Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Holdspisning
Print side

KSI tilbyder gratis fællesspisning for alle hold i hovedsæsonen, september-april

Måltidet serveres i kantinen på Nørre Allé 53, 1. sal sammen med de hold, der iøvrigt har valgt at afholde holdspisning samme dag.


Middag kl. 17.00-19.45 på alle hverdage

Menuen, har kokken forudbestemt for hver dag (se i den blå rubrik th). I kan naturligvis også bestille vegetarret. 

Hvis I ønsker at spise senere end 19.45, vil I få serveret sandwich og salat. 

I kan opholde Jer i kantinen til kl. 22.30.

 

Brunch kl. 08.00-10.00 på alle hverdage

Træner I på et morgenhold, har I mulighed for at få brunch i stedet for middag. 

 

I den blå rubrik th. kan I se

  • Menuplan 

  • Brunch - menuplan

  • Drikkevarer - priser og udvalg

  • Kalenderen fortæller hvilke dage, der er fuldbooket

 

Sådan bestiller I holdspisning

Holdets talsperson eller en anden repræsentant for holdet bestiller holdspisningen på kontor@usg.dk med oplysning om :

  • Holdkode

  • Dato og tidspunkt for spisningen

  • Angivelse af et omtrentligt antal personer. Ta' holdets træner med og lav en forventningsafstemning af sæsonens træning/

  • Senest 6 dage før arrangementet skal I pr. mail sende det nøjagtige antal deltagere, og tilmeldinger er nu bindende. KSI betaler nemlig for antal bestilte retter og ikke for antal fremmødte på aftenen ! 

  • Drikkevarer køber I for egen regning og inden kl. 19.45. Egne drikkevarer må ikke medbringes

 

Bestil venligst senest 2 uge før I ønsker at spise.

Vi sender en bekræftelse på Jeres bestilling, som I bedes medbringe til arrangementet som betaling.

Sidst redigeret 19-06-2017 13:45:56

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.