Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2016 / Nyhedsbrev maj 2016
Print side

 

overskrift_4.jpg

 

Velkommen til sommersæsonen!

Nu slutter hovedsæsonen og vi siger derfor velkommen til sommersæsonen i USG. Der er allerede fuld gang i tilmelderingerne, men du har stadig mulighed for at tilmelde dig en masse hold, så du kan være med i sommersæsonen.
I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om sommerens mange kurser og ture, USG danseopvisning, Fagenes Dyst og udviklingen i USG klatreafdeling.

Soderasen3


Nyt om USG’s fremtid på KU

På USG’s generalforsamling besluttede man at give hovedbestyrelsen mandat til, at arbejde videre med en model hvor USG bliver omformet således at samspillet mellem Københavns Universitet lever op til Forvaltningsloven og således at idrætskvaliteterne i videst muligt omfang videreføres.

Det skal desuden omformes således at Studenteridrætten forankres på NEXS med fortsatte idrætstilbud, der fremover primært udbydes til KU- studerende, ansatte og alumner.

Læs hele notatet her


Sommersæson

Søndag den 1. maj starter årets sommersæson, men du kan stadig tilmelde dig de hold, der har ledige pladser.
Det kan varierer fra hold til hold, hvilke måneder holdet træner, det vil fremgå af skemaet på hjemmesiden eller af din kvittering.
Fordi sæsonen er så kort går det hurtigere med at lukke hold, med for få deltagere, derfor er det en god idé, at du tilmelder dig med det samme.

Se alle de mange hold her: /tilmelding/emne/

Soderasen2

 


Ture og kurser

Der er masser af dejlige ture og kurser, som du deltage i. Vi har bl.a. et klatrekursus med Thore Jürgensen, hvor du bliver introduceret til klippeklatring på Kullen, samt får muligheden for at tage et K1 og K2 bevis
Tilmeld dig her

D. 1 juli kan du komme på naturvejledertur på mountainbike med Christian Engkilde. Det er en frisk dag i Geel skov, hvor du oplever de fede spor der er bygget ude i skovene omkring København.
Læs mere om turen her

I vores kajakafdeling udbyder vi flere kurser og ture. Du kan tage med til det sydfynske øhav, der med sine talrige øer, er et mekka for havkajakroere. Eller du kan tage med til Hallands Väderö, der er den første klippe/skærgårdsø på den svenske vestkyst.
Læs mere om  kajakturene her

Norge.gif


Fodboldturneringen Fagenes Dyst 2016

USG blænder op for en ny omgang af fodboldturneringen Fagenes Dyst.

Med forårets komme er det atter tid til at snøre støvlerne og repræsentere jeres studieretning i fodboldturneringen Fagenes Dyst. Studerende fra alle byens uddannelsesinstitutioner inviteres til at dyste om både ære og pokal. Turneringen bliver spillet med 5 mands-hold i kampe af 2 x 15 min. på banen ved Ørestad Nord, Sønder Campus. 

FD.gif

Læs mere her


USG opvisning 2016

Lørdag den 30. april afslutter mange af USGs dansehold sæsonen med en opvisning i OM hallem, Nørre Allé 53

Opvisningen starter kl. 14 og slutter omkring kl. 17. Der er gratis adgang og alle er velkommen til at komme forbi og få noget inspiration til valget af sommerhold.

Du kan bl.a. se afrodans, burlesque, hiphop, contemporary, ballet streetjazz, blues pardans, balletgymnastik og meget mere

Opvis _2016


En begivenhedsrig tid for klatreafdelingen i USG.

Det har været en begivenhedsrig sæson i USG’s klatreafdeling.

Tidligere på året besøgte Bloctool Collective vores bouldervæg og foretog en total udskiftning af grebene og byggede nye ruter. Dermed er væggen skræddersyet til både undervisning og fritræning. Den ”nye” væg blev indviet af interesserede klatrere til en hyggelig stund med en masse klatring.

Vores klatretårn er også gjort klar til sommersæsonen. Tårnet er nemlig blevet forsynet med 25 nye ruter, bygget af vores egne trænere og kompetente rutebyggere, Thore Jürgensen, Lorenz Ulmer og Mikkel Exner. Der er ruter i alle sværhedsgrader og hver rute har fået et navn og en sværhedsgrad, som står ved starten af hver rute.

Sommersæsonen starter i næste uge og sommeren er lige om hjørnet. Derfor har vi som noget nyt oprettet et fritræningshold, hvor der ikke er tilknyttet en træner. Det er et ”hold”, som løber hen over sommeren(maj-august), hvor man frit kan komme og klatre selv.

Læs mere om tilmelding her

 

Klatring3Klatring2


USG Badminton Klubmesterskaber 2016
Klubmesterskaberne blev i år afviklet lørdag den 16. april, hvor der i alt blev spillet 148 kampe i OM-Hallen og Idrætshallen fra kl. 09.00-18.00. Det var klubbens til dato største klubmesterskab med i alt 83 tilmeldte spillere.
Der blev spillet i tre rækker: A-, B- og C-rækken, og der blev spillet i alle fem kategorier: herresingle, damesingle, damedouble, herredouble og mixed-double.
Laurent og Therese fra B-træningen stod for tilrettelæggelsen af kampprogrammet. På dagen fik de hjælp til afviklingen af kampene af Rune, Lars og Rasmus. Det klarede de meget fint. Tak for det.

I år deltog fire badmintonspillere fra motionistafdelingen i klubmesterskaberne, som alle klarede sig udmærket og fik udfordret de etablerede klubspillere. Klubben havde sørget for at købe sandwich, frugt og diverse snacks ind. Det var et populært
tiltag. Efter klubmesterskaberne stod B-træningen for den traditionelle klubmesterskabsfest, hvor ca. 80 glade omend lidt trætte spillere deltog. Der blev hygget, spist, drukket og danset til langt ud på natten, og det var en fremragende afslutning på en lang og dejlig dag i USG.

Vinderne 2016:
A-rækken:
DD: Sofie Theilmann og Rikke Tetzschner
MX: Maja Gregersen og Andreas Rosenberg
HS: Andreas Straarup
HD: Andreas Straarup og Andreas Rosenberg

B-rækken:
DS: Pauline Hye-Knudsen
DD: Pauline Hye-Knudsen og Stine Ludwig
MX: Charlotte Ørnberg og Mikkel Orvad
HS: Mathias Bech
HD: Daniel Holm-Petersen og Simon Michaelsen

C-rækken:
DS: Line Thøgersen
DD: Anne Vejstrup og Line Thøgersen
MX: Julie Greve og Rasmus Pedersen
HS: Mads Rosager Hansen
HD: Asger Hans Thomsen og Karsten Opstrup

USG Badminton Klubmesterskaber 4USG Badminton Klubmesterskaber 2016USG Badminton Klubmesterskaber 3


Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:35

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.