Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Arrangementspuljen / Danse Juletræf
Print side

Danse juletræf 18, dec. 2016

Den 18. december mødtes 8 glade dansehold i USG for at dele deres resultater fra den første del af sæsonen og danse sammen.

Vi startede med en fælles opvarmning styret af Pernille Petersen, hvorefter vi fik en gratis workshop, sponsoret af USG, i experimentel hiphop med Nana Regner som gæstelærer (Instruktør på DGI PIX, underviser på danseuddannelse hos Sara Gaardbo og danselærer på Sorø Efterskole).
Derefter oplevede vi hinanden fremføre koreografier fra den første del af vores hovedsæson, imens vi nød vores medbragte jule-holdsnacks. 

Arrangementet var arrangeret frivilligt af Camilla Dueholm og Pernille Petersen. Initiativet til arrangementet blev i første omgang gennemført sidste år, December 2015, ud fra samme koncept af Camilla Dueholm. Der var stor opbakning til at gentage successen og alle hjalp til med få afviklet dagen. Flere af USG's hold var kontaktet med invitation via mail, og vi endte med at være 70 dansende mennesker på selve dagen.

Vi var meget imponeret over det store fremmøde så sent i december. Dagen blev afsluttet med et kæmpe gruppebillede og et "Merry Christmas"!

Gruppebillede


 

Sidst redigeret 20-12-2016 12:27:08

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.