Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2018 / Nyhedsbrev februar 2018
Print side

Nytlogo _4

 

Foråret er på vej!

Februar, vinterens sidste måned, er i gang og foråret nærmer sig. I uge 7 holder mange vinterferie og nogle aktiviteter er aflyst.
I nyhedsbrevet her kan du læse om hvilke hold, der holder ferie, den kommende ekstraordinære generalforsamling og vores nystartede børnesvømmehold

 

Vintergæk

 


Aflysninger i vinterferieperioden

I forbindelse med vinterferieperioden i uge 7 er følgende hold aflyst: 

Mandag den 12/2: dan11 - contemporary, dan12 - Contemporary, yo22 - yoga.

Tirsdag den 13/2: Foreløbig ingen aflysninger.

Onsdag den 14/2: dan02 - afrodans, ex11 - zumba, dan35 - Girly dance, dan36 - dancehall.

Torsdag den 15/2: sv40 - rutineret svømning.

Fredag den 16/2: low04 - pilates, sv23 - letøvet svømning, sv41 - rutineret svømning.

 

Sne

 


Spot på foreningens træninger

Træner og fotograf Luc Vietanh har været rundt på en række af foreningens hold og lave billeder, der ret præcist rammer stemningerne ude på holdene. Du har sikkert set nogle af billederne allerede, men gør lige dig selv en tjeneste og tjek den gode stemning ud på linket her.


Pisterne kalder!

Sæsonen for skikurserne i KSI er i fuld gang – de første hold har været afsted og de sidste slutter af i marts. Og der er altså noget over de billeder, der kommer hjem udefra pisterne! Der er enkelte pladser tilbage på årets hytte-til-hytte-tur i norske Rondane, og det kan du læse om her. Udnyt også lige muligheden for at nyde billederne fra Alpinkurset i Kvitfjel, der blev afviklet i den sidste uge af januar – dem finder du her.

 Ski _3


Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling I KU Stundenteridræt

21/2 2018 kl. 18:00 afholder KU studenteridræt ekstraordinær generalforsamling på Nørre Allé 53, Store Auditorium. 

Da foreningens generalforsamling 28/11 2017 vedtog en vedtægtsændring om klubbernes status i foreningen, var der ikke nok stemmeberettigede tilstede til at ændre vedtægterne med øjeblikkelig virkning. Som konsekvens skal vedtægtsændringen derfor godkendes på en efterfølgende ekstraordinær generalforsamling. Denne er fastsat til afholdelse 21/2 2018 kl 18:00, Nørre Allé 53, 2200 Kbh N. Se dagsorden og bilag lige her.

Generalforsam

 


Børnesvømning - nye hold starter op 1. marts

Vi starter to nye børnesvømningshold op for to aldersgrupper: 3-6 år og 7-11 år. Børn kan tilmelde sig via usg.dk under overskriften "svømning/vand" på idrætsoversigten, som du finder her.


Holdene løber i marts og april på Nørre Allé 51 i svømmehallens lille bassin søndag formiddage. I løbet af få dage vil tilmeldingen til holdene være åben. Det er for holdene ingen begrænsninger mht. hvem der kan tilmelde sig, blot barnet er indenfor en af de to aldersgrupper. Træner for holdene bliver Mie Pedersen. 

 svømmehal.gif


Underviser i KU Studenteridræt?

Skal du ikke undervise byens bedste medlemmer?

Planlægningen af sommersæsonen er nemlig i fuld gang, og for de af jer, der har lyst til at prøve kræfter med at undervise, så er det nu, du skal lave en træneransøgning til årets sommersæson. Du udfylder en træneransøgning ved at logge ind på på usg.dk og finde ”Træneransøgningsskema” nederst i venstre hjørne. Vi er hele tiden på udkig efter gode undervisere, så hvis du kender en, der kunne være interesseret, så sætter vi stor pris din hjælp med at pege dem i vores retning. Ansøgninger, der skal tages i betragtning til årets sommersæson skal være udfyldte og aktive senest i slutningen af næste uge med deadline fredag 16/2 kl. 12:00.

TreanerTraener _2

 


Opvisning

Lørdag den 5. maj er der opvisning i OM hallen fra kl. 14 -17.

Hvis dit danse- eller gymnastikhold ønsker at deltage, så tag en snak med jeres træner og få stablet et lille show på benene. Det er supersjovt at være med og i år starter vi netop ved opvisningen fejringen af 100-året for USG/KSI's tilblivelse. Vi håber, at der kommer mange både deltagere og tilskuere.

Opvis _2016

 

 


50% på 8-måneders hold

3 måneders yoga for begyndere til 275 kroner, badminton flere niveauer til 350 kroner, eller hvad med 3 måneders Zumba til 325 kroner?

Vi har bestemt ikke holdt det hemmeligt, men hvis der skulle være en enkelt derude, der har misset det, så er der altså nogle ret gode priser på de resterende pladser på foreningens 8-månedershold. Vi har larmet i nyhedsbreve, på facebook, på flyers, på plakater, infoskærme og ved at forstyrre på gangene rundt på Universitetet – men det kunne jo være at du lige havde en studiekammerat, der ikke var klar over muligheden. Skal de have et link – så finder de oversigten over foreningens mange muligheder lige her: /tilmelding/emne/

 Yoga

Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:53

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.