Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2015 / Nyhedsbrev februar 2015
Print side

 

overskrift_4.jpg

Foråret er på vej

Februar, vinterens sidste måned, er i gang og foråret nærmer sig. I uge 7 holder mange vinterferie og nogle aktiviteter er aflyst. I nyhedsbrevet her kan du læse mere om, hvilke hold, der holder ferie.

Du kan også læse om talspersonsmødet i februar, tilmelding til Fagenes Dyst og årets USG opvisning og meget mere.

blomster_sne.jpg

 


Vinterferie

I uge 7 er der vinterferie på mange folkeskoler og andre lokaler. Det betyder, at de hold, der træner der, er aflyst:
Det gælder Dansekapellet, Frankrigsgade Svømmehal og Skolen på Islandsbrygge, det betyder at dan1, dan15, dan16, dan20, sv04, sv17, sv38, yo02, yo05 er aflyst.

Derudover er der nogle trænere, der holder ferie i perioden og derfor aflyser deres hold.
Det gælder: din08-zumba, yo04-bodyyoga, low08-pilates, meditation og mindfullness, yo10-yoga og dan07-balletgymnastik beg.


USG's kontorets åbningstider i vinterferien - uge 7 - for telefonisk betjening og personligt fremmøde 

Mandag, tirsdag og torsdag (9.2, 10.2 og 12.2): kl. 12-16

Onsdag og fredag (11.2 og 13.2): kl. 12-14


Træning i gang igen

Efter januar måneds eksamensslid i Rådmandsmarken er salene igen klar, så USG's hold har genoptaget træningen i denne uge. 

Metropol

Hvis du aldrig har været på Metropol før, fordi du først er blevet tilmeldt efter jul, så ligger lokalet Råmandsgade 61 og ser ud, som ovenstående. Du kan få et adgangskort på USG's kontor mod et depositum på 150 kr., eller du kan gå ind sammen med træneren.


NYT adgangssystem til Nørre Allé 51, 53 og 57

Fra mandag den 9/2 skal du bruge adgangskort for at kunne åbne dørene til træningslokalerne på Nørre Allé.

 • Har du et KU-kort eller et KU-gæstekort og er kortnummeret på din profil opdateret med nummeret på dit fysiske kort, giver kortet dig adgang

 • Er der uoverensstemmelse med kortnummeret på din profil og dit fysiske kort, bedes du afhente et nyt kort på USG's kontor

 • Har du ikke kort, så afhenter du et KU-gæstekort på USG’s kontor, Nørre Allé 53 

 

OBS! USG's kontor har ændrede åbningstider uge 7 - se ovenfor.

 

Sådan bruger du kortet:

 • Hold kortet foran alarmen

 • Tast derefter de 4 sidste cifre på dit KU-kort/KU-gæstekort (hvis du er studerende på NEXS, skal du bruge din normale pinkode)

 • Vupti – døren kan åbnes


Styrketræningslokalet på Nørre Allé

KF9 hallen blev ramt af vandskade på grund af kraftig regn, dagen før sæsonstarten i september. Det er årsagen til, at alle USG's styrketræningshold og krydsfithold har ligget underdrejet hele sæsonen. Takket være nogle superdygtige og kreative trænere med masser af gå på mod, er det faktisk lykkedes at fastholde holdene og give deltagerne rigtig god træning.

Fra mandag den 2. februar blev styrketræningslokalet genåbnet til forhåbentlig stor fornøjelse for deltagere og trænere. Tak til trænerne, Jonas, Astrid, Niels, Christian og Svend for at have holdt modet oppe!

Når lokalet igen kører, betyder det også, at fritræning for styrketræningsholdene starter igen. Husk det er kun, hvis du er tilmeldt et styrketræningshold, at du kan benytte fritræning. Fritræningstiderne fremgår af hjemmesiden her.

Før du deltager, skal du sikre dig, at du har et kort, der giver dig adgang (Læs ovenfor Nyt adgangssystem til Nørre Allé) ellers skal du afhente et adgangskort på USG's kontor.

Styrke

___________________________________________________________________________________________________________________

Fagenes Dyst 2015

Traditionen tro afholder USG igen i år fodboldturneringen ”Fagenes Dyst”.

FD.gif

 

 • Fagenes Dyst er åben for hold med maximalt 20 spillere fra samme fag på hvert hold

 • Turneringen afvikles delvis på græs- og kunstgræsbane

 • Kampene spilles i perioden 7.4 – 30.4

 • Tilmeldingen afsluttes 27.3

For tilmelding og information læs her:  www.USG.dk   

 


Talspersonmøde

Det andet talspersonsmøde i denne sæson bliver afholdt tirsdag den 24. februar, kl. 19. Hvis du har et forslag eller anden kommentar til sæsonen, skal du tale med dit hold og sørge for, at det bliver givet videre til talspersonen, så det kan komme dagsordenen og blive drøftet på mødet. 


Skiture

Mange af USG's skiture er blevet hurtigt udsolgt i år.

Der er dog få ledige pladser på off piste turen til Alagna den 28. februar – 17. marts for øvet/rutinerede skiløbere.

Et skieventyr for dig, der er i god form, frisk på oplevelser og tager dit skiløb seriøst, uden at du behøver at være overlegen i alle skiløbets faser. Skitræningen gennemføres af dansk skiinstruktør med lokalkendskab. Tur- og rutevalg tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger. Alle, som er nået videre fra letøvet niveau, og som dels kan løbe solidt på en rød piste og dels kører gode kortsving, kan være med.

Kurset afholdes i Monte Rosa-bjergområdet, som er en del af Alperne og et fantastisk off-piste-område.

Forpligtende forberedelsesmøde:
Torsdag 5. februar kl. 18.00 i USG's Fællesrum, Nørre Allé 53, hvor vi bl.a. forbereder os på nogle af de sikkerhedsmæssige udfordringer, får overblik over udstyr (need or nice to have) m.m.

Du er velkommen til at komme til mødet, før du tilmelder dig.

Læs mere om turen her

 Alagna


USG's letøvede håndboldhold har sendt følgende dejlige historie fra et godt arrangement. Alle hold, afdelinger og klubber er mere end velkomne til at sende indlæg til nyhedsbrevet.

 

Harpiks, hygge og halfritter – en søndag i håndboldens tegn

Det var en kølig morgen, og solen var så stille begyndt at titte frem. Det var den første søndag i det nye år, og det betød, at det årlige håndboldnytårsstævne for firmahold var på programmet. Ingen bedre måde at starte håndboldåret på. En håndfuld spillere fra USG’s ’letøvede’ hold var mødt op. Alle med trætte blikke, men med et smil på læben, klar til at yde et hundrede og ti procent.

To puljer med fem hold i hver skulle afvikles. Første kamp var mod de forsvarende mestre, og selvom resultatet ikke var prangende (7-36 i KPMG’s favør, ups), så leverede letøvet på både højt humør og gåpåmod. Den næste kamp var mod Danske Bank, som var en noget mindre mundfuld – denne gang lød nederlaget kun på 12-14. Det var det tætteste, letøvet nogensinde kom på point i den turnering.

Tredje kamp var mod IKEA (dem med kødbollerne). Her gik det igen okay, selvom det ikke reflekteredes i resultatet, som blev et nederlag på 10-20.

Efter fjerde kamp mod MBD var der stor ros fra trænerne, som mente, letøvet havde leveret dagens bedste præstation (pudsigt nok kom rosen efter trænerne selv havde trukket i spillertøjet).

Halpomfritter hører naturligvis til alle håndboldstævner, og derfor stod det efter dagens sidste kamp på velfortjent mad og hygge. Derefter var vi klar til at heppe USG’s ’øvede’ hold til en sejr mod letøvedes overmænd fra første kamp, KPMG. Højt drama og en masse diskussioner endte med USG sejr i sidste sekund.

Dermed sikrede USG sig både en prangende førsteplads og en overlegen sidsteplads. Flere af de dage, tak. 

 

HåndboldHåndbold2

 


Holdspisning – I kan nå det endnu

Her kan du læse nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået fra hold, der allerede har benyttet sig af tilbuddet:

 • ”Tak for muligheden for fællesspisning!"

 • ”Det var hyggeligt og lærerigt, og så er det altid sjovt at vide, hvem de andre på holdet er - det øger motivationen for at dukke op til træning. ”

 • ”Det er et rigtigt dejligt tilbud fra USG, vi værdsætter det meget på vores hold. ”


Har dit hold endnu ikke spist sammen, så bliv enige om en dato og send os en bestilling. Læs om menu og tilmelding her :/om-usg/generelt/holdspisning/USG's opvisning

Ved hovedsæsonens afslutning afholdes den årlige opvisning, der først og fremmest har deltagelse af mange af USG's dansehold.
Opvisningen finder i år sted lørdag 25. april kl. 14.00 i OM-Hallen.

Det er derfor nu, du og dine holdkammerater skal tage stilling til, om I har lyst til at være med.
Tilmeldingsfristen udløber mandag 2. marts og det er jeres træner, der tilmelder jeres hold. Hvis du har lyst til at se på nogle af de tidligere opvisninger, kan du finde en del her: /om-usg/generelt/videoarkiv/

Opvis

 


Banetove

Institut for Idræt bestilte for nylig 5 nye banetove i nylon. Det viste sig desværre, at banetovene giver sig for meget og bliver hele tiden længere. De er forsøgt afkortet flere gange, men med samme resultat. Derfor er der nu bestilt nye stålwirer, så bliver problemet forhåbentligt løst.


Nyt kajakhold med opstart i marts

Hold øje med hjemmesiden, der kommet et nyt begynderhold i kajak med opstart i marts, og med mulighed for at opnå EPP2-certificering i slutningen af april, så du kan være klar til en sommer på vandet med USG's sommerkajakhold evt. allerede på letøvet niveau. Forventet annoncering på nettet er slutningen af uge 8.

Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:52

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.