Password

Forgot password?

New user?

 
hængelås indkøbskurv
Search...
You are here: Home / Sign up / yoga / Coaches
Print side

KSI yoga coaches

Alessandra Rossini

profilbillede

Coaches: din03, din04, yo03, yo04, yo05, yo06.

Contact:
Email: alerossini@hotmail.com

Hello,
my name is Alessandra. I am Italian and I live in Copenhagen.
I am a Zumba®, AquaZumba®, Zumba® Gold, Zumba® Toning trainer and BodyFlow instructor and Hatha yoga.
I have been dancing Latin dances for many years (salsa, bachata, merengue, reggeaton, flamenco & kizomba, Tango).
I am energetic and happy.
In my style of Zumba there is a lot of hip movement.
My style of yoga varies, I can be quite energetic in the bodyyoga classes and quite soothing and relaxed during the Hatha yoga classes.

Arenze Fischer

profilbillede

Coaches: yo07, yo21, yoA, yoB, yoC.

Contact:
Email: arenzeyoga@gmail.com, Phone21628948

Jeg har selv praktiseret yoga og meditation siden 1994, og underviser altid udfra både min faglige viden og min egen erfaring. Jeg tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga, men leger også nogle gange med vinyasa i løbet af en sæson. Selvom jeg tager yoga og meditation alvorligt, er mine timer præget af glæde og humor.

Bitten Herbst Rønnow

profilbillede

Coaches: dan03, dan09, danF, danFaug, danG, danGaug, low05, lowC, yo08, yo09, yoI, yoIaug.

Bitten Herbst Rønnow har undervist i ballet siden hun var 16 år, hvor hendes ballerinde Jette Muus spurgte om hun ville assistere. Efter gymnasiet blev hun optaget på The Urdang Academy i London. Da hun kom tilbage til Danmark genoptog hun undervisningen i ballet og udvidede sit repetoire til at inkludere pilates og yoga. Bitten har undervist i USG i mere end 10 år. Hun er engageret og bringer sin personlighed med ind i undervisningen. Vigtigst for hende er nærvær - At se mennesker og møde dem, hvor de er; støtte op om sine elever i deres udvikling, opfordre dem til at yde max og har det sjovt mens de træner.

Dorte Persson

profilbillede

Coaches: dan13, dan14, danI, yo10, yoM, yoO.

Contact:
Email: dortepersson@mac.com, Phone20218881

Professionel danser og koreograf siden 1980 - Nyt Dansk Danseteater, Ballet Plus, Micado , New Now Dancers, Randi Pattersson, Warren Spears Production, , Nancy Spanier Dancetheater of Colorado mfl.

Undervisnings erfaring fra :
Det Kgl.teater, Dansehallerne, Scene Indgangen, Martha Gardner,Toftlund Højskole,Kigkurren, FOF m.fl

Autodidakt Yogalærer - udøver i 12år

I mine timer arbejder vi seriøst fordi det er sjovest!!
Udøverglæde , engagement, samarbejde og disciplin går hånd i hånd.
Forløbet er planlagt så der er progression, men ambitions niveauet sættes af holdet - jo større engagement des højere ambitioner.
Dans og Yoga er personlige forhold og aldrig en konkurrence.

Gunhild Reumert

profilbillede

Coaches: yo22.

I am a Hatha yoga teacher (200 hour training, RYT200, 2014) and have practiced yoga and meditation since 2005. Also, I am a registered Acupuncturist and hold a masters degree in Biochemistry from the University of Copenhagen.

In my everyday life, I combine both western and eastern health philosophies by using a holistic approach that can help achieve better health and resilience. This holistic approach to life is also reflected in my yoga classes. I believe that practicing yoga should be both challenging and fun and my classes are thoughtfully crafted to connect mind, body and breath. Hatha yoga will help you build strength, body awareness and flexibility, by integrating dynamic yoga poses, deep stretches and detoxing twists.

Julia Port

profilbillede

Coaches: dan22, yo11.

Contact:
Email: julia_port@hotmail.com, Phone61103965

Uddannet Psykomotorisk Terapeut fra UCC Hillerød i 2014 samt 6 ugers kursus i "Meditation, mindfullness og anerkendende metode". Siden da har jeg arbejdet med yoga, dans og afspænding blandt andet hos; Birkegården, Søgaardsskolen, DGI byen, Kalejdoskopet og senest hos "Tinkuy" et fitnesscenter for krop, sind og ånd.

INTUITIV RESTORATIV YOGA
Yogaundervisningen vil bestå af blide langsomme stræk, små momenter af flowyoga og afspænding. Formålet med yogaen er at give slip på tankerne og i stedet lytte og reagere på, hvad kroppen har brug for den enkelte dag. Deltagerne komme via yogaen ind i en meditativ tilstand, hvor hovedet tømmes og opmærksomheden og nærværet rettes ind mod kroppen. Jeg inddrager filosofien bag yogaen, hvor åndedrættet er i fokus og stillingerne vil tage udgangspunkt i vores ind og udåndinger, så vi kan åbne op for krop og hjerte og give os hen til det der er lige nu og her. Med denne yogatime får du en perfekt afslutning på dagen samt en god nats søvn.

IMPROVISATIONSDANS
Der er fokus på det kropslige nærvær og en nysgerrig og udforskende tilgang til sig selv og sine bevægelser. Hver undervisningsgang vil bestå af et tema, hvor vi opdager eller genopdage forskellige bevægelsesmønstre eller kropsdele hos os selv. Undervisningen består af både indadvendte og nærværende bevægelser lige så vel som mere dynamisk og udadvendte bevægelser individuelt, i grupper eller i par. I denne danseklasse er bevægeglæde, nysgerrighed og frihed i fokus!

Louise Kaastad

profilbillede

Coaches: yo19, yo20.

Contact:
Email: louise.kaastad@gmail.com, Phone+467306847

Hej!

Mit navn er Louise, en halvt norsk og halvt svensk pige, som studerer til Fysioterapeut på Professionshøjskolen Metropol, i København.

Min store glæde og interesse ligger i menneskets krop og en sund livsstil. Yogaen er en stor del af det og har vært en del af min hverdag i flere år. Jeg elsker at være yoga-instruktør, så jeg kan dele med mig av min passion og de mange fordelene med yoga.

Jeg har to uddannelser i mit bagage, en i Ashtanga Vinyasa Yoga, og en i Hatha Flow Yoga. Totalt 300h RYS Teacher Training.

Mine timer består af en kombination af at lytte indad - fokus og koncentration - og at arbejde fysisk med kroppen - styrke, balans og bevægelighed. Vi fokuserer på helheden - "Body, mind and soul".
En time kan være både stille og rolig, men også mere fysisk udfordrende. Som regel er det et konstant "flow" gennem hele timen, i form af Vinyasa, mellem rørelserne/asanas.

Håber vi ses! :)

Namaste.
Louise

Magnus Kornerup

profilbillede

Coaches: yoL.

Jeg har praktiseret yoga fast siden 2011 og er uddannet ved Hamsa Yoga Studio i København. Jeg underviser i alignment-baseret og Anusara-inspireret hatha og vinyasa yoga.

Min undervisning inviterer til at tage en pause fra præstationerne, konkurrencen og den pulserende hverdag. Vi skaber et frirum, hvor vi kan sætte tankevirksomheden på pause og samtidig styrke, strække og smidiggøre kroppen, så den måske falder en lille smule mere på plads - og hvor hele dig føles gladere og friere end før.

Marie Mansachs

profilbillede

Coaches: dan15, danJ, exB, yo12, yoN.

Cand. scient Human Fysiologi
Bachelor i Idræt
Underviser i dans på Institut for Idræt
Underviser i sundhed, fysisk aktivitet og fysiologi på PH Metropol på Fysioterapeutuddannelsen, Jordmoderuddannelsen, Ernæring og Sundhed, Global Nutrition and Health
Underviser på Paul Petersens Idrætsinstitut i dans, fysiologi og anatomi
Underviser på Instruktørskolen
Underviser i FitnessDK i diverse praktiske aktiviteter

peter hunter albrektsen

profilbillede

Coaches: Hig06, HigC, yo01, yo02, yo13, yo14, yoD, yoE, yoF.

Contact:
Phone42402463

Jeg er en bevægelsesnørd. Jeg har dyrket mange forskellige ting, bl.a. dans og parkour. Det væsentlige her er, at jeg har dyrket meget yoga, er uddannet yogalærer (Hamsa Yoga), og at jeg har dyrket meget akroyoga, og er uddannet akroyogalærer (partner-acrobatics.com). Jeg har undervist akroyoga hos USG i 2 år og nyder at dele min bevægelsesglæde - om det er træning, håndstand, akro eller andet.

Yeong Ryan Suh

profilbillede

Coaches: ex01, ex02, yo15, yo16, yo18, yoG, yoGaug.

Contact:
Email: rosaria1110@gmail.com, Phone91644842

Hi! I am Yeong-Ran Suh from South Korea.
I practiced yoga since 2007 and finished yoga instructor's course (Hatha, Vinyasa, Hot yoga) in 2014. I taught yoga and improvisation movement workshop to all ages last 5 years and I am still practicing Ashtanga yoga to challenge myself.
I have a background in a Dance and Choreography that I concern about good arrangement of body and efficient way of using body. When I teach yoga, those knowledges are mixed with yoga practices.
Right now, I am student of Religious studies in Copenhagen. All my class would be taught in English. My yoga class is vinyasa style influenced by Astanga. I am looking forward to practice together with the people who want to be aware of your body and concentrate fully on your body & mind by Yoga.

2016 Yoga Teacher of NKK, Blocs&Walls, Denmark
2014. Hatha Yoga & Meditation, Pool Chatti Ashram, Rishkesh, India
2014. Certification of Hatha yoga, Vinyasa and Hot yoga, Korea Yoga Master Association
2013 Lecturer of performance studies in Kaewon University of Art, Korea
2011 Master’s of Dance Choreography, Korea National University of Art

tip

Go to your basket, in order to complete your purchase.

or

Continue shopping

We would like to have your oppinion

Enter your name, email, and a comment below.
Your comment will be sent to USG.

 

Name:
Email:
Comment:

Send comment

Thank you for your request.
We will read your comment.