Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2017 / Nyhedsbrev oktober 2017
Print side

Nyhedsbrev oktober 2017

 

Nytlogo _4

Kære medlem.

Velkommen til den nye sæson i KSI! Vi håber, at du er rigtig glad for at træne her.

Et særligt velkommen til nye medlemmer, som er kommet til KSI for første gang.

KSI er en idrætsforening i forholdsvis traditionel forstand. Det vil sige, at det er medlemmerne, der bestemmer i de forskelllige interessefællesskaber i KSI - alle under Hovedbestyrelsen som øverste organ. Du har således mulighed for at få indflydelse på tiltag og beslutninger på holdet og på Generalforsamlingen, der afholdes i november. 

Nyhedsbrevet modtager du mindst 4 gange årligt; her får du nyheder og bl.a. indkaldelse til og referat fra Generalforsamlingen. Det betyder samtidig, at dette nyhedsbrev ikke kan frameldes, så længe du er medlem af KSI.

Du er altid velkommen til at sende os indlæg til nyhedsbrevet, skriv til kontor@usg.dk og skriv "nyhedsbrev" i emnelinien.

Efteraarstrae


Efterårsferie

I uge 42 er der efterårsferie i København og det betyder at nogle hold er aflyst. 

Disse hold er aflyst i uge 42:

adv01, bsv01, bsv02, dan11, dan20, dan35, dan36, dan37, gym01, gym02, gym03, gym04, kaj10, kaj12, kaj15, kaj17, sv05, sv09, sv11, sv12, sv13, sv15,  sv17, sv28, sv39 svu01, svu02, vol04, vol06, yo22

kaj19: træning i efterårsferie er flyttet til 6. og 13.10

sup03: træning i efterårsferie er flyttet til 14.10

van01: træner 17.10, men er aflyst 24.10

Efteraar


Talspersoner

I øjeblikket bliver der valgt talspersoner på alle holdene i motionsafdelingen og i afdelingerne.
Dette valg er vigtig, for at KSI kan udvikle sig i den retningdu og dit hold ønsker det. Alle hold skal have en talsperson - og måske det kunne være dig? Giv det en tanke og tag snakken til næste træning.

Talspersonen skal varetage kontakten mellem:

  • deltagere og træner
  • deltagere og KSIs kontor
  • deltagere og træningsstedet
  • deltagere og UMIs tre repræsentanter i KSIs Hovebestyrelse (HB)

Endvidere er det ofte talspersonen, som er kontaktpersonen til Holdspisningen, hvor hvert hold inviteres til et gratis måltid mad i løbet af hovedsæsonen.

For motionsholdene gælder det, at der holdes talsperson-møder to gange om året.

Sæsonens første talsperson-møde i motionsafdelingen, bliver afholdt tirsdag, den 31.10 i Store Auditorium, Nørre Allé 53.

Dagsorden udsendes til de valgte talspersoner.

For talspersoner på hold, der er en del af en afdeling afholdes der årsmøder i afdelingerne i løbet af oktober/november måned. Det gælder hold på basketball, floorball, futsal, kajak, klatring, ski og volleyball samt synkron- og udspring.

Dagsorden udsendes til de valgte talspersoner.

Læs mere om det at væres talsperson her /om-usg/talspersonsordningen

 


Prøv noget vildt: Isklatring

...og det er for ALLE!

skal du prøve noget ekstraordinært, så tag med på KSI's klippeklatretur, der kører 25.-28. januar. Turen er faktisk for ALLE, så selvom du ikke har klatret før kan du fint deltage! Vores underviser arrangerer inden turen fællestræning  i København, så deltagerne er rustet til at klatre på de smukke, krystalklare isfald ved Rjukan. Er det nu du skal prøve noget dine kammerater ikke har prøvet ? Du kan læse mere her: /tilmelding/vandretur/hold/

Isklatring

______________________________________________________________________________________________________________________

KSI’s holdspisning

KSI inviterer traditionen tro alle hold i hovedsæsonen til et gratis måltid mad.

Vi ønsker med dette tilbud, at styrke det sociale element på holdene.

Vi foreslår, at I tager jeres træner med, så I også får mulighed for at evaluere på træningen og jeres forventninger. Træningen er jo i løbende udvikling over sæsonen, så uanset hvornår på året I vælger at spise, kan I afstemme jeres forventninger med træneren.

Middag kl. 17-19.45
I bestemmer selv datoen for, hvornår I vil spise i tidsrummet kl. 17-19.45. Måltidet serveres i kantinen, Nørre Allé 53, 1. sal. I kan dog blive i lokalet indtil kl. 22.30.

Spiser I senere end kl. 19.45, kan I ikke får serveret varm mad, men vil i stedet få sandwich og salat.  

Morgenmad, kl. 08.00–10.00
Træner I på et morgenhold, har I mulighed får at få brunch.

Holdets talsperson, eller en anden repræsentant for holdet, bestiller plads til holdspisningen på kontor@usg.dk - Få yderligeree information her: /om-usg/generelt/holdspisning/   

  • Bestil venligst i god tid, og senest 2 uger før, I ønsker at spise.

  • Vær opmærksom på, at din tilmelding er bindende fra 6 dage før I vælger at spise.

 


Adgangskort til Nørre Allé


Til jer, der træner på Nørre Allé skal vi gøre opmærksom på at adgangskort udleveret sidste år ikke længere kan bruges på anlægget. Har I adgangskort fra sidste år skal I forbi kontoret på Nørre Allé 53 og have dem erstattet.

   


KSI games 2017

For første gang nogensinde i KSI's historie afholdes der Krydsfit Games - en ægte crossfit konkurrence i bedste KSI-ånd. Nogle deltager med ambitionen om at stå øverst på sejrsskamlen, andre for at få en sjov dag med sved på panden i hyggeligt selskab. 

Det er en holdkonkurrence for ALLE uanset om du er en erfaren crossfitter eller har dyrket anden form for funktioneltræning, eller om du lige er begyndt på et af vores exercisehold.

Det er første gang i KSI’s historie, at vi laver et arrangement som dette og vi håber det kan blive en årlig tradition. Formålet med arrangementet er, at samle medlemmer fra vores forskellige exercisehold til en hyggelig dag der giver sved på panden.

Vil du vide mere om konkurrencen og tilmelding, kan du fange Martin på tdf444@alumni.ku.dk. Du kan også tjekke eventet ud på Facebook her: https://www.facebook.com/events/124981278150136/

Det sker d. 28. oktober kl. 13 -18 i KF9 hallen på Nørre Allé 57

 


De 5 spændende KSI skikurser/ture har i år tilmeldingsfrister allerede 12. og 15. december!

KSI skikurser/ture i uge 5 (alpin/Kvitfjell/2.995 kr.), i uge 6 (fjeldski/Jotunheimen/4195 kr.) samt uge 11 (fjeldski-hytte-til-hytte/Rondane/ca. 4.700 kr.) har tilmeldingsfrist allerede 15. december. Herefter kan man skrive til:  cengkilde@usg.dk og høre om der er opstået ekstra ledige pladser.

KSI skikursus/tur i uge 10 (alpin: Alagna, 7.200 kr.) har tilmedlingsfrist allerede 12. december, herefter kan der være ledige pladser. men til højere pris.

KSI endagstur til Valåsen 15.1. (alpin: 170 kr.) har først tilmeldingsfrist 10. januar.

 

Læs om de meget sociale, oplevelsestætte og gennemtænkte ture her: /tilmelding/skikursus/beskrivelse/

 

Infomøder om turene!

Hvis du uforpligtende kunne tænke dig at få indblik i kurserne/turene omkring niveau, udstyr, transport, aktiviteter m.m. så kom med til kort, uformelt infomøde 27.11. i KSI Fællesrum (Nørre Allé 53) på flg. klokkeslæt:

-uge 6 (uk16): kl. 17-18

-uge 11 (uk17):  kl. 18-19

-uge 5 (uk15): kl. 19-20

Den 7.12. kl. 17 kan du samme sted høre om uge 10 (uk22)

Vel mødt og tag nogle kammerater med!

ski.gif


Førstehjælp er det efterhånden forventet at alle kan!

Kan du førstehjælp? Hvis ikke, så er du nu du kan komme på billigt, men topkvalificeret 12-timers førstehjælp kursus med bevis i KSI i november for blot 400 kr.!!! Vi har lagt os i selen for at det er absolut studenterpris, så tag og udnyt tilbuddet og vær bedre forberedt f.eks hvis du er tvunget til at skulle bruge hjertestarter! Læs om tilbuddet og tilmeld dig her: /tilmelding/foerstehjaelp/beskrivelse/

 


Vandring er det nye sort, kom med på weekend tur!

Selvom du ikke går på KSIs vandringshold er du som KSI-medlem super velkommen på en lettere eksotisk vandreoplevelse på Söderåsen 28.-29. oktober. Turen er for ALLE, kræver blot at du har eller låner en sovepose/liggeunderlag og er parat til noget naturoplevelse. Det eksotiske på Söderåsen består bla. i de op til 100 meter høje klippepartier med svimlende udsigter kun lidt over en times togtur fra Kbh.! Læs mere og tilmeld dig her: /tilmelding/vandretur/hold/

Soderasen2


Alumnerne med i KSI

Da årets hovedsæson gik i gang var det første år, hvor medlemmer af KU Alumneforening kunne tilmelde sig aktiviteter i KSI. Så vi var selvfølgelig også med på alumnernes dag 30/9 på Søndre Campus, hvor vi præsenterede nedslag i foreningens historie og inviterede til lidt sjov og ballade. Vi blev bekræftet i at der er rigtig mange gode historier derude. Vi fik også en hilsen med på vejen af Rektor Henrik Wegener, der kiggede forbi standen og tog en snak om mulighederne for Studenteridrætten på KU.

Tjek billederne fra dagen:http://tinyurl.com/ybbasdy5

Alumnernesdag

Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:12

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.