Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2019 / Nyhedsbrev februar 2019
Print side

overskrift_4.jpg

 

Kære medlem.

Februar, vinterens sidste måned, er i gang og foråret nærmer sig.
I uge 7 holder mange vinterferie og nogle aktiviteter er aflyst. I nyhedsbrevet her kan du læse mere om, hvilke hold, der holder ferie, årets talspersonsmøde, foreningens ekstraordinære generalforsamling i marts, vores nye dancehall-hold, få en lille hilsen fra Nord og hilse på to af Hovedbestyrelsens nye medlemmer, Signe og Olivia. Har I haft holdpsining på holdet? Hvis ikke - så læs om mulighederne til sidst i nyhedsbrevet - god fornøjelse!

 Nedenstående billeder er fra den nyeligt afholdte isklatrekursus i Rjukan i Norge.

Rjukan - Emil Brøbech -40  Rjukan - Emil Brøbech -61
Vinterferie uge 7

I uge 7 holder mange vinterfeie. KSI gør som udgangspunkt ikke, men vi er alligevel ramt af nogle aflysninger.

Dansekapellet holder ferie og derfor er dan09 - contemporary, dan15 - girly street og dan22 - street jazz aflyst.

Ud over disse aflyses følgende hold: dan30 - contemporary, gym03 - springgymnastik, kam09 - capoiera, kla06, kla07, kla08 – klatring og sv27 - svømning.

Hold øje med hjemmesiden under  aflysninger og ændringer om, der skulle komme flere.

Forårets kommende aflysninger i hovedsæsonen:

  • Lørdag 13. april

  • Søndag 14. april - Palmesøndag

  • Torsdag 18. april - Skærtorsdag

  • Fredag 19. april - Langfredag

  • Lørdag 20. april

  • Søndag 21. april - Påskedag

  • Mandag 22. april - 2. påskedag


Kom og få varme og jamaicavibe med nyt dansehold - Dancehall

Mandag den 18. februar starter et nyt dansehold i Balletsalen på KUA kl. 17-18.30. Holdet fortsætter de næste 10 mandage med Anna Yde Fibieger, som underviser. Anna har tidligere haft et dancehall hold i KSI med stor succes, og vi er glade for at have hende tilbage som underviser.

Du kan læse mere om holdet og tilmelde dig her: /tilmelding/dancehall/beskrivelse/

 Dancehall

 


Nye medlemmer i hovedbestyrelsen

Ved generalforsamlingen den 27. november fik vi to helt nye medlemmer i hovedbestyrelsen, der sammen med de andre medlemmer af hovedbestyrelsen, lægger linjen for de kommende år i KSI.

Signe Engdal og Olivia Vestergård har hver især skrevet følgende om sig selv:

Jeg hedder Signe, jeg er 26 år gammel, og jeg læser på sidste år af min kandidat i Humanistisk-samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab. Ved siden af studiet går jeg til kajak i KSI på første år, men bestemt ikke sidste! 

Signe

Jeg håber på, at vi kan få KSI til at blive de studerendes foretrukne sted at dyrke idræt, og mødes socialt med sine medstuderende på tværs af uddannelserne. Drømmen er klart, at der kommer samme stemning omkring KSI som universitetsidræt på amerikanske og canadiske universiteter. Et halvt års udveksling i Canada på bacheloren fik mig til at indse, hvor vigtig idrætten som mødested og socialt samlingspunkt er for de studerende, og deres oplevelse af det at studere. 

Men det sagt, skal vi have KSI endnu bredere ud til alle KUs studerende. 

 Olivia

Mit navn er Olivia og jeg er 21 år gammel. Til dagligt studerer jeg medicin på 5. semester og om tirsdagen kan man finde mig i Balletsalen på KUA, hvor jeg danser ballet med mit hold fra KSI.  

Min drøm og mine ambitioner for KSI er at være med til at føre foreningen endnu længere frem i lyset, så vi i fremtiden kan skabe et større sammenhold mellem de studerende på tværs af fakulteter, årgange og fag. Målet er at alle de studerende skal vide ,hvem vi er, og hvad vi står for, og jeg ser frem til at være en del af denne rejse.

Det er jo bare mine ideer – men jeg håber faktisk at der er rigtigt mange af foreningens talspersoner der benytter sig af chancen for at være med, når vi inviterer til talspersonsmøde her i slutningen af måneden. Så vi får så mange input som muligt til vores arbejde med foreningens udvikling.

Velkommen til de to nyeste medlemmer af hovedbestyrelsen. Du kan se her, hvem der ellers sidder i HB. Talspersonsmødet er torsdag 28/2 kl. 17:00 på Nørre Allé 53.


Talspersonsmøde og Ekstraordinær Generalforsamling

Input fra holdene – tid til talspersonsmøde.

Så er det ved at være tid til årets 2. talspersonsmøde for talspersonerne fra de mange hold i Mortionsafdelingen. Det er her du og holdkammeraterne, via jeres talsperson, har mulighed for at give jeres feedback til jeres HB-repræsentanter. Det klæder dem på til arbejdet med at skabe de bedst mulige rammer for foreningens aktiviteter i det kommende år.

Er din aktivitet en del af en afdeling eller klub, så har du mulighed for at give holdets input direkte til afdelingernes forretningsudvalg eller bestyrelserne i klubberne – du finder foreningens klubber her og foreningens afdelinger her.

Ekstraordinær Generalforsamling

Som vedtaget på Generalforsamlingen 27/11 2018 indkalder Hovedbestyrelsen nu til ekstraordinær generalforsamling torsdag den 7/3 kl. 18:00. Dagsorden følger og vil blive lagt op på siden her i løbet af de kommende to uger.

Talspersonsmøde - torsdag 28/2 kl. 17:00, Nørre Allé 53, St. Auditorium.

Ekstraordinær Generalforsamling - torsdag 7/3 kl. 18:00, Nørre Allé 53, St. Auditorium.  


Hilsner fra Nord 

Lige nu er der fuld fart på Vinterfjeldugen på Jotunheimen,- med en blanding af workshops, daglige ture og aftenens faste turbørs, hvor morgendagens ture planlægges. Det hele krydret med udendørs dampbad og pejsehygge.
Du kan smugkigge med her: https://www.facebook.com/kustudenteridraet/posts/2698469016844804

 Balje


Opvisning

Lørdag den 4. maj kl. 14-16 i OM Hallen er der opvisning for alle KSI's dansehold m.m. Det er en super sjov og hyggelig dag. Hvis I ikke har fået talt om det på dit hold og du har lyst til at være med, så hiv fat i din træner og sørg for, at han eller hun melder holdet til.

opvisning.gif

 


 

KSI’s holdspisning

KSI inviterer traditionen tro alle hold i hovedsæsonen alle hold til et gratis måltid mad. Det gør vi for at styrke den sociale del af jeres træning. 

Vi foreslår, at I tager jeres træner med, så I også får mulighed for at evaluere på træningen og jeres forventninger til den. 
Træningen er jo i løbende udvikling over sæsonen, så uanset hvornår på året I vælger at spise, kan I afstemme jeres forventninger med træneren.

Middag alle hverdage kl. 17-19.45
I bestemmer selv datoen for, hvornår I vil spise i tidsrummet kl. 17-19.45. Måltidet serveres i kantinen, Nørre Allé 53, 1. sal. I kan dog blive i lokalet indtil kl. 22.30.

Vigtigt er det imidlertid, at I kun tilmelder Jer, hvis I er sikre på at deltage på dagen. KSi betaler nemlig for alle bestilte retter!! 

Læs her, hvordan I bestiller jeres holdpsisning: /om-usg/generelt/holdspisning/

Holdspisning

 


Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:37

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.