Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Fællesrummet
Print side

KU Studenteridræts Fællesrum - for alle KSI'ere

KSIs Fællesrum ligger på Nørre Allé 53 på gangen ved OM Hallen, ved siden af Fysioterapien.

Der er køkkenfaciliteter, mødebord, sofa og fjernsyn.

Rummet kan benyttes af alle medlemmer i KU Studenteridræt ved forudgående reservation. Det er naturligvis en betingelse, at det skal bruges til KSI-arrangementer. Lokalet skal reserveres via KSIs sekretariat og koster 200 kr. at benytte. Der skal endvidere ved festarrangementer betales et depositum på 2.000 kr., som tilbagebetales, såfremt lokalet afleveres i samme stand, som det så ud ved modtagelsen.                                

Det er en oplagt mulighed for at mødes med dit hold og diskutere taktik, tale teori, holde eftertrænings-hygge mm. Hvis du som talsperson vil mødes med de øvrige talspersoner, er rummet et godt mødested. Hold, der ønsker at se videooptagelser af træningen eller blot vil se en håndbold- eller fodboldkamp sammen efter træning, er også velkomne.

Der er plads til at dække op til ca. 25 personer. Lokalet kræver selvfølgelig pasning for at blive ved med at være pænt, og derfor er det nødvendigt med selvjustits, så der også er rart at komme for de næste brugere.

Har du lyst til at arrangere noget med dit hold, afdeling eller klub, skal du reservere lokalet i god tid ved at sende en forespørgselsmail til kontakt@kustudenteridraet.dk med angivelse af dato, tidspunkt, hvem der vil være ansvarlig for at betale depositum og leje osv.

Sidst redigeret 16-06-2021 12:26:24

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.