Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Generelt / Afmelding af hold
Print side

Afmelding af hold

I KU Studenteridræt gælder følgende:

Hovedsæsonen 

Vi tilbyder ikke prøvetimer, men du har mulighed for at afmelde eller udmelde dig og få holdkontingentet igen, hvis følgende 2 betingelser er opfyldt: 

  • Tilmeldingen til holdet må ikke være sket ved flytning fra et andet hold.

  • Afmeldingen foretages online SENEST dagen før den 3. undervisningsgang efter din tilmelding, hvis holdet træner en gang om ugen. Træner holdet to gange om ugen, skal afmeldingen foretages inden 2. træningsgang i 3. uge efter din tilmelding.

Det er ikke muligt, at afmelde sig ture eller kurser.

Ved afmelding fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 50 kr. Hvis du kun er tilmeldt ét hold, får du også medlemsskabet retur.

Se herunder regler vedr. udvekslingsstuderende, praktikophold og skader.

 

Sommersæson - Afmelding er ikke mulig

Vi tilbyder ikke prøvetimer.

I sommersæsonen kan du ikke afmelde dig motionshold, ture, kurser eller workshops.

Dette gælder også for udvekslingsstuderende samt studerende med studiekrav om praktikophold.

 

 

Hvordan afmelder du dig?

  • Via din profil på usg.dk inden undervisningsdagen i den tredje træningsuge efter din tilmelding eller

  • Ved personligt fremmøde på KSIs sekretariat på undervisningsdagen i den tredje træningsuge efter din tilmelding og INDEN undervisningsstart.

Bemærk: Hvis du er ordinært medlem og afmelder dit ene eller alle dine tilmeldte hold, er du udmeldt.

Derfor vil du ikke i kommende sæsoner kunne genindmelde dig med mindre du senere i Hovedsæsonen 2020-2021 eller i Sommersæsonen 2021 tilmelder dig et hold.

 

Afmelding kan ikke foretages

  • pga graviditet. Er du gravid og af den grund ikke kan dyrke den idræt, du er tilmeldt, kan du flytte til en anden idræt uden at betale administrationsgebyr. Flytning skal foretages på KSIs sekretariat, Nørre Allé 53, 2200 N. Vi forholder os til anbefalingerne på Sundhed.dk, som du kan læse her

  • på ture, kurser eller workshops – heller ikke som følge af sygdom.

 

Afmelding ved skade


Udvekslingsstuderende

Hvis du er studerende og planlægger/har planlagt studieophold og derfor kun kan deltage i træningen i første semester, har du mulighed for at få refunderet den resterende del af sæsonen.

Hvis du er udvekslingsstuderende og derfor kun kan deltage i træningen i første semester, har du mulighed for at få refunderet den resterende del af sæsonen.

Efter den sidste træningsgang før din afrejse, skriver du til kontakt@kustudenteridraet.dk eller henvender du dig på sekretariatet, Nørre Allé 53, med dokumentation fra dit universitet på dit studieophold. Du får refusion af deltagergebyret for den resterende del af træningsperioden beregnet pr. den førstkommende 1. i måneden, minus et ekspeditionsgebyr på 50 kr.

 

Praktik

Hvis du som led i din uddannelse skal i virksomhedspraktik, der umuliggør fortsat deltagelse i træningen, har du mulighed for at få refunderet den resterende del af sæsonen.

Efter den sidste træningsgang før opstart af virksomhedspraktikken, skriver du til kontakt@kustudenteridraet.dk eller henvender du dig på sekretariatet, Nørre Allé 53, med dokumentation fra dit universitet på dit praktikophold. Du får refusion af deltagergebyret for den resterende del af træningsperioden beregnet pr. den førstkommende 1. i måneden, minus et ekspeditionsgebyr på 50 kr.

Sidst redigeret 16-06-2021 12:02:09

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.