Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / badminton klub / Niveauer
Print side

Niveauer

A-træningen

For at spille på A-træningen - der henvender sig til klubbens højst rangerede turneringsspillere - skal dit niveau som minimum tilsvare Danmarksserie - Serie 1. Har du dog tidligere spillet turneringsbadminton ved nævnte niveau, vurderer vi, at du hurtigt vil kunne indfinde lignende niveau og vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig A-træningen.


B-træningen

B-træningen henvender sig til spillere, der har spillet turneringsbadminton som senior. Niveauet på B-træningen er Serie 1-3. B-træningen henvender sig desuden til de spillere som ønsker at udvikle sig til at kunne følge niveauet på A-træningen.

 
C-træningen 

Denne træning er for den erfarne badmintonspiller, der tidligere har spillet turneringsbadminton og som har mod på at prøve kræfter på seniorniveau. Du bør tilmelde dig C-træningen hvis dit aktuelle niveau tilsvarer Serie 2-3.

OBS! Niveauet på C-træningen er noget over niveauet på ”rutineret”-hold i motionsafdelingen (KSI motionsafdeling). Har du indtil nu spillet på nævnte hold, anbefaler vi, at du starter på D/E træningen.


D-træningen

Som for C-træningen henvender D-træningen sig ligeledes til badmintonspillere som tidligere har erfaring med turneringsbadminton. Det forventes, at du, som spiller på D-træningen, kender til badmintonspillets grundslag og taktikker, og at du desuden evner at holde en spilsekvens kørende. Selve træningen vil fokusere på tekniske og taktiske aspekter af spillet. På D-træningen forventes det desuden, at du tidligere har haft eller aktuelt har niveau til serie 3-30.

OBS! Niveauet på D-træningen er højere end E-træningen og KSI motionsafdelings ”rutineret”-hold (KSI motionsafdeling). Er du i tvivl om, om dit niveau er tilstrækkeligt, bør du altså tilmelde dig ét af nævnte hold og senere tilmelde dig denne træning, hvis niveauet findes for lavt.


E-træningen 

E-træningen henvender sig til dig, der har spillet badminton før. Du kender til spillets regler og mestrer som minimum grundslagene: Serv, Clear, Drop, Opsamling etc..

E-træningen vil være for de badmintonspillere, der ønsker at udvikle sig teknisk og taktisk. Selve træningen vil sigte mod at gøre dig til en teknisk dygtigere badmintonspiller og herigennem udvikle dit slagrepertoire. E-træningen er desuden målrettet de spillere som ønsker at prøve kræfter med turneringsbadminton for niveauet serie 3-30.

Niveauet på E-træningen er tilsvarende/højere end KSI motionsafdelings ”rutineret”-hold (se link nedenfor). Er du i tvivl om, om dit niveau er tilstrækkeligt, kan du altså tilmelde dig nævnte hold i motionsafdelingen og senere tilmelde dig E-træningen, hvis niveauet findes for lavt. Ønsker du desuden ikke at spille turneringsbadminton, er E-træningen ikke en træning for dig, og du bør I stedet undersøge mulighederne for at finde et hold i KSI motionsafdeling.

 

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.