Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2017 / Nyhedsbrev december 2017
Print side

Nyhedsbrev december 2017

 

Nytlogo _4 _jul

 

Kære medlemmer.

Så er vi næsten halvvejs gennem KSIs hovedsæson 17/18.

Jul og nytår står for døren, og det meste af det, der følger med, giver god anledning til at give den en ekstra skalle til træningen i den kommende tid. Måske har du tid til at gå på endnu et hold efter nytår?

Vi sætter deltagergebyret ned med 50% på de fleste hold, så det fortsat er attraktivt at tilmelde sig.

Læs mere om generalforsamlingen, hvornår der er juleferie og om et nyt hold, der kombinerer boldspil og filosofi


Halv pris – lige før juleferien

På foreningens hold, der kører fra september til april bliver det fra den 22. december muligt at tilmelde sig holdene til halv pris.

Få at sikre dig en plads til halv pris, så skal du ikke gøre andet end at undersøge hvilke hold, der er interessante for dig og være klar til at tilmelde dig, når priserne sættes ned fredag, 22. december.

Prisen gælder sæsonen ud, men din mulighed for at deltage forudsætter selvfølgelig, at der er pladser ledige. Hold godt øje med niveaubeskrivelsen for holdet, da den her efter den første halvdel af sæsonen kan have ændret sig siden sæsonstarten. Hold også øje med antallet af ledige pladser på holdet, da der kan være frigivet flere pladser på enkelte, af ellers fyldte, hold.

Dancing -santa -16438156


Nye semesterhold med opstart i januar

Vi har 20 nye semesterhold klar med opstart i de første uger af januar – en skøn blanding af fægtning, zumba, afroaerobic og meget meget mere!  

Semesterholdene er intense hold på op til 4 måneder, hvor du kan få en rigtig god fornemmelse af muligheder i idrætten eller aktiviteten. Mange af holdene er begynderhold, så det er her, du har muligheden for at prøve af og inspireres – og det til en pris, som passer til SU'en.

Skal du lige fristes? Så tag et kig på oversigten lige her 


Nyt boldspilshold med filosofiske dimensioner

Efter nytår åbner vi op for det helt nye hold "Boldspil mThinkered filosofi". Holdet kaster sig over basket, floorball og indendørs fodbold, men har en lidt anderledes tilgang end vanligt. 

Træneren, der er uddannet i idræt samt filosofi, sætter sjove træningsøvelser og kampsituationer i gang, men forbereder jer anderledes til aktiviteterne ved at inddrage værktøjer fra filosofiens verden indenfor kommunikation, logisk tænkning, bevidsthedsskærpelse med videre.

Hvem sagde "de gamle grækere"? De brugte "bolden", når de dyrkede idræt, og det er det "Boldspil med filosofi" vil gå videre med. Der er ikke noget krav om boldmæssige forudsætninger for at deltage. Man skal blot være frisk på at spille bold på en ny og mere legende måde, og deltagerne vil typisk få noget med hjem fra træningen ud over det kropslige, fx værktøjer til at styre stresshåndtering!


 

 

julepynt.gif

Juleferie

Fra fredag den 22. december starter juleferien på alle hold, hvor al træning er aflyst. 
Træningen starter igen fra  tirsdag den 2. januar.

 

Aflysninger

På grund af eksamen i Dansesalen i uge 51 -  medfører det følgende aflysninger:

  • Torsdag, 14/12 : Dan17 (Girly Street), dan19 (Street Jazz) og dan20 (House) 
  • Mandag, 18/12 : Dan21 (Hulahop), dan22 (Hulahop), dan23 (Hulahop) og low01 (Pilates) 
  • Tirsdag, 19/12 : Dan24 (Hulahop), ex06 (Stripfitness), low06 (Pilates) og yo20 (Yolates) 
  • Tordag, 21/12 : Dan17 (Girly Street), dan19 (Street Jazz), og dan20 (House) 

 

 Vinter _amager


Kajakafdelingen ror julen ind

Kajak -lucia 1080x 460

KSI's kajakafdelingen er fast deltager på den tilbagevendende Lucia-sejlads i kanalerne omkring Christianshavn, onsdag, 13. december.
Alle interesserede fra afdelingen mødes ved kanonbådsskurene kl. 15:30 og forbereder kajakkerne. Vi slår følge med byens mange andre kajakklubber og ror julen ind i godt selskab og højt humør.

Efter turen ønsker vi hinanden godt nytår over en hyggelig gang gløgg efter sejladsen ved vores base ved Kanonbådsskurene.

Læs mere om kajakafdelingens vinteraktiviteter lige her: /tilmelding/kajak/fritraen-sv.hal/

Se mere om Lucia-eventet her: https://www.facebook.com/events/128640247773094/

 


 Et udfordrende år forude for KU Studenteridræt

Bestyr

Stigende huslejeudgifter, faldende deltagerantal, stigende medlemsbetaling og udsigt til fjernelse af støtte til foreningens sekretariat var nogle af overskrifterne på årets generalforsamling.

KSI’s formand, Arne Astrup, varslede i sin beretning, at Københavns Universitets støtte til en del af foreningens bemandede sekretariat skal udfases. Sammen med forøgede huslejeudgifter og en nedgang i deltagerantal efter at foreningen er blevet til en af del af Københavns Universitet, så er der udsigt til et udfordrende år for foreningen. Stigningen på medlemsbetalingerne blev også diskuteret mellem Generalforsamlingens fremmødte medlemmer.

Et nyt hold hovedbestyrelsesmedlemmer har allerede med ny viden og energi kastet sig over arbejdet for det kommende år. Foreningens nye hovedbestyrelse kan du se navnene på lige her: /om-usg/generalforsamling/

 

En stor tak til de afgående medlemmer af Hovedbestyrelsen Thea Sejr Hansen, Pia S. Bailey og Jesper Tved Mortensen for deres indsats i det forgangne år.

Læs referatet og se dokumenterne fra generalforsamlingen lige her. [/om-usg/generalforsamling/]

 


Bedre tilmeldingsfrist for KSIs suveræne skiture

Du kan nu vente med at tilmelde dig til uge 5 Alpin-turen og uge 6 Fjeldski-turen til søndag 7. januar. Begge ture er for alle, både erfarne skiløbere og begyndere!

Uge 11 Hytte-til-hytte fjeldski-turen er for dem, der har været afsted før, og her er fristen først torsdag, 8. februar. Alle turene plejer at være en fest af fede naturoplevelser, progression på skiene og godt sammenhold. Snyd ikke dig selv for at læse om turene og evt. tilmelde dig:  /tilmelding/skikursus/beskrivelse/

Skitur


Nyt forretningsudvalg for volleyball

 

FU-volley 17-18

 

Bolden er blevet givet videre…

Julie Grue fra KSI’s dame-turneringshold har ene kvinde styret tøjlerne i Volleyballafdelingen i løbet af det sidste år. Ved efterårets årsmøde i Volleyballafdelingen takkede hun af og blev efterfulgt af Sofie, Reti og Thorbjørn. Foreningen bindes sammen af de frivillige, og vi skylder Julie tak for indsatsen i de to år, hvor hun har været med i Volleyballafdelingens Forretningsudvalg.

Tøv ikke med at hive fat i dem med ideer og forslag, og giv dem gerne en hånd med at sikre rammerne for volleyaktiviteterne i foreningen. Det er forretningsudvalget, der står for kontakten til administrationen, Volleyball.dk og hjælper med at få puslespillet omkring holdenes træninger, trænere og kampafviklinger til at falde på plads.

Mere om volleyball-afdelingen lige her [/om-usg/afdelinger/volleyballafdelingen/]


KSI’s holdspisning

KSI inviterer traditionen tro alle hold i hovedsæsonen til et gratis måltid mad. Vi ønsker med dette tilbud, at styrke det sociale element på holdene.

Vi foreslår, at I tager jeres træner med, så I også får mulighed for at evaluere på træningen og jeres forventninger. Træningen er jo i løbende udvikling over sæsonen, så uanset hvornår på året I vælger at spise, kan I afstemme jeres forventninger med træneren.

Middag eller morgenmad 
En masse hold har allerede afholdt deres holdspisning, og vi opfordrer Jer, der endnu ikke har benyttet Jer af tilbuddet om finde en dato sammen og lade holdets talsperson, eller en anden repræsentant for holdet, bestille plads til holdspisningen på kontor@usg.dk - Få yderligeree information om holdspisningen her. 

  • Bestil venligst i god tid, og senest 2 uger før, I ønsker at spise.

  • Vær opmærksom på, at din tilmelding er bindende fra 6 dage før I vælger at spise.

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

KSI ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår

[3]nisse

 Vi ses til masser af træning i det nye år!


Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:11

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.