Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2017 / Nyhedsbrev juni 2017
Print side

Nytlogo _4

Om lidt er det meste af sommersæsonen slut, og der er ganske få hold i juli og august.

Vi går en ny sæson i møde, hvor der er helt nye regler for, hvem der kan blive medlem, som vi alle skal til at forholde os til.

I dette nyhedsbrev forsøger vi at give dig et overblik over de muligheder, der findes.

Rigtig god sommerferie!

 

Amager _rundt _1

 


Super-sommersæson 

Det har været en fantastisk sommersæson med mere end 3300 deltagere, der har sat fart på sommeren med deltagelse på et af KSI’s mange hold, ture eller kurser. Vi er, samlet for årets to sæsoner, kommet over 6000 medlemmer og mere end 10000 deltagere på de over 400 udbudte hold, ture og kurser. Det har givet os blod på tanden i planlægningen af den nye sæson, som er lige på trapperne. Fra torsdag d. 13. juli bliver hovedsæsonens hold, ture og kurser løbende lagt op på hjemmesiden – følg seneste nyt om offentliggørelsen via facebook på www.facebook.com/usgstudenteridraet/

Sommer1

 


KSI's Støtteforening

I foråret blev USG Studenteridræt til Københavns Universitets Studenteridræt og til en forening under Københavns Universitet. Fremover bliver det alene KU-studerende, KU-ansatte og medlemmer af Alumneforeningen for Københavns Universitet, der kan tilmelde sig som nye medlemmer i KU Studenteridræt.

Alle andre medlemmer (uden en KU-relation), der har været aktive i sæsonen 2016/17 og dermed betalt medlemsgebyr for enten hoved- eller sommersæsonen, har også mulighed for at tilmelde sig fremover, uanset uddannelsesinstitution eller studiestatus.  

For den store gruppe af medlemmer i KSI, der ikke er tilknyttet KU gennem studie, ansættelse eller et medlemsskab fra KU's Alumenforening, så er det styrende princip fremover, at man som aktivt medlem i en af årets to sæsoner, også har mulighed for at tilmelde sig aktiviteter i det følgende år. Skulle man et år være forhindret i aktivt at deltage og gerne vil bevare retten til senere at melde sig til et hold, så skal man tilmelde sig KSI's Støtteforening. Ordningen skal sikre, at medlemmer i en periode kan opretholde retten til deltagelse uden at være aktive på et hold i en af årets to sæsoner. 

Potentielle medlemmer, der kunne være interesseret i at tilmelde sig den kommende hovedsæson, men som ikke er tilknyttet KU, kan vælge at melde sig ind i KSI's Støtteforening via ”STØTTEFORENING 16/17” – du kan finde det under idrætsoversigten her.

Tilmelding her giver dig mulighed for at tilmelde dig til Hovedsæsonen 2017/18, uanset uddannelsesinstitution eller studiestatus. Denne mulighed gælder alene for overgangen mellem sæson 2016/17 og 2017/18. Tilmelding kan ske indtil onsdag 26/7.
Læs mere om Støtteforeningen og baggrunden for den

NB: Har du været tilmeldt på hold, tur eller kursus i Hoved- eller Sommersæson 2016/17 er du allerede aktivt medlem af KSI, og behøver IKKE at tilmelde dig "Støtteforning 16/17".

Du skal være opmærksom på, at der kan være sagsbehandlingstid, hvis du ønsker at søge medlemskab i Københavns Universitets Alumneforening. Så gør det i god tid inden tilmeldingen til hovedsæsonen, hvor de første hold gerne bliver fyldt i løbet af kort tid. Medlemskab af Alumneforeningen er gratis.  

Se mere om den kommende tilmelding lige her.

Se mere om skiftet fra USG til Københavns Universitets Studenteridræt, KSI, lige her.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Bål på vandet

Kajakafdelingen holder flydende Skt. Hans i aften – og selvom du gerne vil med, så bliver det svært, for det kræver nemlig en kajak. Aftenens Skt. Hans-fejring er et af eksemplerne på de muligheder, der er for at mødes på tværs af holdene i foreningens mange afdelinger. De er i det hele taget gode til at mødes på tværs i kajakafdelingen – her er billede fra den traditionelle Lucia-sejlads i de københavnske kanaler, hvor afdelingen altid stiller talstærkt op.

 Kajaklucia2


SUPer nyhed om Stand Up Paddle 

Juni måned sluttede med et stort smil på læben, da vi fik en af de gode mail fra Friluftsrådet. De var nemlig med på vores ide om at gøre SUP til en del af de fast aktiviteter i KSI med fokus på at skabe bedre muligheder for at opleve vores smukke vandmiljøer [OMF] på nærmeste hold. 49.000 har Friluftsrådet bevilget til materialer til udvikling af SUP-tilbud for foreningens medlemmer. Vi matcher Friluftsrådets bevilling og det giver os mulighed for at indkøbe materiel til at afvikle SUP-hold og ture i efteråret, og hvis fragtguderne er med os, allerede i slutningen af sommersæsonen.

Sup 


Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:12

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.