Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2019 / Nyhedsbrev august 2019
Print side

Nyhedsbrev august 2019

 

overskrift_4.jpg

 

Kære medlemmer.

Tak for denne sæson! Hvis du ikke tilmelder dig igen, så hører du ikke mere fra os, men vi håber, at du igen har lyst til at melde dig til en sæson i KU Studenteridræt - programmet ligger klart her. Tag endelig fat i dine studiekammerater eller kollegiekammerater og få set  mulighederne igennem.

Du kan også følge os på Facebook, www.facebook.com/kustudenteridraet/, hvor vi poster seneste nyt om hold og aktiviteter.

Læs mere om tilmeldingen længere nede i Nyhedsbrevet, du kan se programmet på hjemmesiden.

 

opvarm 


Tilmelding

 Tilmeldingen til sæsonen 2019/2020 vil forløbe således:

  • Tirsdag den 13. august kl. 12 åbner tilmeldingen for alle KU studerende.
  • Tirsdag den 20. august kl. 12 åbnes der for tilmelding af  KU-ansatte, KU-Alumner og ordinære medlemmer fra Hoved- og Sommersæson 2018/19.
  • Tilmelding ved personlig henvendelse for ovennævnte grupper kan ske på kontoret fra: Torsdag 29/8 kl. 12:00.


Sommerture du stadig kan nå at være med på!

Bemærk: Tilmeldingen til disse ture foregår på KSI kontoret, Nørre Allé 53. Åbningstiden fra mandag den 12. august er 12 -16 alle hverdage.

 ukC - 2 dages tur, Kajakklassikeren Amager Rundt - lørdag 17. august-søndag 18. august 2019 - "begynder"-øvet

Når man har roet lidt rundt ved Holmen og dermed Amager, får man lyst til at ro rundt om hele øen! Det kan fint lade sig gøre, også selvom man er begynder i kajak, hvis bare man har to dage til det. Turen begynder ved KSI's kajaksted, Kanonbådsvej 6, Holmen, tidligt lørdag morgen, hvorfra vi roer sydpå ned gennem havnen.

Undervejs holder vi pauser, og kystens listige steder udforskes. Ved frokosttid går vi i land, fx på en sandstrand ved Kalvebod øen under den høje Kalvebodbroen. Vi slår aftenlejr enten ved shelters eller direkte på stranden på Sydamager.  Dag 2 runder vi Sydamagers smukke strandenge, og vi roer op forbi Dragør, Kastrup, Amager Strandpark, Trekroner og hjem til Holmen. Dag 2 er den lange dagsetape, som godt kan være lidt hård!

Ved udfordrende vind, udstyrs- eller energiproblemer, lægger vi en alternativ rute, så 2-dages turen kan gennemføres alligevel.

 *) Deltagerforudsætninger: Du har som minimum gået på kajakbegynderhold i maj og juni 2019, hvor du har roet mindst 10 timer samt trænet makkerredning. Vi ror omkring 15-30 km om dagen på turen, hvilket kræver nogle lidt kajaktilvænnede armkræfter.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ukE - 4-dages kajaktur i den svenske skærgård ved Karlskrona - torsdag 29. august-søndag 1. september 2019 
- "begynder" *)-rutineret

KSI's traditionsrige skærgårdstur går i 2019 til Sveriges Østkyst, hvor vi opsøger nye øer og steder.

Turen er for dig, der går eller har gået på et af KSI's kajakhold eller har lignende baggrund. Torsdag kl. 07.00, pakker vi kajakkerne ved Kanonbådshuset på Holmen, Kanonbådsvej 6, og sætter dem i vandet efter frokost i skærgården ved byen Karlskrona.

Herfra ror vi ud til fire dage i skærgården med lejrliv og overnatning i telt på klippeøer og strande. Skærgården er legendarisk havkajakvand med ydre, barske klippeøer og indre idylliske, smukke vige og bugte. En natur-lækkerbisken! Vi er tilbage i København, søndag kl. 20-22.

Læs mere om turene her: /tilmelding/kajaktur/sommersaeson2019/

 *) Deltagerforudsætninger: Du har som minimum gået på kajakbegynderhold i maj og juni 2019, hvor du har roet mindst 10 timer samt trænet makkerredning. Vi ror omkring 15-20 km om dagen på turen, hvilket kræver nogle lidt kajaktilvænnede armkræfter.

Bemærk

  • Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

  • Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

 

kajak,klint


Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:36

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.