Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2016 / Nyhedsbrev marts 2016
Print side

overskrift_4.jpg

 

Hovedsæsonen lakker mod enden og sommersæsonen nærmer sig. Vi håber, at du har haft en rigtig god sæson hos os  og har lyst til at fortsætte hos os i sommersæsonen. Sæt torsdag d. 14 april kl 12:00 i kalenderen - der åbner vi nemlig for første tilmeldingsrunde til alle vores sommertilbud.  Sommersæsonen er udendørsafdelingens højtid med masser af skønne ture, kurser og hold. Under tag har vi også gode tilbud,  så følg med når vi lægger årets sommerprogram ud i de to sidste uger op til  tilmeldingstart - det hele sker på usg.dk.  

Udsprunget


Forår betyder USG-opvisning!

Der øves for fuld tryk på at blive klar med trin og serier til USG-forårsopvisningen lørdag d. 30/4.  Vi glæder os til at byde indenfor til en sprudlende danse- og gymnastikopvisning, hvor holdene kan vise resultatet af de mange træningstimer i sale og haller. Tag venner og familie med under armen til en festlig dag med alle vores engagerede medlemmer og undervisere. Opvisningen starter kl. 14 og slutter omkring kl. 17 - det er gratis  at deltage og vi håber at se så mange som muligt i OM-hallen, Nørre Allé 53.

 Opvis

 


På vej til overbelastning eller ramt af skade?

Vi barsler med et hold lige til dig. Vi har længe ønsket at give bedre muligheder for de medlemmer, der bliver ramt af overbelastning eller skader i løbet af sæsonen.

Særligt fokus har været at lave et genoptræningshold, der giver dig muligheder for holde dig igen, selvom du render ind i en skade. Vi oplever en stigende interesse for alternativer til vores hold, når man som deltager render ind i en akut skade eller kan mærke at man er på vej ind i en overbelastningsskade. Se opsamlingen på vores erfaringer, interview med vores fysioterapeut Christian Neergaard og ideer til alternativ træning, hvis du bliver ramt af skade her.

 


Aflyste hold i påsken 

Påskens helligdage giver grundet lukninger på vores faciliterer aflysninger. Der er også aflysninger på nogle af vores hold i dagene op til helligdagene, så læs følgende godt igennem, så du ikke misser en træning eller kommer forgæves. 

Følgende hold er aflyst i hverdagene fra og med Mandag 21/3 og til og med 23/3

Dan21, 23 og 27

Sv12, 19, 37 og 38

Yo02

Al indendørstræning under tag er aflyst i Påskens helligdage fra og med torsdag d. 24/3 til og med mandag d. 28/3.

Følgende udendørshold er aflyst i Påskens helligdage fra og med d. 24/3 til og med d. 28/3

Lob01

Kaj01, 02, 03, 04, 07, 08, 09, 10, 11, 13, 14 og 19

Kla02, 03, 04, 05, 06, 11, 13
USG kontoret er lukket i uge 12
kylling.gif

Bestil holdspisning inden påske - ellers er det for sent!

109 hold har indtil videre gjort brug af Holdspiseordningen i denne sæson. Skal dit hold også nyde godt af ordningen, hvor I spiser et gratis måltid sammen, så skal I huske at bestille holdspisningen inden sæsonen slutter. Talspersonen for dit hold bestiller det hos Gregers på ggatzwiller@usg.dk senest 6 dage før I ønsker at afholde spisningen. Der er holdspisning hele april måned med, men I skal bestille senest d. 1. april! Klik her og læs mere om holdspisning.


Studenteridrætten som en del af Københavns Universitet

På USG Generalforsamlingen i november besluttede vi at arbejde for en fremtid, hvor KU og Studenteridrætten knyttes tættere sammen.
Denne proces arbejdes der på både i USGs Hovedbestyrelse, centralt på KU og på NEXS. Dette inkluderer også møder med Københavns Kommune.

Vi regner med at kunne give en status for denne proces lige efter påske. Den information vil du kunne læse ved at gå ind på din profil via usg.dk og åbne FORUM.

Her vil denne interne medlemsinformation blive lagt.

med venlig hilsen

Ebbe Rasmussen

på vegne af USGs Hovedbestyrelse


Rekordhøst for Svømmerne ved Danske Open Masters 2016

Danske Open Masters 2016, 12.-13. marts i Glostrup, var et stævne krydret med rekorder for USG-svømmerne. Stævnet gav både klubrekorder
og personlige rekorder og en hel del danske
mesterskaber. Der var ca. 20 af USG’s svømmer med ved stævnet og et lille udvalg af rekordhøsten
kan du se her:
Danske og Nordiske rekorder

100 butterfly: 0.55.32 Nikolai Kirketerp-Møller.

200 ryg: 2.53.15 Ebbe Rasmussen.

100 ryg: 1.17.65 Ebbe Rasmussen.

4 x 100 Medley MIX: 4.10.28 ved Line P.L., Christian O.C., Nikolai K-M. og Mathilde S.

4 x 50 Medley MIX: 1.51.73 ved Line P.L., Christian O.C., Nikolai K-M. og Mathilde S.

4 x 100 fri, kvinder: 4.05.93 ved Mathilde S., Line P.L., Louise B.B. og Trine G..


Klubmesterskab i svømning

Klubmesterskaberne for alle USG's svømmere bliver afholdt lørdag d. 2. april kl. 12. Der bliver kåret klubmester for hvert niveau i USG (begynder, letøvet, øvet, rutineret og klub) samt for begge køn. Vi slutter dagen af med Gallafest og præmieoverrækkelse efter stævnet.

Se hele programmet lige her

 

 Staevne


Basketball oprykning

Sæsonens turneringer i basketball er ved at være færdige. For USG's kvindelige spillere er det med opløftende resultater. 2. Div. holdet for kvinder har kvalificeret sig til at spille oprykning om oprykning til 1. div. 1.Div. holdet har også en chance for at komme i slutspillet om oprykning til elitedivisionen. Det kræver at holdet vinder den sidste kamp ude mod Høbas på lørdag d. 19 marts og at resultatene af sidste rundes kampe, da holdet desværre har tabt 4 kampe med 3 point og en kamp efter omkamp.

Trænerteamet bag holdene fremhæver, at holdene efter juleferie har arbejde med flere forskellige idrætspsykologiske elementer af spillet, der har bidraget til holdenes succes her i forårssæsonen. Følg holdenes vej ind i de afgørende kampe her på afdelingens facebook-gruppe lige her

 


Smil, sved og jubel i forårets USG-Badmintonturnering

Lørdag d. 05.03. var dagen hvor årets store forårsturnering for USG's badmintonspillere blev afholdt. 43 spillere deltog i en intens eftermiddag, hvor der blev svedt, kæmpet, jublet og uddelt brøl og smil. Her er et par af spillernes oplevelser af dagen:

Bjarke: "Jeg kom i dag fordi jeg føler jeg er blevet meget bedre siden jeg startede til USG badminton i sommers og gerne ville prøve kræfter med nogle af de andre deltagere og se, om jeg kunne klare mig godt. Jeg synes det var et rigtig godt event, jeg kunne for eksempel godt lide blandingen af konkurrencementalitet og hensyntagen til dem, der måske ikke var blandt de allerstærkeste. Det skete ved at dele folk ind i blandede hold, så der var både begyndere, letøvede og øvede spillere på alle hold. Og så var det selvfølgelig også lækkert at være på vinderholdet! Alt i alt en rigtig god oplevelse."

Philip: "Det var super fedt at møde USG spillere fra andre hold og blive udfordret på forskellige niveauer. Det sociale var meget i fokus, hvilket er virkelig godt...Det var knap så fedt at tabe..."

Laust: "Super godt og lærerigt som sidst."

Minna: "Meget hyggeligt og socialt arrangement - godt for sammenholdet på badmintonholdene!"

Nicolai: "Et godt socialt arrangement hvor alle kan deltage og have det sjovt på en badmintonbane uanset niveau."

Lisbeth og Leni:" De rutinerede er søde til at tage hensyn til de nye. Sjovt, udfordrende og intenst på den positive måde."

Emil: "Det er godt, at man blander spillerne, så holdene består af spillere fra alle niveauer. Det er sjovt at møde nye mennesker, og spille sammen og mod nogen man normalt ikke spiller med. I dag var jeg specielt ærgerlig over at tabe en kamp til 'landmanden'. Ham havde jeg forventet at slå. Det var anden gang at jeg tabte til ham. Næste gang slår jeg ham!"

Lina: "Det bedste i dag var den første kamp. Den vandt jeg. Det havde jeg ikke regnet med. Hold 7 tager revanche næste år. Jeg er meget træt nu - jeg har spillet mange kampe, og det kan jeg godt mærke nu. Det er en fed slags træthed."

 

 Usg _bad1

 


Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:35

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.