Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Volleyballafdelingen
Print side

USG Volleyball-afdeling

Klubber og afdelinger i KU Studenteridræt (KSI) skal ændre vedtægter og navn ligesom da USG i februar måned skiftede navn til KU Studenteridræt.

Planen er, at dette sker efter en skabelon, som KSI Hovedbestyrelse udarbejder til klubber og afdelinger således, at dette kan ske til årsmøderne og generalforsamlingerne i oktober måned 2017.

Indtil da er det aftalt, at alle klubber og afdelinger fortsat kan bibeholde navnet ”USG….." 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Volleyballafdelingen er med omkring 300 medlemmer den største enkeltsportsafdeling i KSI.

Med 8 hold rangerende fra begynderniveau til to turneringshold (mix og damer), er der rig mulighed for at spille på et hold med passende niveau.

Et kendetegn for Volleyballafdelingen er de populære fritræninger, der ud over at give mulighed for masser af ekstra spil også lægger op til at være social på tværs af holdene. Derudover er der en god kultur for at samle hold på tværs af niveauer til diverse stævner og tuneringer, heriblandt det årlige internationale stævne Alcazar Erasmus i Rotterdam, Danske Studenter Mesterskaber og SVBK's alternative stævner. Dette og meget andet kan du følge med i på de to Facebook grupper "USG Volley" og "Go'morgen volleyball".

Afdelingens sportslige interesser varetages af forretningsudvalget (FU) e-mail: fu.volley.usg@gmail.com som sammen med de enkelte holds talspersoner er spillernes talerør til KSI's kontor og bestyrelse. Dette giver medlemmerne mulighed for at komme med forslag til ændringer og tiltag i afdelingen.

 

volleyball.gif

Sidst redigeret 09-05-2017 15:26:30

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til USG.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.