Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / USGs naturvejleder / Naturvejlederture
Print side

Naturvejlederture

Naturvejlederturene foregår ved at vi bevæger i naturen os på spændende måder mellem smukke, mærkelige eller sjove mål.

Undervejs støder vi på naturfænomener, ofte først set af naturvejlederens trænede øje, fænomener der fx undrer og som  kræver forklaring.

Det kunne være svartbagen (vores største mågefugl) der sluger en ål for øjenen af os i Københavns havn, havørnen der dykker efter en ælling i Roskilde Fjord eller hjertet fra den gedde vi har fisket, der banker videre i vores hånd. Det kunne også være kroppens reaktion på koldt vand, erosion på mountainbike sporene i skoven eller hvad en "regnbuering" rundt om solen er tegn på.

Men vejledningen i gode naturoplevelser forgår også ved madlavningen over bål, ved diskussionen af smart påklædning, når det er koldt eller ved organisation af godt samarbejde, som er nødvendigt for at klare udfordringerne undervejs.

Som naturvejleder, vejleder jeg også i hvilke regler vi skal overholde, når vi bevæger os rundt eller overnatter i naturen.

Og endelig er der sikkerhedsaspektet, som vi også skal have på plads inden vi tager afsted.

MEN elementerne ovenfor indgår også altid, i større eller mindre grad, i alle andre USG Udendørs aktiviteter og i særdeles på de normale ugehold og på andre ture/kurser, hvor jeg er træner eller tur/kursusleder; Kajak, mountainbike, løb, rulleskøjtning, skiløb, sejlads, klatring, vandring, kano. På de hold og tur/kurser jeg ikke selv står for søger jeg at instruere trænerne/turlederne i de naturvejledningsemner der er oplagte. USG Udendørs er her heldig: ganske mange af de tilknyttede trænere/turledere er selv uddannet naturvejleder, friluftsvejleder, biolog, geograf eller har stor naturinteresse, viden og erfaring, som de er gode til at formidle.

Sidst redigeret 08-12-2014 11:01:08

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.