Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Tilmelding
Print side

Tilmelding

Sommersæsonen 2017 - maj, juni og august

Tilmelding til sommersæsonen er åben, og du kan tilmelde dig på hold, hvor der stadig er ledige pladser - se "Idrætsoversigt".

___________________________________________________________________________________________________________

Hovedsæson 2017/18 - september til maj

Vi nærmer os afslutningen på årets sommersæson, som har været rigtig god. Vi har haft et dejligt forår med mange glade deltagere og ser frem til Hovedsæsonen, der er lige om hjørnet. Vi arbejder i øjeblikket med planlægningen af hovedsæsonen 2017/18, og vi glæder os rigtigt meget til at præsentere dig for resultatet. Fra torsdag 13/7 og frem lægger vi løbende hovedsæsonens hold, ture og kurser på hjemmesiden. Træningen starter 4/9.

Tilmeldingen til årets hovedsæson følger disse datoer:

 

 • Torsdag 10/8 kl. 12.00 - online – Tilmelding for KU-studerende (nuværende og nye medlemmer).

 • Torsdag 17/8 kl. 12.00 - online – Tilmelding for KU-ansatte, medlemmer af Københavns Universitets Alumneforening og eksisterende medlemmer.

 • Torsdag 31/8 kl. 12.00 – Tilmelding ved personlig henvendelse. KSI’s sekretariat, Nørre Allé 53, 2200 Kbh. N.

 

Dette bliver den første hovedsæsonstilmelding, hvor det alene er KU-studerende, KU-ansatte og medlemmer af Københavns Universitets Alumneforening kan tilmelde sig som nye medlemmer.

Er du ikke knyttet til KU som enten studerende, ansat eller alumnemedlem, så skal du have deltaget i en af de to foregående sæsoner (hoved- eller sommersæson 2016/17) for at kunne tilmelde dig hovedsæsonen 2017/18.

I forbindelse med dette skift har KSI's Hovedbestyelsen valgt, at du kan tilmelde dig KSI’s Støtteforening, hvor medlemskab giver mulighed for at tilmelde dig den kommende sæson, hvis du ikke har været tilmeldt hold, tur eller kursus i hoved- eller sommersæson 2016/17.

Du kan tilmelde dig Støtteforeningen fra fredag 23/6 kl. 12:00. Det gør du ved at logge ind på din profil, gå til Idrætsoversigten og vælge holdet Støtteforening 16/17 under overskriften Støtteforening - du kan se holdet her. Prisen er sat til samlet 300 kroner. Det er muligt at tilmelde sig indtil onsdag 31/7.

Ønsker du at søge om medlemsskab i Københavns Universitets Alumneforning, skal du være opmærksom på, at der kan være sagsbehandlingstid. Så gør det i god tid inden tilmeldingen til hovedsæsonen, hvor de første hold gerne bliver fyldt i løbet af kort tid. Medlemskab af Alumneforeningen er gratis. 

 

Betingelser ved tilmelding

- Læs herom i den blå rubrik til højre på siden.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Sådan tilmelder du dig online:

 • Opret din profil øverst på denne side "Login" – skriv din e-mail og et selvvalgt password, tryk ” Ny bruger”

 • Har du allerede en profil, så log ind med din e-mail og dit password

 • Vælg hold under fanen "Idrætsoversigt"

 • Orienter dig iøvrigt i fanerne Info, Niveau m.m. under den valgte idrætsgren

 • Læg i ”kurv” ud for det/de hold, du vil tilmelde dig

 • Betal i ”kurv” øverst på siden  

 • Print om nødvendigt kvittering

 

Når du har tilmeldt dig et eller flere hold, finder du kvittering for din tilmelding på din profil under fanen ”Hold”. 

Læs mere i den blå rubrik til højre på denne side.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Priser

Når du tilmelder dig hold/ture/kurser i KSI, er der følgende beløb at betale:

 • Sæsonkontingent: 180 kroner - dette beløb betales én gang pr. kalenderår i hovedsæsonen og gælder 1. september - 31. august. Beløbet betales i forbindelse med tilmeldingen til første hold/tur/kursus. Tilmelder du dig kun hold i sommersæsonen, er dette beløb 80 kroner og gælder fra tilmeldingstidspunktet til og med 31. august. 

 • Deltagergebyr: Varierer og fremgår ud for hvert hold/tur/kursus, du tilmelder dig. Prisen gælder for sæsonen/træningsperioden. 

 • Ej studerende gebyr: Dette gebyr betales udover deltagergebyret af alle ikke-studerende/ph.d.- studerende for hvert hold, tur/kursus, du tilmelder dig.

 • Ej KU-stud. gebyr: Dette gebyr betales af alle ikke-KU-studerende medlemmer og udgør 45 kr. for hvert hold, tur eller kursus per måned holdet er i gang.  

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til USG.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.