Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2015 / Nyhedsbrev april 2015
Print side

 

 

overskrift_4.jpg

 

Så lakker hovedsæsonen mod enden. Vi håber, at du har haft en dejlig sæson, er kommet i god form og har haft masser af gode oplevelser. Vi håber, at dette har givet dig lyst til at fortsætte i USG i sommersæsonen. Det nye sommerprogram ligger klar med masser nye tilbud om sommertræning.

Sommersæson er udendørsafdelingens højtid, der er masser af skønne ture og nye spændende tiltag.

Påske

 


Tilmelding til USG sommersæson

Du kan allerede nu tilmelde dig kurser og ture samt 2 spændene nye tilbud, Forhindringsbanetræning samt Militær Fysisk Træning, usg.dk

Som det fremgår af hjemmesiden åbner tilmeldingen på alle øvrige sommerhold for studerende medlemmer på torsdag d. 16. april kl. 12.

Under alle omstændigheder, så har administrationen planlagt et STORT sommerprogram, med plads til mange flere deltagere end USG nogensinde har haft om sommeren. Hjælp os derfor med at få mange tilmeldinger. Inviter / orienter / agiter overfor dine venner og bekendte om de gode idrætsmuligheder USG tilbyder denne sommer.

Selvom du ikke skulle være hjemme hele sommeren, så er der også hold til dig, da nogle hold / kurser blot er 1 x 1½ time andre er en weekend, nogle er kun én måned osv. Find de hold, der passer dig! Brug evt. sommerprogrammet til at prøve noget nyt i en overskuelig kort periode.

Det nye sommerprogram ligger klar på hjemmesiden, så du allerede nu kan planlægge din sommer: /tilmelding/emne/

 

Tilmelding sker kun ONLINE:

  • Fra 16. april, kl. 12 for studerende, der var tilmeldt hold i Hovedsæsonen 2014/15
  • Fra 23. april, kl. 12 for studerende, der ikke var tilmeldt hold i Hovedsæsonen 2014/15

  • Fra 30. april, kl. 12 for alle (kun online)

  • Hvis du ønsker, at tilmelde dig på USG kontoret, kan du gøre det fra mandag den 4. maj kl. 12.00


NYT - super fede 1 dags kurser - sommerintro til:

Militær Fysisk Træning

Udendørs Militær Fysisk Træning er fysisk træning, som både rummer militærspecifik styrketræning, udholdenhedstræning og mobilitetstræning. Træningen foregår på Fredriksberg slot på militærets område, og du kan læse meget mere om kurserne her:/tilmelding/militaerfysisktraening/hold/

 

Frederiksberg Slot

 


Opvisning

Lørdag den 25. april kl. 14 - 16.30 holder danseholdene i USG den årlige opvisning i OM-hallen, Nørre Allé 53, 2200 N. Alle er velkomne til at komme og se på.
Du kan bl.a. opleve Phisycal Style, Street jazz, Bollywood, Funky jazz, Ballet, Balletgymnastik, Burlesque, House, Springgymnastik, Rytmisk gymnastik og Rock'n Roll. Kom og få inspiration til dit nye hold i sommersæsonen.

 Opvis


Tag med på gratis kajaktur med USG Kajakafdeling!

Lørdag 25. april holder Kajakafdelingen åbent hus, og du er inviteret! Du kan komme kl. 11, 12, 13 eller 14 og være med på kajaktur i havnen, hvor der skal findes en håndfuld kajakposter. Arrangementet er en del af den landsdækkende Find Vej Dag (Dansk Orienteringsforbund). Du kan læse om tilmelding, hvor det er, lån af udstyr og om den lille bonus skattejagt på 5 poster (på land), hvor du kan vinde en Iphone 6: /om-usg/afdelinger/kajakafdelingen/findvejdagen/
kajak.gif

Holdspisning - I kan nå det endnu!

Hvis dit hold endnu ikke har benyttet jer af  USG's tilbuddet om at afholde en fælles gratis holdspisning i kantinen, så kan I nå det inden udgangen af april måned.

Læs her, og send os snarest en mail med bestillingen - /om-usg/generelt/holdspisning/


Kantinens åbningstider i maj, juni og augustKantine _2

April

Kl. 08.00 – 20.00

Maj - juni

4. maj - 26. juni, kl. 08.00 - 15.00

Juli

Lukket

August

3. august – 31. august, kl. 08.00 – 15.00


Kantinen lukker følgende helligdage

  • Fredag 1.5 (1.maj + Bededag)
  • Torsdag 14.5 (Kristi Himmelfart)
  • Mandag 25.5 (2. pinsedag)
  • Fredag, 5.6 (Grundlovsdag)

  

 


 Træning - helligdagslukket i maj og juni                                        

* Fredag 1.5 - søndag 3.5 (1.maj + Bededag)     
Torsdag 14.5 - søndag 17.5 (Kristi Himmelfart)
* Lørdag 23.5 - mandag 25.5 (pinse)
* Fredag, 5.6 (Grundlovsdag)
USG kontoret holder også lukket i disse perioder.
 DSCF1695

 


På studenterlandsholdet og samtidig tæt på en forskerkarriere

Jævnligt siger medlemmer i USG, at de ikke har tid til at træne særlig tit, fordi de også skal passe studierne.

Her er historien om en, der tilsyneladende klarer begge dele! Luke Piggott stillede op på det engelske Ishockey landshold til Universiaden i 2013 i Trentino i Italien. Samtidig har han i sit studium medvirket i et seriøst gennembrud i kampen mod brystkræft.

”Så længe min universitets supervisor ser resultater fra mig i laboratoriet og så længe min træner ser resultater fra mig på isen, så er også han  glad”, siger Luke Piggott.

Den 25. årige er professionel ishockeyspiller i Elite-serien i England i Cardiff Devils og samtidig kaptajn på holdet. Derudover var han også kaptajn på Studenterlandsholdet og flagbærer ved indmarchen til Universiaden.

Jeg forstår ikke helt de tekniske detaljer i Lukes forskning. Jeg har fundet historien i det internationale Studenteridrætsforbunds tidskrift FISU MAGAZINE nr. 87.

Her er altså et eksempel på, at en elitestuderende godt samtidig kan være elite sportsudøver, oven i købet professionel ishockeyspiller.

LukeLUKE-PIGGOTT2


Fedt World Cup-kajakarrangement spørger efter oplægsholdere (fysionomi)
Den 29.-31. maj står Danmark for Sprint Worldcup ved Bagsværd Sø, hvor 3 danske verdensmestre skal forsvare nationens ære! 
Som noget nyt laves der forskellige side-events, bl.a. et science-corner. Er du god til fysionomi/anatomi kan du komme "in action" her og være med til at afholde workshop, hvor tilskuerne kan lære om skellet/muskler/knogler/biomekanik/ernæring. Vil du være en del af en stor event og deltage med din viden (eller kender du en, der vil), så kontakt Danmarks Idrætsforbund ved Anne Marie Kamilles: naturvejleder@dif.dk.
Alle andre: Tag ud og oplev world cup-stemningen derude! Se program og side-events her ved at trykke på: http://www.canoeworldcup2015.dk/?page_id=707

Sidst redigeret 20-01-2020 11:05:52

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.