Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Kajakafdelingen / Møder og referater
Print side

Møder og referater


KAJAK-ÅRSMØDE MANDAG 5/11 2018, KL. 17.00-18.30
(KSI Fællesrum, Nørre Allé 53)

Fremmødte. Rasmus B., Frands K., Marianne O., Chr. E., Sune P., Signe E., Kristian H., Erik M., Christian M og Martin.


Punkter:


1) VELKOMST kaffe/kage/soda og KAJAKRUL PÅ BORD!!

Ref: Man KAN udføre kajakrul på bord viste det sig, men man skal spænde sig vildt godt fast, da man er voldsomt tung i forhold til i vand. Bedre gik øvelserne på gulv, hvor man fint kan træne hoftekip, rul m.m.!


2) HIGHLIGHTS fra forløbne sæson 

Ref: Vi havde en god sæson 2017/18 med masser af hold, mere Søndagsroning end før, der kom tegltag på vores kajakskur, vi var mange med til Lucia-roning, der var gode kajakture ved Stevns Klint, Roskilde Fjord, Gøteborg skærgården, Amager Rundt, Sydfynske øhav samt foskajakture til Krokå og Mörrumså. Alle ture gentages i foråret/sommeren/efteråret! Derudover var vi 100% med ved DM i havkajakteknik: Sune fik Guld, Freja fik sølv, Jakob fik bronze !!!


3) Indkomne FORSLAG

Arrangements forslag:"KSI-KAYAK-OPEN"i april med lege/konkurrencer/grill og hygge, de hold der træner på datoen er automatisk med, hvem vil være med: 

 • Ref: Den nye styregruppe ville gerne være med og finder dato i april og arrangerer dagen (Marianne O. vil også gerne være med her) og foreløbig brainstorm gik på: teknik lege/samarbejdsøvelser, lille kajakpolo cup, sjove stafetter, snickers cup?, ”kanonbåds kamp” med kajakkerne, det kan også lidt være en IPP2-bestået-fest med musik, grill o.l. Det bliver en sjov dag!

Udstyrsønsker: Flere korte pagajer, andet:

 • Ref: Der efterspurgtes pagajer uden skivning (bladvinkling).

Trafiksikkerhed i Havnen:

 • Ref: Chr.E. (KSI) uddelte nye KSI Kasketter til trænerne så de kan optræde myndigt i havnen😊Derudover opfordres alle til at skrive til Chr.E (se mail nederst), hvis der er episoder med andre trafikanter i havnen der sejler uforsvarligt. Episoden med Goboats (kølig kajak kaj facebooken 13/10 18) er første case som er kommer på Chr.E’s liste, men husk at notere jer alle oplysninger, er der nummerplade på Goboats, måske tage foto (ikke portræt, det må man ikke). Første prioritet, var mødet enig om, er dog at holde AFSTAND til problematiske fartøjer og UNDGÅ problem situation såvidt overhovedet muligt.

Hvordan bruge vores 14 polo kajakker mere:

 • Ref: Indføre søndagspolo! Gratis for alle KSI kajakroere(Chr.E følger op på dette), samt udføre vores kajak-game: ”Kanonbådskamp” i polokajakker, Sune har lavet regler og opfordrede Chr.E., til at sende regler rundt til trænerne, som så kan lave ”kampe” på holdene, måske noget hold konkurrence på søndage.

Kajakskur-forslag om at bygge kombineret kajakudstyr/klatremodul i kajakskuret, så klatrehold kan bruge skuret og være med til at betale kommende husleje stigning, som kommer når toilet/bad er bygget færdigt:

 • Ref: Forslaget om bygning af kajakudstyr opbevaringsmodul med boulder-klatrebaner udenpå blev støtte så KSI klatrehold kan bruge skuret også og det eblev suppleret med idé om at få lagt bro ud med sauna for enden (man må ikke have sauna inden i skuret), Chr.E. prøver at følge på på idéen!. Der kunne så etableres KSI vinterbadehold, som også kunne være med til at finansiere huslejestigningen.

 

Andre forslag til nye hold o.l. og ”økonomi forbedring” ifm. kommende husleje stigning:

 • Ref:Opsætte rebstativ i skuret så der kan trænes kajakrul på reb (Sune), idéen blev støttet af fremmødte.
 • Oprette hold med træning 2 weekender, hvor man er på tur og samtidigt opnår IPP2 (Rasmus B. mfl.), måske OGSÅ intensive weekendkurser fra kajakskuret.
 • Åbent-hus-dag (hvor IPP2 kan tage venner med til kajaktur) nåede vi ikke at snakke op, men den nye styregruppe vil tage det op!
 • Oprette mulighed for privat opbevaring af kajak, udstyr, tøj mod ekstra gebyr, når huslejeaftale er på plads-
 • Oprette rutineret hold med 3-4 gange 4 timers træning med 4 forskellige toptrænere😊hvor der tages på tur, mellem turene kan der fritrænes, holdet bliver en slags fritræningshold for dem der har været igennem begynder, letøvet, øvet hold. Det vigtigt at der bygges sammenhold og at deltagerne får bygget fritræningsstruktur sammen!
 • Oprette en kajakudlejnings- og eller kajakopbevaringsmodel får folk uden KU-relation, så vores "gamle" roere kan blive hængende i miljøet! (og kaste nogle penge i huslejen)
 • Måske lave kurser for fx firmaer for at tjene penge til huslejen.
 • Forslag om mere kajaksurf (Chr.M). Chr.E. fortalte at der før har været arr. KSI Surftur til vesterhavet sidste år, uden megen tilmelding. En anden tur til svenske vestkyst gik fint, men pga held! med vinden Der har også været surfhold, hvor vi kastede over alle de bølger der var på Øresund (vi var heldige med masser af hård østenvind), men på lørdagsturene til fx sydamager (hvor det var virkelig fint), mødte for få op til at det var værd at gentage. HVIS man gerne vil ud at surfe er en oplagt mulighed at tjekke kajakforbundets surf facebook, hvor man nemt kan komme med på surf! Der er bla. Sufsympoium med begynderworkshops samt DM i slut september og nogle cups forinden, som godt kan foregå på Sjælland - https://www.facebook.com/groups/kajaksurf/?fref=nf
 • En anden mulighed er også at nogle trænere fx tager initiativ til at melde 3-4 datoer ud på kølig kajak kaj og får doodle tilmelding fra roere der vil ud at surfe og så tager afsted på de datoer, hvor der er ok vind fx ved Gilleleje. Her skal arr. bil til at køre kajaktrailer! (der kan både bruges fos-og havkajakker).

 

4) VALG til kajakstyregruppen (FU)

 • Jan R., Rasmus B. og Frands K. meldte sig til at siddende i 2018/19 Nyt styregruppe medlem blev Signe Engdal,velkommen ombord til Signe😊

 

5) VALG til KSIs overordnede Hovedbestyrelse, er der nogen fra kajak der stiller op som afd.repræsentant ?

 • Her stiller Signe E, op som repræsentant for kajakafdelingen!!, rigtigt fedt at vi så er repræsenteret i KSI Hovedbestyrelse!


5) EVT.

 • Intet

REF/V. Chr.E , KSI: cengkilde@usg.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidst redigeret 06-11-2018 15:26:53

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.