Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2018 / Nyhedsbrev april 2018
Print side

 

Nytlogo _4

Hovedsæsonen lakker mod enden og sommersæsonen nærmer sig. Vi håber, at du har haft en rigtig god sæson hos os  og har lyst til at fortsætte hos os i sommersæsonen. Sæt tirsdag, den 17 april, kl 12:00 i kalenderen - der åbner vi nemlig for første tilmeldingsrunde til alle vores sommertilbud.  Sommersæsonen er udendørsafdelingens højtid med masser af skønne ture, kurser og hold. Under tag har vi også gode tilbud - det hele sker på usg.dk.

blomster.jpg  


Tilmelding til KSI sommersæson

Det nye sommerprogram ligger klar på hjemmesiden, så du allerede nu kan planlægge din sommer. Oversigten over sommerholdene finder du her.

Hvordan finder jeg mit sommerhold?

Du finder vores sommerhold øverst i oversigten over den idrætsgren du klikker ind på, og du kan kende dem på, at deres holdkoder slutter på et bogstav, f.eks. badA. De hold, der hører til vores Hovedsæson, kan du kende på, at deres holdkoder slutter på et tal, f.eks. bad01.

 

Tilmeldingen åbner:

  • 17.4, kl. 12 online: Alle KU-studerende

  • 23.4, kl. 12 online: Alle nuværende ordinære KSI-medlemmer, medlemmer af KU's Almuneforening og ansatte ved Københavns Universitet

    Program _2

Ultimate, Showdance & Performance Dance

Når vi starter årets sommersæson kan vi også sige velkommen til de nye dansehold Showdance og Performance Dance og velkommen tilbage til Ultimate. Ultimate har vi tidligere haft på programmet, og vi er glade for igen at kunne tilbyde det intense spil, der kombinerer teknik, leg og løb.

Du kan læse mere om Performance Dance og Showdance her; Performance DanceShowdance

 

 Ultimate

 

 


Forårsopvisning 2018

Lørdag, den 5. maj er der opvisning i OM-hallen, kl. 14 - kom forbi og se dansere fra foreningens hold slutte sæsonen godt af.

Hvis dit hold ikke er blevet tilmeldt, skal I skynde jer at gøre det. Det er alletiders sjove og hyggelige oplevelse, og det er superinspirerende at se andre dansehold, som du måske kan få lyst til at gå på. Alle er velkommen som publikum, og det er gratis.

Skal I med til opvisningen som hold, så skriv til tina.mariager@gmail.com eller vhesselberg@usg.dk

Opvis

 


Sidst redigeret 20-01-2020 11:04:53

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.