Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2019 / Nyhedsbrev maj 2019
Print side

 

 

overskrift_4.jpg

 

Kære medlem.

Så er vi igang med sommersæsonen, og du har forhåbentlig fundet hold, som du har tilmeldt dig. Det er dog stadig muligt at tilmelde sig hold, hvis du ikke har nået det endnu.

Hovedsæsonen 2018/19 er blevet afsluttet med mange spændende begivenheder. Vi tog afsked med Ebbe Rasmussen, som leder af KSI, og i den anledning blev der holdt en reception, hvor vi også fejrede KSI's 100 års jubilæum og udgivelsen af bogen om KSI/USG's 100-år "En sund student til alle tider".Sommersæson 2019 er i fuld gang!

Sommersæsonen 2019 startede 1. maj med høj sol, og med 2135 deltagere, der allerede har tilmeldt sig hold, ture og kurser er vi kommer godt i gang på vandet, i sale, haller, i kajakkerne og på klatrevæggene. Første hold, der blev fyldt var kajak letøvet, der holder til i Kanonsbådsskuret på Holmen. Men bare rolig – der er stadig masse af pladser til dig, der har lyst til at få ny energi og gode oplevelser henover sommeren. Mulighederne er samlet her.  

Kender du en eller flere, der ikke er tilknyttet til KU, som har lyst til at prøve kræfter med nogle af vores aktiviteter, så er et udvalg af vores hold blevet åbnet for ikke-ordinær tilmelding – mere om det lige her.

Reglerne for tilmelding kan du se her

Instrukser Før Løbet


Energi og overskud til eksamen?

Bliver du helt træt ved tanken om eksamen? Mangler du den nødvendige energi og overskud til at rykke på tasterne eller ved eksamensbordet?

Vi har et hold, der sætter fokus på lige netop den situation. Få hjælp af EHFA-certificeret træner og kostvejleder Mia Panduro til at få optimeret din kost og træning som en naturlig del af din livsstil, så du giver din krop de absolut bedste betingelser for at præstere, når det gælder. 

Læs mere om holdet her.

C24D4726

 


100 års jubilæums reception

Onsdag den 24. april blev KSI/USGs 100 års jubilæum fejret med maner - en rigtig dejlig dag!

Foruden jubilæumsfejring, var receptionen også en afsked med Ebbe Rasmussen, som leder af KSI.

Gerda Kjærs legat blev også uddelt ved receptionen. Legatet gik, meget velfortjent, til Jacob C. Bertram.

Jacob har været baskeballtræner i foreningen i mange år, og derudover har Jacob skrevet jubilæumsbogen, "En sund student til alle tider" om USG/ KSI. Bogen blev præcenteret ved lejligheden, og der blev solgt mange eksemplarer. Læs mere om bogen længere nede i nyhedsbrevet.

Se flere billeder fra receptionen her.

Helle _velkomst248A9027

248A9113248A9160248A9211

248A9313

 Jacob Bertram modtager Gerda Kjærs legat


Afsked med idrætsinspektør Ebbe Rasmussen

Ved receptionen sagde vi også farvel til Ebbe Rasmussen, som leder af USG/KSI. Anja takkede Ebbe på foreningens vegne for den store og passonerede indsat gennem de sidste 25 år. Du vil fremover kunne møde Ebbe på kanten i svømmehallen, hvor han fortsætter som svømmetræner, eller som deltager på et af KSIs mange hold. Ebbe har nemlig selv været aktiv medlem af USG/KSI siden 1970.

Ebbe _2

 


Vind billet til Etape København

Har du overvejet Etape København, et marathon hvor distancen er delt op i fem etape over fem dage? Da vi afholdt jubilæums-reception kom DGI Storkøbenhavn forbi med 4 startnumre til årets Etape København.  Dem udlodder vi til to heldige medlemmer, der kan tage en ven med under armen til en af byens hyggelige løbeevents. Læs mere på facebook-opslaget her.

 


"En Sund Student til Alle Tider" - KSI-jubilæumsbogen kan købes nu

Historie bliver skrevet hver dag, når vi mødes til træninger, ture og kurser i KU Studenteridræt. Men der er også historien, der følger de lange linjer. Og her er KSI med – for foreningen er nemlig lige fyldt 100 år. Fra opstart i kølvandet på 1. Verdenskrig, over 30-ernes smalhals, besættelsestiden og foreningens virke i årene der fulgte med stigende optag til Universitetet, hele vejen til i dag!

Markeringen af jubilæet har taget forskellige former, og den mest håndgribelige er udgivelsen af Jacob C. Bertrams jubilæums-bog ”En Sund Student til Alle Tider”. Bogen giver dig gennem historiske fakta, anekdoter og en rig billeddokumentation, et interessant overblik over foreningens virke gennem de sidste 100 år. Her er historierne om nye idrætsgrene, der blev opfundet eller introduceret i Danmark i gennem USG/KSI, og de mennesker, der over årene har tegnet foreningen. Forord ved H.K.H Kronpris Frederik.

Du kan købe bogen på kontoret på Nørre Allé 53 for 100,- kroner.

Mere om foreningens jubilæum her.

BogOlivia _signe


Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:36

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.