Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / USGs naturvejleder / Naturvejlederture
Print side

Naturvejlederture

Naturvejledte foregår ved at vi bevæger os i naturen på spændende måder mellem smukke, mærkelige eller sjove mål.

Undervejs støder vi på naturfænomener, ofte først set af naturvejlederens trænede øje, fænomener, der fx undrer og som  kræver forklaring.

Det kunne være svartbagen (vores største mågefugl), der sluger en ål for øjenen af os i Københavns Havn, havørnen, der dykker efter en ælling i Roskilde Fjord eller hjertet fra den gedde, vi har fisket, der banker videre i vores hånd. Det kunne også være kroppens reaktion på koldt vand, erosion på mountainbike sporene i skoven eller hvad en "regnbuering" rundt om solen er tegn på.

Men vejledningen i gode naturoplevelser forgår også ved madlavningen over bål, ved diskussionen af smart påklædning, når det er koldt eller ved organisation af godt samarbejde, som er nødvendigt for at klare udfordringerne undervejs.

Som naturvejleder, vejleder jeg også i hvilke regler, vi skal overholde, når vi bevæger os rundt eller overnatter i naturen.

Og endelig er der sikkerhedsaspektet, som vi også skal have på plads, inden vi tager afsted.

MEN elementerne ovenfor indgår også altid, i større eller mindre grad, i alle andre KSIs Udendørs aktiviteter og i særdeles på de normale ugehold og på andre ture/kurser, hvor jeg er træner eller er tur/kursusleder; kajak, mountainbike, løb, rulleskøjtning, skiløb, sejlads, klatring, vandring, kano. På de hold og tur/kurser jeg ikke selv står for, søger jeg at instruere trænerne/turlederne i de naturvejledningsemner, der er oplagte. KSI Udendørs er her heldig: ganske mange af de tilknyttede trænere/turledere er selv uddannet naturvejleder, friluftsvejleder, biolog, geograf eller har stor naturinteresse, viden og erfaring, som de er gode til at formidle.

Sidst redigeret 17-06-2021 13:46:39

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.