Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Volleyballafdelingen
Print side

KSI Volleyballafdeling

Volleyballafdelingen er med omkring 250 medlemmer en af de største afdelinger i KSI.

Med 8 hold i hovedsæsonen 2017/18 rangerende fra begynderniveau til damernes turneringshold i 2. division.

Er du interesseret i at deltage på et af turneringsholdene (dame- og mixhold), skal du ikke tøve med at at kontakte os på fu.volley.usg@gmail.com.

Et kendetegn for volleyballafdelingen er de populære fritræninger, der ud over at give mulighed for masser af ekstra spil også lægger op til at være social på tværs af holdene. Derudover er der en god kultur for at samle hold på tværs af niveauer til diverse stævner og tuneringer. Blandt disse turneringer er det årlige internationale stævne Alcazar Erasmus i Rotterdam, Danske Studenter Mesterskaber og SVBKs alternative stævner.

Afdelingens sportslige interesser varetages af forretningsudvalget (FU) e-mail: fu.volley.usg@gmail.com , som sammen med de enkelte holds talspersoner er spillernes talerør til KSIs kontor og Hovedbestyrelse. Dette giver medlemmerne mulighed for at komme med forslag til ændringer og tiltag i afdelingen.

Uanset niveau kan du stille op til forretningsudvalget, hvis du gerne vil have indflydelse på volleyballs fremtid i KSI. Du kan stille op til forretningsudvalget ved at møde op på afdelingens årlige generalforsamling, der indkaldes med minimum 3 ugers varsel.

 

volleyball.gif

Sidst redigeret 23-01-2018 13:52:50

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.