Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2018 / Nyhedsbrev september 2018
Print side

Nytlogo _4

Kære medlem.

Velkommen til den nye sæson i KU Studenteridræt! Vi håber, at du er rigtig glad for at træne her. Et særligt velkommen til nye medlemmer, som er kommet til KSI for første gang.

Nyhedsbrevet modtager du mindst 4 gange årligt; her får du nyheder og bl.a. indkaldelse til og referat fra Generalforsamlingen. Det betyder samtidig, at dette nyhedsbrev ikke kan frameldes, så længe du er medlem af KSI.

KU Studenteridræt (KSI) er en idrætsforening i forholdsvis traditionel forstand. Det vil sige, at det er medlemmerne, der bestemmer i de forskellige interessefællesskaber i KSI - med Hovedbestyrelsen som øverste organ. Du har således mulighed for at få indflydelse på tiltag og beslutninger på holdet og på Generalforsamlingen, der afholdes i november.

Du er altid velkommen til at sende os indlæg til nyhedsbrevet, skriv til kontor@usg.dk og skriv "nyhedsbrev" i emnelinien.

Anders

 


Sæsonen skudt i gang  

Selvom temperaturen er faldet, så er energien høj på de mange hold, der lige er startet. Trænerne har trippet for at komme i gang, og i rundt i hallerne bliver der svedt, kæmpet, danset, leget og udfordret til den store guldmedalje. Et af holdene, Stand Up Paddle-begynderne med base på Christianshavn, havde besøg af Uniavisen – det kan du læse mere om lige her: www.facebook.com/kustudenteridraet/posts/2405202462838129 

 Sup _æbler _2

 


 Adgangskort 

Adgangskort til Nørre Allé

Til dig, der træner på Nørre Allé skal vi gøre opmærksom på at adgangskort udleveret sidste år ikke længere kan bruges på anlægget. Har du adgangskort fra sidste år skal I forbi kontoret på Nørre Allé 53 og have dem erstattet.

Adgangskort til Bellahøj

Du skal benytte et adgangskort, hvis du træner i Bellahøj svømmestadion. Kortet afhentes på KSI kontoret og koster 40 kr i depositum.

Adgang til Balletsalen på Søndre Campus

Du kan læse her, hvordan du får adgang til balletsalen: /tilmelding/ballet/lokalet/

   


KSI’s holdspisning

KSI inviterer traditionen tro alle hold i hovedsæsonen til et gratis måltid mad, for at styrke den sociale del af jeres træning. 

Vi foreslår, at I tager jeres træner med, så I også får mulighed for at evaluere på træningen og jeres forventninger. Træningen er jo i løbende udvikling over sæsonen, så uanset hvornår på året I vælger at spise, kan I afstemme jeres forventninger med træneren.

Middag kl. 17-19.45
I bestemmer selv datoen for, hvornår I vil spise i tidsrummet kl. 17-19.45. Måltidet serveres i kantinen, Nørre Allé 53, 1. sal. I kan dog blive i lokalet indtil kl. 22.30.

Spiser I senere end kl. 19.45, kan I ikke får serveret varm mad, men vil i stedet få sandwich og salat.  

Vigtigt er det imidlertid, at I kun tilmelder Jer, hvis I er sikre på at deltage på dagen. KSi betaler nemlig for alle bestilte retter!!

 

Holdspisning

 


Tilmeldingen stadig åben!

Selvom de fleste hold har haft de første træninger, kan du stadig tilmelde dig foreningens hold, ture og kurser, så længe der er åbne pladser på holdene. Jo før du tilmelder dig, jo bedre – jo mere af den gode træningstid får du ud af det. Foreningen arbejder non-profit og vi har klare krav til at foreningens hold skal være økonomisk bæredygtige. Det betyder også, at nogle af foreningens hold bliver lukket eller der bliver lavet tilpasninger i træningstid eller -periode, hvis det er nødvendigt.  

I KU Studenteridræt har vi haft en tradition for at prøve nye aktiviteter af, og give plads til idrætter eller aktiviteter, der ikke er tilgængelige andre steder. Der er nok ingen, der er overraskede over at vi har en del hold med f.eks. basketball, kajak, svømning, badminton og yoga – men det er ikke alle, der er klar over at vi også har capoeira, ultimate, børnesvømning, tribal fusion dance og f.eks. vores unikke balletgymnastik. Det kunne være det lige var noget for dig!

Efter offentliggørelsen af programmet har vi også lagt et nyt selvforsvarshold ind - det hele kan du se på idrætsoversigten og du behøver ikke at holde den hemmelig for studiekammerater, kollegaer eller alumnekammerater.  

Forside (1)

 


Talspersoner

I øjeblikket bliver der valgt talspersoner på alle holdene i motionsafdelingen og i afdelingerne.
Dette valg er vigtig, for at KSI kan udvikle sig i den retningdu og dit hold ønsker det. Alle hold skal have en talsperson - og måske det kunne være dig? Giv det en tanke og tag snakken til næste træning.

Talspersonen skal varetage kontakten mellem:

  • deltagere og træner
  • deltagere og KSIs kontor
  • deltagere og træningsstedet
  • deltagere og UMIs tre repræsentanter i KSIs Hovebestyrelse (HB)

Endvidere er det ofte talspersonen, som er kontaktpersonen til Holdspisningen, hvor hvert hold inviteres til et gratis måltid mad i løbet af hovedsæsonen.

For motionsholdene gælder det, at der holdes talsperson-møder to gange om året.

Sæsonens første talsperson-møde i motionsafdelingen, bliver afholdt onsdag, den 31.10 i Store Auditorium, Nørre Allé 53 kl. 17 -19.

Dagsorden udsendes til de valgte talspersoner.

For talspersoner på hold, der er en del af en afdeling afholdes der årsmøder i afdelingerne i løbet af oktober/november måned. Det gælder hold på basketball, floorball, futsal, kajak, klatring, ski og volleyball samt synkron- og udspring.

Dagsorden udsendes til de valgte talspersoner.

Læs mere om det at væres talsperson her /om-usg/talspersonsordningen


Snapshots fra 2017/18- sæsonen 

Det kan være svært at få en fornemmelse af livet på foreningens hold - sidste tog vores Wing Chun-underviser Luc kameraet under armen og prøvede at indfange nogle af de gode øjeblikke. Resultatet var vi ret glade for, så vi har brugt dem flittigt i vores PR-arbejde, men vil også gerne dele dem med jer. Tag et kig forbi albumlinks herunder - og se eller gense nogle af de gode stunder fra sidste hovedsæson. 

Adventure race

Akroyoga

Hulahop

248A1122

Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:53

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.