Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / badminton klub / Trænere
Print side

KSIs badminton klub trænere

Oliver Farø Schlander

profilbillede

Træner på hold: kl-badB, kl-badC.

Jeg er en træner, der hovedsagligt har erfaring med ungdomsspillere fra begynder til elite niveau. Har i gennem min trænerkarriere taget en masse trænerkurser i gennem Badminton Danmark. Derudover er jeg i gang med en DIF dIplomtræner uddanelse.
Når jeg ikke skal træne B og C holdene i KSI, er jeg cheftræner for ungdomsafdelingen i Køge Badminton Klub. Er også selv aktiv spiller i Køge.
Jeg er en træner, der lægger meget vægt på den tekniske og den taktiske del af spillet. Men det vigtigste er, at træningen skal være sjov, mens den er lærerig.

Solenn Pasturel

profilbillede

Træner på hold: kl-badA.

Solenn er opvokset I Jersey og flyttede i 2001 til Danmark for at forfølge sin passionen for badminton. Solenn har trænet og spillet professionelle turneringer under International Badminton Academy, Kastrup frem til 2014 coachet af Michael Kjeldsen og Lian Ying Zhang.
Siden 2002 har Solenn sideløbende fungeret som træner og beskriver selv, hvordan trænerrollen giver en tilfredshed ved ”den glæde der opstår, når jeg deler min passion og viden med andre”.
Solenn har stor erfaring i at træne både ungdoms- og seniorspillere på flere niveauer og beundrer spillere der har lyst til at lære, som tør eksponerer sig for at forbedre sig og som afprøver og implementerer nye teknikker – ”Det er min overbevisning at træning skal være udfordrende og lærerigt, da det også vil resulterer i at træning bliver sjovt”. Hun har desuden været træner i KSI Badmintonklub siden 2011.
Solenn har konkurreret i følgende nævneværdige turneringer:
- BWF Continental Circuit
- 5 x Commenwealth Games
- Spillet 1. damesingle i 1. division (DK)
- Spillet i den franske badmintonliga

Thomas Ehlig-Jensen

profilbillede

Træner på hold: kl-badD, kl-badE.

Kontakt:
Email: thomasehligj@gmail.com, Tlf51903442

Studerende med træningserfaring med både begyndere og turneringsspillere i U13-U17. Jeg har selv spillet siden 2008, og startede i USG/KSI i februar 2014.
Træning skal være sjov med fællesopvarmning og med mulighed for konkurrence, men der vil også blive lavet tekniske øvelser for at få øvet de ting, det kan være svært at få øvet til fritræningerne.

tip

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.