Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Om USG / Afdelinger / Futsalafdelingen / KSI Futsal
Print side

KSI Futsalafdeling

KSI Futsalafdeling blev oprettet i 2009.

Afdelingen blev oprettet, da det øvede hold deltog i DAI's Futsal Liga. Futsalafdelingen tæller ca. 50 medlemmer fordelt på to hold, hhv. letøvet og øvet.  

Holdet KSI (USG) Futsal fik et wildcard, da vi tilmeldte os DAI regi, hvilket betød, at vi blev seedet i A-rækken.

I sæsonen 2009-2010 forblev vi efter hård konkurrence i A-rækken.

I sæsonen 2010-2011 havde vi spillet os mere varme, og vi opnåede en placering, der sikrede os oprykning til mesterrækken (den bedste række inden for DAI regi). 

I sæson 2011-2012 klarede vi os udemærket i mesterrækken og fortjente at blive i rækken, men eftersom hele 4 ud af 10 hold skulle rykke ned, så betød det, at vi rykkede ned i A-rækken igen.

I sæson 2012-2013 spillede vi en forrygende sæson og opnåede en flot 2.plads, som atter sikrede os oprykning til mesterrækken. Det eneste hold der overgik os var FK Badebold, som vi tabte 5-4 til. 

I sæson 2013-2014 kæmpede vi igen om overlevelse i mesterrækken. Det er dog en hård kamp at blive der, eftersom hele 4 ud af 10 hold rykker ned. Vi måtte desværre sande, at vi igen var et af de fire nedrykningshold. 

I sæson 2014-2015 befandt vi os atter i A-rækken, og vi sikrede os en 4. plads. 

Således ser vi frem til at se, hvordan det går i A-rækken i den kommende sæson.

 

7-mands holdet:

7-mands holdet blev skiftede som et udstikker fra KSI Futsalafdelingen i foråret 2013. Årsagen til deltagelse i DAI's senior 7-mands turnering var primært, at holdet savnede at spille kampe i perioden, hvor futsalligaen holdt pause (april til oktober). Vi opnåede et wildcard, da idrætsudvalget vurderede vores styrke i forhold til deltagelse i futsalturneringen, og vi startede derfor direkte i B-rækken (normalt starter man i D-rækken). 

I sæson 2013 skulle holdet lige vænne sig til de nye rammer. På trods af, at vi faktisk startede sæsonen med at ligge os i spidsen, endte det med en sand gyser, hvor vi skulle spille play-off kamp for at sikre os overlevelse i rækken. Vi vandt på flot vis overlevelse i den afgørende kamp. 

I sæson 2014 gik det noget bedre i B-rækken, og vi formåede at præstere til en 8. plads ud af 12 mulige placeringer.    

Sæson 2015 startede noget skævt, eftersom vi havde tilmeldt os for sent. Dette medførte, at vi skulle spille i D-rækken. Vi lod os imidlertid ikke slå ud af det, og spillede en sublim sæson, hvor vi endte på 1. pladsen med kun et nederlag, som var i den sidste kamp efter 1. pladsen var en realitet. Dermed er oprykning sikret." 

 

Link til stillinger etc. i DAI: her 

 

Thomas Barsøe 

Formand for KSI Futsalafdelingen for mænd

 

 

Sidst redigeret 20-11-2019 10:24:13

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.