Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / badminton klub / Niveauer
Print side

Niveauer

A-træningen

For at spille på A-træningen - der henvender sig til klubbens højst rangerede turneringsspillere - skal du have niveau til at spille i Danmarksserien eller Serie 1.

 

B-træningen

B-træningen henvender sig til spillere, der har spillet turneringsbadminton som senior. Niveauet på B-træningen er Serie 2-3.

 

C-træningen 

Denne træning er for den dygtige og erfarne motionist-spiller, der har mod på at prøve kræfter med turneringsbadminton. C-træningen henvender sig primært til spillere, der har niveau til at spille Serie-4.

 

D-træningen

Denne træning er for spillere, der har lyst til at prøve kræfter med turneringsbadminton. Det forventes, at du som spiller på D-træningen kender til badmintonspillets grundslag og taktikker, og at du desuden evner at holde en spilsekvens kørende. Selve træningen vil fokusere på tekniske og taktiske aspekter af spillet.

 

E-træningen 

E-træningen henvender sig til dig, der har spillet badminton før. Du kender til spillets regler og mestrer som minimum grundslagene: Serv og Clear og har derudover kendskab til de øvrige grundslag.

E-træningen vil være for de badmintonspillere, der ønsker at udvikle sig teknisk og taktisk. Selve træningen vil sigte mod at gøre dig til en teknisk dygtigere badmintonspiller og herigennem udvikle dit slagrepertoire. Er du nybegynder, er E-træningen ikke en træning for dig.
I stedet bør du undersøge mulighederne for at finde et hold i KSI motionsafdeling.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.