Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Afmelding af hold
Print side

Afmelding af hold

A.      Afmelding i sommersæsonen er ikke mulig

Vi tilbyder ikke prøvetimer.

I sommersæsonen kan du ikke afmelde dig motionshold, ture, kurser eller workshops.

Dette gælder også for udvekslingsstuderende samt studerende med studiekrav om praktikophold.

 

B.       Afmelding i hovedsæsonen 

Vi tilbyder ikke prøvetimer, men du har mulighed for at afmelde eller udmelde dig og få deltagergebyret igen, hvis følgende 2 betingelser er opfyldt: 

  • Tilmeldingen til holdet må ikke være sket ved flytning fra et andet hold.

  • Afmeldingen foretages online SENEST dagen før den 3. undervisningsgang efter din tilmelding, hvis holdet træner en gang om ugen. Træner holdet to gange om ugen, skal afmeldingen foretages inden 2. træningsgang i 3. uge efter din tilmelding.

Ved afmelding fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 50 kr. Hvis du kun er tilmeldt ét hold, får du også sæsonkontingentet retur.

 

 

Afmelding kan foretages

  • via din profil på usg.dk eller ved personligt fremmøde inden undervisningsdagen i den tredje træningsuge efter din tilmelding.

  • ved personligt fremmøde på KSI-kontoret på undervisningsdagen i den tredje træningsuge efter din tilmelding og INDEN undervisningsstart.

Bemærk: Hvis du ikke er KU-studerende, KU-ansat eller medlem af KU’s Alumneforening og afmelder dit ene eller alle dine tilmeldte hold, er du udmeldt.

Derfor vil du ikke i kommende sæsoner kunne genindmelde dig med mindre du senere i Hovedsæsonen 2017/18 eller i Sommersæsonen 2018 tilmelder dig et hold.

 

Afmelding kan ikke foretages

  • på ture, kurser eller workshops – heller ikke som følge af sygdom.

 

Afmelding ved skade

 

Udvekslingsstuderende

Hvis du er udvekslingsstuderende og derfor kun kan deltage i træningen i første semester, har du mulighed for at få refunderet den resterende del af sæsonen.

Efter den sidste træningsgang før din afrejse, henvender du dig på kontoret, Nørre Allé 53, med dokumentation fra dit universitet på dit studieophold. Du får refusion af deltagergebyret for den resterende del af træningsperioden beregnet pr. den førstkommende 1. i måneden, minus et ekspeditionsgebyr på 50 kr.

 

Praktikophold

Hvis du som led i din uddannelse skal i virksomhedspraktik, der umuliggør fortsat deltagelse i træningen, har du mulighed for at få refunderet den resterende del af sæsonen.

Efter den sidste træningsgang før opstart af virksomhedspraktikken, henvender du dig på KSI-kontoret, Nørre Allé 53, med dokumentation fra dit universitet på dit praktikophold. Du får refusion af deltagergebyret for den resterende del af træningsperioden beregnet pr. den førstkommende 1. i måneden, minus et ekspeditionsgebyr på 50 kr. 

Sidst redigeret 01-11-2018 15:36:05

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.