Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2015 / Nyhedsbrev december 2015
Print side

 

Nyhedsbrev _jul

 

Kære USGer

Så er vi næsten halvvejs gennem USG's hovedsæson 15/16.

Jul og nytår står for døren, og det meste af det, der følger med, giver god anledning til at give den en ekstra skalle til træningen i den kommende tid. Måske har du tid til at gå på endnu et hold efter nytår?

Vi sætter deltagergebyret ned med 50% på de fleste hold, så det fortsat er attraktivt at tilmelde sig.

Læs mere om generalforsamlingen, hvornår der er juleferie og om nogle dejlige skiture


Tilmeld dig til halv pris - Flere pladser
Fredag den 18. december kl. 12 nedsættes deltagergebyret med 50% på de fleste hold, og du kan tilmelde dig online.

Dette gælder på motionshold, som træner hele sæsonen. Ønsker du at tilmelde dig på USG-kontoret, kan du tilmelde dig fra mandag den 4. januar kl. 12.
På andre motionshold, som ikke træner hele sæsonen, vil deltagergebyret blive nedsat i forhold til, hvordan træningsperioden er placeret på sæsonplanen.
På de semesterhold, der først starter i januar nedsættes prisen naturligvis ikke.
Samtidig lægger vi flere pladser på de fleste motionshold. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at der på visse hold nu er ændrede krav til deltagernes kvalifikationer i forhold til sæsonstarten. Læs mere herom under de enkelte hold under holdoversigten.


Juleferie

  • I år er sidste træningsgang fredag den 18. december (medmindre du træner i OM-hallen, for der er al træning aflyst fredag den 18. pga. julefest på NEXS.) 

  • Der er i år ingen mulighed for træning i uge 52 og uge 53, da alle gulvene skal ordnes i denne periode.

  • Første træningsgang efter jul er mandag den 4. januar. 

  • Træning på Metropol/Rådmandsmarken starter først mandag den 1. februar.

  • USG-kontoret har sidste åbningsdag fredag, den 18. december og åbner igen mandag den 4. januar.

glad.gif


USG's generalforsamling den 26/11. 
Den 26/11 kl 17:30 afholdt USG generalforsamling på August Krogh Instituttet, Auditotium 1.
Generalforsamlingens helt centrale diskussion var om den forestående samarbejdsproces med KU, tidligere refereret i vores nyhedsbrev fra novemeber måned og i indkaldelsen til generalforsamlingen. Hovedbestyrelsen havde inden generalforsamlingen sat en tendensafstemning på dagsordenen, der skulle udpege retningen for hovedbestyrelsens arbejde i det kommende år. Afstemningen var et valg mellem at blive en selvstændig forening uden tilknytning til Københavns Universitet, eller at blive en del af Københavns Universitet under Institut for Idræt og Ernæring (NEXS). 

Forud for afstemningen havde hovedbestyrelsen en gennemgang af fordele og ulemper ved de to scenarier, der udmøntede sig i en anbefaling om at arbejde videre med at blive en del af KU. Generalforsamlingen tog en grundig diskussion af perspektiverne og endte med at stemme for at hovedbestyrelsen skulle arbejde videre med modellen med at blive en del af KU. Konkret betyder det at hovedbestyrelsen skal arbejde videre i den retning, og stiller ved en ekstraordinær generalforsamling i det nye år forslag til hvordan det konkret skal udmønte sig.  

Se hovedbestyrelsens gennemgang af de to modeller for et fremtidigt USG her: 
/media/54697/generalforsamling_november2015%20ast%20%281%29.pdf


- Referatet med en gennemgang af diskussionen på generlaforsamlingen er pt til genkendelse i formandskabet, men bliver efter godkendelse lagt ud her: https://www.usg.dk/om-usg/generalforsamling-2015/

Generalforsam.

Nyt USG morgenløb-hold med "blød" træning
Januar måned er en sump. Kom op af sumpen på det nye morgenløb-hold, der løber afsted på fredage kl. 07.00-08.00 fra USG, Nørre Allé 53, pejsestuen.
Første gang bliver fredag 5. februar. Holdet er low-impact. Vi laver den dér bløde ugentlige restituerende løbe træning som alle træningsguruer skriger er et must for alle! Pris er lidt højere end for eftermiddagsløbeholdet (mandag samt torsdag), da der inkluderet en morgensnack/drik efter løbet, inden vi således opkvikket suser videre til dagens gerninger.-
Meld dig på her:/tilmelding/loeb/hold/

 


Tag på Skiture med USG 
Tilmeldingsfrist på USG alpinski-tur/kursus til Kvittfjel er rykket.
Da vi har opnået rabat på skileje oppe på Kvittfjel, hvis man booker skileje senest fredag 8. januar, har vi rykket tilmeldingsfristen til turen torsdag den 7. januar! Derfor er infomødet, hvor man kan droppe ind og høre lidt mere om turen, rykket til tirsdag den 5. januar kl. 18-19 (USG Fællesrum, Nørre Allé 53).

ski.gif

Årets natur-oplevelses-pakkede-super-sociale-tur du ikke må gå glip af!
Skynd dig at at tilmelde dig turen inden du får brugt pengene på jul! Turen står stadig til kun 4K for hele 8! dage på ski og du skal være ihærdig for at bruge flere penge end det, medmindre du lejer de fede fjeldsski deroppe til hele 50 kr per dag...

Du kan evt printe USG-FJELDSKI-POSTEREN her og hænge den op i dit hood og dermed sprede det glade tilbud, så er du go!
Har du spørgsmål til turen ud over den info der er på posteren så tøv ikke med at sende en mail til: cengkilde@usg.dk

 

Ski _lille

USG Badminton Juleturnering 2015 
Lørdag d. 05.12.15 fyldtes OM-hallen med knap 40 forventningsfulde badmintonspillere.
Forude ventede 5 timers intens badminton med masser af sjov, sved, græmmelser, jubelråb og grin. Turneringen afholdtes for 16. gang, og er blevet et populært samlingspunkt for USG's mange badmintonspillere, der bruger turneringen til at måle sig selv og have en hyggelig eftermiddag med badminton som omdrejningspunkt.

Her er nogle af spillernes oplevelser af dagen:
Thor - bad11 En fantastisk begivenhed, med fænomenal underholdning og diverse udfordringer. Man møder bare så mange nye mennesker og bliver beriget med bekendtskaber, og vigtigst af alt, et smil på læben. Man kan virkelig mærke hvordan man udvikler sig på en sådan unik dag.

Fridi - bad07
Super sjovt, man lærer en masse nye mennesker at kende og så er der bare en rigtig god stemning. Der er godt styr på rollefordeling og skema, så man føler sig altid godt tilpas. Det er hårdt fysisk, men ikke for hårdt, da man selv kan tilpasse sig efter omstændighederne.

Peter W - bad09
Super sjov dag med nye mennesker. Fantastisk at Jesper har lyst til at arrangere det.

Laust - bad02
Mega fedt. Hårdt og godt

Yishi - bad05
Det er rigtig sjovt fordi: -Man spiller med og i mod andre end dem man plejer at spille med til træning -Man spiller mod folk fra andre niveauer så man kan blive udfordret -Man spiller mange kampe og derfor holder sig igang

Sune - bad10
Nu har jeg jo lige tabt en kamp, så jeg synes, alt er dårligt. Men tidligere, da jeg vandt, var jeg meget tilfreds med alt. Især at dagen overhovedet findes. Måske der lige mangler nogle flere øvede, for niveauforskellen har været ret stor. Godt arbejde til dem der arrangerer.

Maja - bad06 USG badmintons Juleturnering er muligheden for at udfordre sig selv og opleve hvilket spillerniveau man selv er på - det er fedt. Det er også der jeg henter inspiration fra de andres spillestil.

Hellen - bad04
Super mulighed for en nybegynder som jeg, at komme ud og prøve at spille mod folk fra andre hold og andre niveauer. Fed måde at afprøve sine skillz og samtidig møde en masse andre der også interesserer sig for badminton. Fedt!

Marianne - bad05
Nu er det 4. gang jeg er med og det er altid hammersjovt. Man får både tæsk og uddeler dem, begge dele er nok meget sundt. Det er sjovt at møde folk fra andre hold og mærke hvordan man er blevet bedre fra gang til gang. Desuden spiller man både med og mod folk man ellers aldrig ville have mulighed for, hvilket er rigtig godt. Og så er man helt smadret efter sådan en dag, det er lækkert.

Bad _13

 

Efter fem timers badminton blev der uddelt flotte præmier til vinderholdene og dagen blev afsluttet med spisning og fest hvor dagen blev evalueret, resultater blev sammenlignet og beklagelser over ømme lår blev rundhåndet delt i plenum. Samtidig blev der lagt en slagplan for hvad der skulle trænes før næste badmintonturnering, som løber af stablen d. 05.03.16. 


Sølvmedalje til USG mtb 
Søndag den 22. november starter USG mtb-træner Mikkel Henningsen en fyldt USGs minibus og kører til Tisvildeleje, til MTB løb for de hårde hunde; Fall Race i Tisvilde Hegn. Det blev et hårdt løb gennem sne!pakkede tracks og stier. Men USG rytterne fik lagt et flot visitkort ved at Cecilie Paulsrud vandt guldmedalje i damernes klasse! Mikkel havde opnået flot økonomisk støtte til løbsdeltagelsen hos USG arrangementspulje. MTB-holdet træner pt. om lørdagen, men starter op med den sædvanlige onsdags-træning fra 2. marts. Der er ledige pladser på holdet, til dem der også vil prøve at køre mtb!


Mtb

USG kontoret ønsker dig en rigtig glædelig jul og et god nytår - Vi ses til meget mere idræt i 2016

[3]nisse


Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:51

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.