Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding / badminton / Niveauer
Print side

Niveauer

Begynder 

Holdet er for dig, der ønsker at lære badminton helt fra bunden. Træningen indeholder øvelser med fokus på teknik, taktik og regler samt socialt samvær med jævnaldrende.

 

Letøvet 

Træningen er for dig, der tidligere har spillet på et begynderhold eller har erfaring fra at have spillet i klub. Du skal have kendskab til reglerne samt beherske slaget lang single/forhåndsserv. Derudover skal du have kendskab til de grundlæggende slag som clear, drop, lob og smash samt have et overordnet indblik i benarbejdet.

Har du lyst til at være en del af et socialt fællesskab samtidig med, at du får mulighed for at prøve kræfter med at lære nye tekniske- og taktiske færdigheder og få masser af sved på panden, så er dette det rette niveau for dig. 

 

Øvet 

Niveauet er for dig, som har spillet badminton i flere år. Du behersker grundslagene godt og har et grundlæggende kendskab til bevægelsesmønstrene i double, heriblandt opstilling i offensiv og defensiv.

Træningen vil have fokus på benarbejde, større slagvariation og en teknisk finpudsning af grundslag. Vi vil arbejde videre med bevægelsesmønstre i både single og double. Vi vægter de sociale relationer sammen med effektiv og sjov træning.

 

Rutineret 

Niveauet her er for dig, der har sikre basisslag og en rimelig forståelse af taktik i double og single. Træningen vil bestå af øvelser, der involverer både teknisk og taktisk udvikling. Vi starter med at arbejde med grundbevægelserne og grundslagene og lægger på i sværhedsgrad og intensitet henover sæsonen.

Feedback er meget velkommen, og har du undervejs et spilelement, du ønsker, at vi sætter fokus på i træningen, er træneren meget åben for forslag.

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.