Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Motionsafdelingen
Print side

KU Studenteridræts Motionsidrætsafdeling

Denne repræsenterer den største del af medlemmerne i KU Studenteridræt. Det er alle almindelige motionshold indenfor idrætter, der ikke har en selvstændig afdeling eller klub med egne vedtægter.

Motionsafdelingen styres af et system af talspersoner Dvs. én valgt / udpeget person pr. hold. Disse mødes til to møder om året "stor TP - mødet" i oktober og i februar. Læs om talspersoner her. De generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer er samtidig medlemmer af KSIs hovedbestyrelse (HB). Motionsidrætsafdelingens bestyrelse står for afholdelse af sæsonens to talspersonsmøder og udarbejder dagsordenen.

Motionsafdelingen opstiller personer til valg på generalforsamlingen. Valg af de 3 personer, der bliver medlem af Hovedbestyrelsen i KU Studenteridræt. Opstillingen foretages af Motionsafdelingen, men samtlige medlemmer af KU Studenteridræt kan deltage i valget, hvis blot man møder op på generalforsamlingen.

Motionsafdelingen er en blandt flere afdelinger i KU Studenteridræt. De øvrige er dannet fordi de ønsker / har ønsket et større selvstyre. For en del fordi de dermed kan konkurrere gennem det nationale idrætsforbund. 

 


Sidst redigeret 16-06-2021 15:26:27

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.