal foregå. Der er omkring 15 km fra Kanonbådsskuret og ud til Saltholm.

Vi går i land ved Havnen på øens nordende, hvor der er nogle pavilloner, som vi kan slå lejr under. Vi skal forberede os på primitiv overnatning, da man ikke må slå telte op derude. Fra Havnen går der en spændende sti ned gennem "byen" og videre sydpå, ned til naturreservatet.

Efter sidste tilmeldingsfrist sender træneren deltagerne en vejledning om, hvad der er godt at have med på turen. I tilfælde af dårligt vejr ror vi alternativ rute på 2 x 20 km i mere beskyttet vand, men også med overnatning på strandnær campingplads.

 

Mødested/tid, Transport og Pakkeliste: Læs i fanerne ovenfor.

Deltagergebyret inkluderer: Turleder/guidning, lån af kajak, kajakudstyr, våddragt, fælles sikkerheds-og lejrudstyr

Deltagergebyret inkluderer ikke:  Egen madpakke/drikkedunk/thermo/snacks til kajakturen derover. Aftensmad lørdag og morgenmad/frokost søndag, som købes i fællesskab; og træner koordinerer dette.

Tilmeldingsfrist: Søndag 4. august.

 

Bemærk

 • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

4-dages kajaktur i den svenske skærgård ved Karlskrona - torsdag 29. august-søndag 1. september 
- "begynder" *)-rutineret

*) Deltagerforudsætninger: Du har som minimum gået på kajakbegynderhold i maj og juni 2019, hvor du har roet mindst 10 timer samt trænet makkerredning. Vi ror omkring 15-20 km om dagen på turen, hvilket kræver nogle lidt kajaktilvænnede armkræfter.

 

KSI's traditionsrige skærgårdstur går i 2019 til Sveriges Østkyst, hvor vi opsøger nye øer og steder.

Turen er for dig, der går eller har gået på et af KSI's kajakhold eller har lignende baggrund. Torsdag kl. 07.00, pakker vi kajakkerne ved Kanonbådshuset på Holmen, Kanonbådsvej 6, og sætter dem i vandet efter frokost i skærgården ved byen Karlskrona.

Herfra ror vi ud til fire dage i skærgården med lejrliv og overnatning i telt på klippeøer og strande. Skærgården er legendarisk havkajakvand med ydre, barske klippeøer og indre idylliske, smukke vige og bugte. En natur-lækkerbisken! Vi er tilbage i København, søndag kl. 20-22.

 

Deltagergebyret inkluderer: Turleder(e)/guidning, lån af kajak, kajakudstyr, våddragt, kajaktrailer, fælles lejrgrej og sikkerhedudstyr, overnatning.

Deltagergebyret inkluderer ikke:  Sandwich/drikke til bilturen derop, mad (200-300 kr. alt efter jeres fælles indkøb) og transport (500-600 kr.)

Tilmeldingsfrist: Onsdag, 21. august. 

 

Bemærk

 • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

...Hovedsæson 2018/19:

Stevns Klint tur - lørdag 27. april - *)"begynder"-øvet

*) Deltagerforudsætninger: Du går på KSI-kajakbegynderhold eller har overstået den første begynder roning andetsteds, det vil sige, at du har været ude at ro minimum 9-10 timer og har trænet makkerredning, så du ved, hvad den handler om. Vi ror omkring 20 km i løbet af dagen, hvilket kræver noget af armene. 

Stevns Klint er super spændende at ro langs, specielt fordi man kan ro helt tæt på den og komme ind ved grotter og "klippe"partier. Turen er et must for kajakroere, og vi glæder os til at komme afsed.

Ved problematisk vind, udstyrs- eller "energi"problemer, lægges alternativ rute, så turen kan gennemføres alligevel.

Find mere info i fanerne ovenfor.

Træner skriver først til deltagerne om mad, transport etc. efter tilmeldingsfristen.

 

Deltagergebyret inkluderer: Instruktion, lån af kajak/kajakudstyr/kort/trailer.

Deltagergebyret inkluderer ikke: Transport (omkring 150-200 kr. t/rt) og mad, medbring egen madpakke/drikke/snacks til dagen.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag 9. april 2019. Vær opmærksom på, at fra 5.4 kan tilmeldingen kun ske ved personligt fremmøde på KSI-kontoret, Nørre Allé 53. Åbningstiden er mandag-fredag kl. 10-16.

 

Bemærk

 • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

Kajaktur _2018

Tak for din interesse.

Vi har noteret din email for denne sportsgren.

Tak for din interesse.

Vi har allerede noteret din email for denne sportsgren.

Gør en ven opmærksom denne sportsgren.

Indtast din vens email og en kommentar herunder.
Et link til denne side og din kommentar bliver herefter sendt til din ven.

 

Din vens email:
Kommentar:

Send

Dit tip er nu afsendt.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.