Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / USG er nu København Universitets Studenteridræt
Print side

USG bliver til København Universitets Studenteridræt

USG Studenteridræt bliver til KSI

USG Studenteridræt skiftede pr. 22/2 2017 navn til Københavns Universitets Studenteridræt - KSI. Det blev vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling onsdag d. 22. februar 2017. Her fik foreningen nemlig et nyt sæt vedtægter, der blandt andet betyder, at foreningen skifter navn.

Samme omgivelser - nye vedtægter

De nye vedtægter for foreningen betyder, at KSI fremover primært optager nye medlemmer, der er studerende på Københavns Universitet. Alumner og ansatte på Københavns Universitet kan blive optaget i det omfang, der er ledige pladser. Du finder foreningens vedtægter her.

Tilmelding til aktiviteter i KU Studenteridræt

For at kunne tilmelde dig aktiviteter i KU Studenteridræt, så skal du enten være tilknyttet KU eller være aktivt medlem i løbet af enten hoved- eller sommersæsonen 2017/18. Det er konsekvensen af, at foreningen nu er en del af Københavns Universitet.

Ønsker du at tilmelde dig Hovedsæsonen 2019/20, så skal du enten været tilknyttet KU som studerende, ansat eller medlem af København Universitets Alumneforening, eller have været ordinært medlem i løbet af Hovedsæson 2018/19 og/eller Sommersæsonen 2019. Er det ikke tilfældet, så kan du desværre ikke tilmelde dig hold i KU Studenteridræt.

Medlem uden KU-tilknytning?  

Medlemmer af foreningen, der ikke har en KU-tilknytning skal være opmærksomme på, at de kontinuert skal være tilmeldt et hold hvert sæsonår siden 2017/18, for at opretholde deres mulighed for at tilmelde sig i det efterfølgende sæsonår. Et sæsonår består af en Hovedsæson og en Sommersæson. En holdtilmelding i den nuværende Hovedsæson 18/19 eller i løbet af Sommersæson 2019, betyder at du har sikret sig retten til at tilmelde dig i Hovedsæson 19/20 eller Sommersæson 2020.

Ved du, at du ikke får mulighed for at tilmelde dig en af foreningens almindelige hold, ture eller kurser i løbet af Hovedsæson 2018/19 eller Sommersæson 2019, så skal du overveje at tilmelde dig Støtteforening 2018/19. Foreningen er en mulighed for dig, der er på udveksling, udstationeret, skadet eller af andre grunde ikke kan være aktiv deltager på foreningens hold, ture og kurser. Du får foreningens nyhedsbreve, tilbud om evt. workshops og foredrag, samt altså retten til deltagelse i foreningens tilbud i det efterfølgende sæsonår.   

Pris for deltager i Støtteforeningen 18/19 er 350 kroner.

 

 

Sidst redigeret 07-08-2019 11:42:46

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.