Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2017 / Nyhedsbrev august 2017
Print side

 

 

Nytlogo _4

Kære medlemmer.

Så er det på torsdag, den 10. august, kl. 12 at første fase af tilmeldingen til Hovedsæsonen 2017/18 starter. Programmet er lagt på hjemmesiden. Vi håber, at du igen har lyst til at melde dig til en sæson i KSI. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om tilmeldingen til den nye sæson og alle de nye regler, så du i tide får noteret dig, hvornår lige netop du kan tilmelde dig.

Pyramide 

Tilmeldingen til årets hovedsæson følger disse datoer:

  • Torsdag 10/8 kl. 12.00 - online – Tilmelding for KU-studerende (nuværende og nye medlemmer).

  • Torsdag 17/8 kl. 12.00 - online – Tilmelding for KU-ansatte, medlemmer af Københavns Universitets Alumneforening og eksisterende medlemmer.

  • Torsdag 31/8 kl. 12.00 – Tilmelding ved personlig henvendelse. KSI’s sekretariat, Nørre Allé 53, 2200 Kbh. N.

 

Du kan se alle de nye hold her: /tilmelding/emne/


Tilmelding

Når vi blænder op for årets tilmelding til Hovedsæsonen 2017/18, så er det første tilmelding med krav om tilknytning til Københavns Universitet for nye medlemmer. Fremover kræver det enten tilknytning som studerende, ansat eller medlemskab af Københavns Universitets Alumneforening ELLER at du har været tilmeldt KSI i enten foregående Hoved- eller Sommersæson for at kunne tilmelde dig. Er du medlem og ikke KU-tilknyttet, så skal du fremover sørge for at være aktivt medlem i en af vores to årlige sæsoner (hoved- eller sommersæson) for at opretholde muligheden for at tilmelde dig i en af de efterfølgende sæsoner.

Der vil hvert år blive oprettet en mulighed for at melde sig til KSI’s støtteforening, hvor du ved tilmelding får en status som støttemedlem, og dermed sikrer dig muligheden for at indmelde dig i næste hoved- eller sommersæson. Tilmelding til Støtteforeningen er kun relevant for medlemmer, der ikke er tilknyttet Københavns Universitet. Læs om Støtteforeningen her

For dig, der har været aktivt medlem i Hovedsæson 2016/17 eller Sommersæson 2017, vil der ikke være begrænsninger i forhold til at kunne tilmelde dig. 

Alumne fra KU? Med et medlemskab af Alumneforeningen i lommen, så er du sikret muligheden for at tilmelde dig vores aktiviteter, også når du er færdig med studierne. Du kan læse om vores samarbejde og muligheder lige her.

Hvis du ikke er tilknyttet KU eller er eksisterende medlem af KSI, så er det fremover desværre ikke muligt at tilmelde sig aktiviteter i KSI.


Lav Pop-Up Idræt med KSI’s idrætsværksteder! 

Når hovedsæsonen starter op bliver det muligt at trække idræt og bevægelse med ud på byens gader og stræder med vores Pop-Up Idrætsværksteder. Med Nordea-fondens støtte er det blevet muligt at sammensætte to mobile idrætsværksteder, der giver dig mulighed for at lægge idræt og bevægelse ind i dine arrangementer på studiet eller på arbejdspladsen. Slackline, Discgolf, Ultimate, Panna, Dans og meget mere - du sætter rammerne, vi har grejet.  

 Mere nyt om Pop-Up Idrætsværkstederne på den anden side af hovedsæsonstilmeldingen. Følg med på vores facebook. - https://www.facebook.com/usgstudenteridraet/

Pop _up

Her er KSI teltet ved KUs forårsfestival 2017,  med flere elementer fra pop-up værkstederne

_________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Kom i form med kampkunst 

I KSI har du mulighed for at komme i form og samtidig lære om kampkunstens muligheder. I den kommende hovedsæson, udvider vi nemlig vores tilbud indenfor kampkunst. Du kan fx prøve kræfter med Wing Chun, selvforsvar og fægtning. Derudover har vi lavet et spændende samarbejde med Akademisk Bokse Club (ABC). Holdene starter til september, så kig forbi hjemmesiden her og se om kampkunst i KSI er noget for dig.

 

USG Karate - 21

Kom og hep på KSI ved kajak-DM på Holmen.

I weekenden 19.-20. august er KSI med i intens fight om medaljerne ved Dm i Kajakrul (lørdag) og Kajakteknik (søndag). Der dystes i hurtighed og teknisk kunnen, men der er også indlagt publikums venlige gimmicks; fx skal deltagerne ro sig selv og kajakken gennem en hula-hop ring samt stå i/springe fra kajakken for at ringe med ophængt "klokke"! KSI har mange deltagere med i konkurrencerne, bl.a. sidste års vinder i Teknik, KSI-træner, Sune Møller Petersen! Konkurrencerne starter begge dage kl. 10 og finaler fra kl. 17.

Det foregår Kanonbådsvej 6, Holmen.

Rettelse til Nyhedsbrev:
KSIs deltagelse i DM i Kajakteknik og Kajakrul på Holmen (Kbh.)
foregår KUN LØRDAG 19 august kl. 10-18, Kanonbådsvej 6.
KSI har 4 deltagere med: Kom og hep på dem!

 

DM_Kajak_2012-3015.jpg

 


Skal KSI-afdelinger/klubber ændre vedtægter ?

Ja, det skal de, bl.a. fordi der står "USG" i vedtægterne. Vedtægterne skal også referere til formålsformuleringen i KSI vedtægterne.

Nogle klubber/afdelinger er allerede gået i gang med dette. Men flertallet, fx USG Kajak-, Klatring-, Skiafdeling foretager ændringer på deres obligatoriske oktober-årsmøde. De kan så benytte lejligheden til at tilpasse vedtægterne. Hvis du synes, noget skal ændres her, kan du komme med forslag til din klub-/afdelings ledelse, hvis du er i aktuel afdeling/klub, når du får indkaldelse i september. Vedtægterne findes ved at klikke på afdelings/klub link nederst på usg.dk

De nye vedtægter, som din afdeling/klub vedtager til oktober-møderne skal så endelig godkendes af KSI Hovedbestyrelse.


Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:12

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.