Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Turneringer
Print side

Turneringer, mesterskaber, dyster m.m.

Turneringer  

KSIs medlemmer deltager i en del turneringer i løbet af sæsonen. Enten arrangerer vi turneringerne selv, eller også deltager vi i turneringer, arrangeret af andre klubber eller foreninger.

Afdelingerne og klubberne i KSI deltager typisk i turneringer arrangeret af det nationale idrætsforbund.

Internt er der i KSI også tradition for, at vi selv arrangerer turneringer, fx klubmesterskaber i badminton og svømning. Derudover inviterer vi andre studenterklubber til at dyste med os. Håndboldklubben har fx gennem mange år arrangeret en velbesøgt international turnering.  

 

Mesterskaber

De turneringer, som de nationale forbund arrangerer, fører typisk til kamp om det danske mesterskab. Det forudsætter naturligvis, at KSI har et hold i den bedste række for reelt at deltage i denne turnering. Inden for spring- og rytmegymnastik, vandpolo og svømning deltager KSI med stor succes og vinder jævnligt medaljer af alle tre metaller. Det kan føre til deltagelse i internationale mesterskaber. Både svømmerne og spring- og rytmegymnasterne har i de senere år hjembragt gode resultater her. KSI har således haft en verdensmester i svømning for masters. Dette skete ved et stærkt besat mesterskab i Australien.

 

Udenlands

En del KSI'ere rejser ud i verden typisk til studenterturneringer. KSI har flere gange foretaget en større satsning og deltaget i Internationale studenterlege i Finland, kaldet SELL-GAMES. Her dystes i 12 forskellige idrætter. KSI deltog et år med 50 udøvere i seks forskellige idrætter.

Sidst redigeret 12-02-2018 11:54:16

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.