Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Venteliste
Print side

Venteliste

Der oprettes ventelister til hold, der i starten af hovedsæsonen er overtegnede. Du kan sætte dig på venteliste til så mange hold, du ønsker - opskrivning på ventelisten er ikke bindende og koster ikke noget.

Der oprettes ikke ventelister i sommersæsonen. 

Du skriver dig på venteliste via din profil

  • Vælg hold i "Idrætsoversigt"

  • Aktiver den gule cirkel ud for det ønskede hold, og skriv dig på her

Når der er ledig plads, bliver du orienteret pr. mail, og pladsen er din, hvis du accepterer og betaler inden 72 timer efter afsendt tilbud.

Skulle et nyt hold blive oprettet i den disciplin, du står på venteliste til, vil du blive kontaktet. På nye hold sker tilmeldingen efter ”først-til-mølle-princippet”. Du kan via din profil/fanen "Hold" administrere og overvåge din ventelistestatus.

Ventelisterne lukker primo november. På de fleste hold vil der på dette tidspunkt blive sat 4 ekstra pladser på. De første på ventelisten vil blive tilbudt en plads, og 72 timer efter lukningen af ventelisten vil evt. ledige pladser derefter blive tilbudt efter ”først-til-mølle-princippet”.

Undtaget fra denne regel er alle letøvede hold i svømning. Disse hold skal "opsuge" alle, der har været tilmeldt på begynderhold i svømning i september til november. Derfor fortsætter ventelisterne på letøvede svømmehold frem til den 10. december, hvor der evt. lukkes op for ekstra pladser.

Efter lukningen af ventelisterne i november, bruger vi ikke længere ventelister. Vi kan rent undtagelsesvis oprette ventelister på nogle enkelte semesterhold, der starter i januar måned. Vi gør det for at have muligheden for eventuelt at oprettet ekstra hold og godt vil kunne tilbyde disse hold til alle interesserede.

Sidst redigeret 16-06-2021 14:26:10

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.