Password

Du er her: Forside / Om USG / Klubber / Svømmeklubben / Om klubben
Print side

KSI Svømning og Vandpolo

Klubben har en bestyrelse, som forvalter klubben efter vores vedtægter og reglement. Derudover er alle medlemmer med til at få årets mange opgaver løst. Som medlem af klubben skal du kende og overholder vedtægter og regler.

Fra marts 2017 ændrede hele organisationen USG navn til KSI, Københavns Universitets Studenteridræt. Dette betød bl.a. at vores vedtægter, regler og navn blev ændret i 2017.

Meget af vores kommunikation foregår på facebook. Hvis du bliver medlem af klubben, kan du anmode om medlemskab af en af facebook-grupperne:

• Svømning: KU Svømning og Vandpolo

• Vandpolo: KU Svømning og Vandpolo (Official)

Vigtige informationer om møder, ændringer, træningstider og lignende bliver også sendt pr. mail via denne hjemmeside. Nogle gange ender disse mails desværre i mailboksens spamfilter, så tjek dette, hvis du mangler nogle informationer.

Trine Uv

Sidst redigeret 05-05-2019 14:55:50

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

Navn:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.