Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / kajak / Trænere
Print side

KSIs kajak trænere

Christian Engkilde

profilbillede

Træner på hold: kajA, kajR, lob50, lob51, lob52, mtb50, mtb51, mtbA, mtbA-cykel, sup50, sup51, ukB, ukC, ukD, ukG, ukH, ukK, ukM, ukN, van50, vanA.

Arbejder fuldtids som leder af KSI Udendørs og naturvejleder i KSI. Cand.mag i geografi/fransk, Bachelor i Friluftsvejledning (IFI), Naturvejleder (KU, Skovskolen). Certificeret instruktør i kajak, kajakpolo, klatring, sejlads, telemarkski og Stand Up Paddling. Erfaren træner i løb, mountainbike, inliner rulleskøjtning, langrend. Underviste i svømning i USG i slut-firserne.

Mit mål generelt, men også på de hold hvor jeg selv er træner / turleder, er at skabe spændende og udfordrende udendørsidræt og naturoplevelser for alle de KSI'ere der kan lokkes med ud.

Erik Skjoldan Mortensen

profilbillede

Træner på hold: kajF, kajN, lobA.

Kontakt:
Email: erik-mortensen@hotmail.com, Tlf60538074

Jeg læser nuværende Idræt på KU og har desuden stor interesse for alt udendørs med erfaring indenfor undervisning i alpint skiløb, SUP, kitesurf og havkajak.

Eva Emilie Eiberg Jørgensen

profilbillede

Træner på hold: kajD.

Kontakt:
Tlf20733355

Uddannet friluftsvejleder og instruktør 2 i havkajak. Studerer til dagligt Naturresourcer på Københavns Universitet.

Frands Toudal Krogh

profilbillede

Træner på hold: kajB, kajJ.

Havkajakken har et ”dårligt” ry, som værende forbeholdt pensionister på kaffe-kagetur. Jeg synes, den kan så meget mere. Den åbner op for den fedeste legeplads med bølger, vind og tur. Den giver mulighed for tekniknørders vådeste drøm og ja, den kan skabe rammen for hyggelige og smukke kaffe-kageture. Der er plads til det hele.
Jeg følger hårdnakket ”tur efter evne” princippet. Jo bedre færdigheder vi har, jo ”sjovere” ting kan vi give os i kast med. Grundfærdighederne er derfor essentielle, da de låser op for nye oplevelser.
Min undervisning har en meget uformel tone, hvor vi gennem leg og jokes lærer sammen.
Jeg har undervist i KSI i mere end to år. Jeg er uddannet IPP3 og INS2 gennem klubben. Jeg har ved siden af dette været kajakguide i København og på Bornholm.

Jan Jelstrup Christiansen

profilbillede

Træner på hold: kajC, kajP, supC, supD, ukA, ukE, ukL, ukO.

Kontakt:
Email: snedker@janjelstrup.dk, Tlf26803465

Instruktør 3 og IPP 4 roer. SUP-instruktør2 hos DKF
Underviser også hos Kajak Hotellet, DKF og DGI.
Er klubinstruktør hos Trangraven Bådeklub og Kajakklubben Krogen, Helsingør.
Arbejder som bygningsnedker
Far til 2 drenge på hhv. 21 og 25 år
Jeg holder meget af at nørde med teknikken og kan godt lide at undervisningen foregår i en udforskende atmosfære. Der er sjældent noget som er rigtigt eller forkert, der er kun handlinger og konsekvenser.

Liselotte Bæk Nielsen

profilbillede

Træner på hold: kajE, kajM, supA, supB, supE.

En rød tråd i min uddannelse og fritid har stort set altid været idræt, bevægelse og friluftsliv. Jeg er etfagskandidat i Idræt og Sundhed og har læst 2 år friluftsliv i Norge. Jeg er havkajakinstruktør 3 og har mere end 10 års undervisningserfaring.
Jeg motiveres af at tænke nye og kreative ideer ind i min undervisning, der skaber læring og progression hos målgruppen. Jeg mener, det er vigtigt, at idræt og bevægelse tilrettelægges på en måde, der understøtter den enkeltes ressourcer og potentialer, og som derfor virker motiverende for den enkelte.

Marianne Stæhr Olsen

profilbillede

Træner på hold: kajG.

Kontakt:
Email: staehren@hotmail.com, Tlf61306437

Hej jeg hedder Marianne.
Jeg er uddannet lærer og har undervist 8 år i folkeskolen.
Endvidere har jeg læst kandidatuddannelsen i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet, hvor jeg blev færdig 1. juni 2018.
Jeg er uddannet adventureinstruktør fra Oure Højskole med speciale i havkajak og mtb (DKF instruktør 2 havkajak, DGI mtb instruktør).
Jeg vægter at undervisning skal være sjov og lærerig. Jeg kan godt lide at nørde teknik. Derudover vægter jeg også naturoplevelser, og den ro der kan opstå i naturen. Tur-aspektet er dermed også en stor del af undervisningen.

Sune Møller Petersen

profilbillede

Træner på hold: kajK, ukH.

Min interesse for havkajakroning går tilbage til da jeg var 16 år, hvor jeg byggede en grønlandsk kajak. Jeg har altid sat stor pris på havkajakken som et redskab til at dyrke friluftsliv langs kysterne i Danmark og udlandet. I forbindelse med min instruktørgerning har jeg fokus på at bruge kajakken på en legende måde i social og læringsmæssig sammenhæng. Har ofte fokus på tekniktræning gennem leg i min instruktion. Ved siden af min instruktørgerning har jeg selv udviklet mig som kajakroer, hvilket bl.a. har resulteret i fem førstepladser ved DM i havkajakteknik.

Thomas Egeskov Woidemann

profilbillede

Træner på hold: kajH, kajO.

Kontakt:
Email: tbwoide@yahoo.com, Tlf28564191

Har roet havkajak siden 2002, og undervist siden 2005. Er glad for vand.Jeg vil hjælpe begyndere i gang og erfarne videre, så alle får glæde af at ro kajak.

Tobias Arrildt

profilbillede

Træner på hold: kajL, kajQ.

Kontakt:
Email: tobiasarrildt@hotmail.com, Tlf21814343

DKF Havkajakinstruktør 3.
DGI Havkajakinstruktør 1.
BCU 4 star Leader Sea.
Kanoinstruktør 2.
Desuden uddannet Tømrer og Kropsterapeut.

Havkajakken kom først ind i mit liv i 2001, men jeg har det meste af mit liv været aktiv med friluftsliv bl.a. med vandring, klatring, o-løb, cykling, kano, kajak og snorkling.

tip

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.