Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Motionsafdelingen
Print side

Motionsafdelingen i KU Studenteridræt

Denne repræsenterer den største del af medlemmerne i KU Studenteridræt. Det er alle almindelige motionshold indenfor idrætter, der ikke har en selvstændig afdeling eller klub med egne vedtægter.

Motionsafdelingen styres af et system af talspersoner/holdkaptajner. Dvs. én valgt / udpeget person pr. hold. Disse mødes til to møder om året "stor TP - mødet" i oktober og i februar.

Motionsafdelingen opstiller personer til valg på generalforsamlingen. Valg af de 3 personer, der bliver medlem af Hovedbestyrelsen i KU Studenteridræt. Opstillingen foretages af Motionsafdelingen, men samtlige medlemmer af KU Studenteridræt kan deltage i valget, hvis blot man møder op på generalforsamlingen.

Motiosnafdelingen er en blandt flere afdelinger i KU Studenteridræt. De øvrige er dannet fordi de ønsker / har ønsket et større selvstyre. For en del fordi de dermed kan konkurrere gennem det nationale idrætsforbund. Oversigt over afdelingerne finder du til højre her på siden.

Den daglige ledelse af disse afdelinger er enten benævnt "bestyrelse" eller "forretningsudvalg" / "FU".

Disse afdelinger varetager primært de sportslige forhold indenfor idrætten, hvor det økonomiske ansvar ligger hos sekretariatet for KU Studenteridræt, som HB holder øje med.


Sidst redigeret 20-11-2019 10:13:46

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.