Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / USGs naturvejleder
Print side

KSIs naturvejleder

HEJ STUDERENDE.

Jeg hedder Christian Engkilde, og jeg er fuldtidsansat som naturvejleder i KU Studenteridræt. 

Mine opgaver er at skabe udendørsidræt og naturoplevelser for de studerende.

Til daglig fungerer jeg som leder af KSI Udendørs, hvor aktiviteterne er organiseret således:

  •  Kajak- og klatreafdelinger, som står for events, udstyr, sikkerhed, beviser m.m.

  •  Uge-hold: hvor man hen over en sæson (september-april eller maj-august) kan komme og dyrke Kajak, klatring, adventure-race, løb, rulleski, åbent vand svømning, mountainbike, vandring, kajakpolo, vinterbadning m.m.

  •  Turen/kurser: Hvor man gruppevis over en eller flere dage tager ud og sammen dyrker kajakroning, vandring, klatring, SUP, alpinskiløb, langrendfjeldskiløb, vandring samt alt det naturliv der er forbundet med aktiviterne, herunder også lerjrliv, regler for brug af naturen, vild mad på bål m.m.

KSIs ture/kurser har et stort  indhold af naturoplevelser, fx har vi oplevet havørn tæt på på vores kajakture i både Sverige, ved Roskilde og Kalvehave! Naturoplevelser ser vi som noget bredt og kan også være deltagernes oplevelse af egen krop i forhold til den omgivende natur.  På ugeholdene er der oplevelsen ved at træne ude, at kroppen skal temperaturreguleres med påklædningen og aktiviteten samt alle de små mini-oplevelser, der altid støder til: Egernet der snakker med os i træet over os, hvor vi holder mountainbike pause, skarven vi ser kæmpe i Havnen med en lidt for stor fisk eller gøgen vi kan høre fra vores kajaksted! Naturoplevelserne er "vi"-oplevelser og dermed også sociale oplevelser, som giver deltagerne pause fra dagligdagen!

På årsplan har KSI Udendørs omkring 2.000 deltagere.

Min arbejdsdag er fyldt med "administrativt arbejde": Tilrettelæggelse, planlægning, promotion (facebook m.v.)  rådgivning og servicering af deltagerne og en meget stor og entusiastisk trænerstab. Herunder også alt det praktiske: Indkøb, vedligeholdelse, fondssøgning, regnskab i forbindelse med alt det grej, der skal til, for at vi kan køre ovennævnte aktiviteter.

Endelig er jeg selv meget i "felten" som vejleder, træner, instruktør, turleder og "ildsjæl" på nye tiltag og udvikling af spændende Udendørs aktiviteter for de studerende. 

Har du selv gode idéer til spændende aktiviteter, kan du sende mig en mail om det; ce@kustudenteridraet.dk 

 

christian.gif   KSI vandretur, Söderåsen, Sydsverige

 

Sidst redigeret 17-06-2021 13:31:39

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.