Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Elitepuljen
Print side

Elitepuljen i KSI

KU Studenteridræt har de seneste sæsoner afsat penge til støtte for KSIs elite. Pengene kommer ikke automatisk til udbetaling, men skal mindst én gang pr. sæson aftales fordelt mellem eliteholdene og KSIs sekretariat. Et elitehold dækker enten over en klub, en afdeling eller en samling hold indenfor en specifik idrætsgren.

 

Elite definition
Her er tale om en intern definition i KU Studenteridræt. Definitionen stiller alle idrætter lige i den forstand, at der skal være mindst 2 hold med forskellige niveauer indenfor idrætten. Det vil så være de bedste fra det bedste hold, der kan definere sig som KSIs forenings elite og i den forstand være tilskudsberettiget via Elitepuljen.

 

Reglen
1. hold i KU Studenteridræt kan få dækket deres turneringsgebyr via denne pulje i hver en årlig turnering/mesterskab. Alternativt kan en idrætsdeltager, der repræsenterer KSI-eliten inden for idrætten vælge et årligt arrangement, som de får dækning til via puljen. Hvis der er sådanne elitehold både for kvinder og mænd, får begge køns hold naturligvis dækning via puljen.

 

Anden anvendelse
Tilskuddet kan også i nogen grad dække udgifterne til coaching, ligesom i nogen grad fx dommerudgifter. Afdelingen skal lave en specifik aftale med KSIs sekretariat om disse væsentlige detaljer. Aftalen udformes på baggrund af økonomisk dokumentation som afdelingens ledelse fremskaffer.

 

Administrationen af puljen
For at kunne oppebære tilskud, skal der foreligge en aftale mellem den enkelte afdeling og KSIs sekretariat. Udspillet skal komme fra afdelingens ledelse og indeholde motivering og budget for de udgifter, der ønskes dækket via elitepuljen.

Sørg for, at aftalen kommer i spil i god tid inden planlægningen af sæsonen, fx inden tilmelding til det givne arrangement er bindende.

Hvis der fx både er en divisionsturnering og en pokalturnering, så giver KU Studenteridræt via Elitepuljen kun tilskud til én af disse turneringer hver sæson.

 

Elitepuljens fundament
Elitepuljens størrelse og definition vedtages på den årlige generalforsamling i foreningen KU Studenteridræt. Den nuværende udformning udtrykker en vilje hos medlemmerne i KU Studetneridræt til, at de mange økonomisk støtter de få, der udgør eliten i det her definerede omfang. Den forsatte levedygtighed for puljen er, at der forbliver en god forståelse for det rimelige i ordningen. Det stiller et moralsk krav til modtagerne af tilskuddet.

 

Der er følgende 2 tilskudssystemer i KU Studenteridræt:

- Elitepuljen

- Arrangementspuljen

Sidst redigeret 29-06-2020 13:23:58

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.