Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Klubber / Badmintonklubben
Print side

KSI Badminton Klub

Er du ny spiller, der gerne vil spille turneringsbadminton i KSI Badmintonklub, bedes du inden tilmelding læse om foreningen generelt og niveauopdelingen specifikt, på dette link: KSI Badmintonklub

KSI Badmintonklub tilbyder Københavns billigste medlemskab for studerende med træning i centralt beliggende idrætshaller i København. Vi har ca. 130 medlemmer, og er en klub bestående udelukkende af studerende og tidligere studerende, der ikke kan undvære det sociale samvær i klubben.

Vi spiller hele året rundt. I hovedsæsonen 2019/2020 har vi en A, B, C, D og E træning samt fællestræning to gange om ugen. Om sommeren (maj, juni, juli og august) træner vi som regel en eller to gange om ugen uden træner.

I løbet af året afholder klubben fester og diverse sociale arrangementer, og ofte er der en venlig sjæl, der har fællesøl med om fredagen til at køle ned på efter træning.

Kontingentet er inkl. fjerbolde til alle træninger.

Badmintonklubben har i sæsonen 2019/2020 i alt seks turneringshold. Niveauet spænder derfor fra Københavnerserien til Serie 4.

Gå til klubbens officielle hjemmeside for mere info: 

https://www.ksibadmintonklub.com/

 DSC05288

Sidst redigeret 30-06-2020 12:28:18

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.