Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2018 / Nyhedsbrev april/maj 2018
Print side

 

Nytlogo _4

Velkommen til sommersæsonen!

Nu slutter hovedsæsonen og vi siger velkommen til sommersæsonen 2018 i KU Studenteridræt. Der er allerede fuld gang i tilmelderingerne, men du har stadig mulighed for at tilmelde dig en masse hold, så du kan være med i sommersæsonen. 
I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om sommerens ture og kurser, forårets danseopvisning og mulighederne for tilmelding for alumner og ansatte ved Københavns Universitet.

Kajak _stevns


Fyld sommeren med aktiviteter fra KU Studenteridræt

KSI udbyder i sommersæsonen mere end 190 hold, ture og kurser - en del af aktiviteterne kender du måske fra hovedsæsonen, men sommeren er også højsæson for de mange aktiviteter udendørs.

Træningen starter 1. uge i maj og tilmelding er mulig gennem hele sæsonen. Du finder mulighederne her i idrætsoversigten.

Udendørs - kom med på klatrevæggen, i vandet med kajak og svømning, til ultimate, til løb eller på en af sommerens mange ture og kurser.  

Indendørs - prøv kræfter med dans, boldspil, exercise, kampsport, gymnastik eller måske trampolin?

Prik gerne til enten din studiekammerat eller din kollega fra Københavns Universitet, så de heller ikke er i tvivl om mulighederne for en aktiv sommer med KU Studenteridræt. De kan finde os enten på facebook eller på foreningens hjemmeside, www.usg.dk.

 


Lukkedag i forbindelse med helligdage i april, maj og juni

April, maj og juni er som sædvanlig fuld af lukkedage og det giver desværre nogle aflysninger på de hold, hvor der er aflyst er det indregnet i planlægningen og det betaler du ikke for. Bemærk at vi træner 1. maj.

Lukkedage april, maj og juni:

27. april - 29. april St. Bededagsferie

10. maj - Kristi Himmelfart.

19 - 21. maj - Pinseferie.

5. juni - Grundlovsdag.

 

Tulipaner _1

 

 


Sommer i KSI - også for ansatte og alumner

Som ansat på KU eller som medlem af KU’s Alumneforening kan du deltage i alle foreningens sommeraktiviteter.

 

Ansat på KU
Som ansat ved Københavns Universitet, så kræver en tilmelding alene, at du opretter en profil på usg.dk og derefter er du klar til at vælge et af sommerens mange aktiviteter.
Du opretter profilen her.

 

Kandidatgrad fra KU
Har du en bachelor- eller en kandidatgrad fra Københavns Universitet, men endnu ikke er blevet medlem af Alumneforeningen, så kan du tilmelde dig via Alumneforeningens hjemmeside – det tager kun ca. 2-3 minutter at tilmelde sig.

 


 

KSI opvisning

Lørdag den 5. maj holder vi en mindre danseopvisning, som afslutning på sæsonen. Opvisningen starter kl. 13 og tager en god times tid.

Du kan komme til at se så spændende ting, som ballet, afrodans, funkyjazz, hiphop, dance art, danseteknisk grundtræning, girly street og street jazz.

Opvisningen er gratis og bliver afholdt i OM-hallen, Nørre Allé 53.

opvisning.gif


Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:53

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.