Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2014 / Nyhedsbrev december 2014
Print side

 

Nyhedsbrev _jul

Glædelig Jul og Godt Nytår

Vi er næsten halvvejs gennem USG's hovedsæson 14/15.

Jul og nytår står for døren, og det meste af det, der følger med, giver god anledning til at give den en ekstra skalle til træningen i den kommende tid. Måske har du tid til at gå på endnu et hold efter nytår? Vi sætter deltagergebyret ned med 50% på de fleste hold, så det fortsat er attraktivt at tilmelde sig.

Læs mere om generalforsamlingen, hvornår der er juleferie og om nogle dejlige skiture.

 


Tilmeld dig til halv pris - Flere pladser

Mandag den 15. december kl. 12 nedsættes deltagergebyret med 50% på de fleste hold, og du kan tilmelde dig online.
Dette gælder på motionshold, som træner hele sæsonen. Ønsker du at tilmelde dig på USG-kontoret, kan du tilmelde dig fra mandag den 5. januar kl. 12.

På andre motionshold, som ikke træner hele sæsonen, vil deltagergebyret blive nedsat i forhold til, hvordan træningsperioden er placeret på sæsonplanen.

På de semesterhold, der først starter i januar nedsættes prisen naturligvis ikke.

Samtidig lægger vi flere pladser på de fleste motionshold. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at der på visse hold nu er ændrede krav til deltagernes kvalifikationer i forhold til sæsonstarten. Læs mere herom under de enkelte hold under holdoversigten.

Bemærk: Hvis du tilmelder dig mellem den 15. og den 20. december tæller den træningsgang, der afholdes i uge 51 med, hvis du senere vil framelde dig i inden den 3. træningsgang, Du har derfor mulighed for en træningsgang inden jul.


Juleferie

  • Juleferien starter på alle hold mandag den 22. december til og med søndag, den 4. januar

glad.gif

  • USG-kontoret har sidste åbningsdag fredag, den 19. december og åbner igen mandag, den 5. januar

 


Semesterhold

Denne sæson afprøver vi at køre med nogle semesterhold. Dette har været et ønske fra flere deltagere, som kan blive presset af ændrede skemaer m.m.

Det betyder, at der er nogle hold, der starter på ny fra januar, og hvor der er masser af plads. Du kan med fordel tilmelde dig et af disse hold, hvis du gerne vil træde ind i et nyt forløb.

Det gælder:

zumba.gif

 


Skiture

USG kan tilbyde 3 meget lærerige ture i de kommende måneder….
Hvis du tilmelder dig en af disse ture nu, kan du nå at være med til rulleskitræning helt gratis

Når du har tilmeldt dig en af nedenstående skiture i USG, er du som noget nyt velkommen til at deltage i rulleskitræningen gennem USG. Det er god skitræning for balance og for præcis de muskelgrupper, som du kommer til at benytte, når vi skal gå randonné, løbe langrend osv. Tid/sted:  En række søndage i lige uger med afgang kl. 11 fra Nørre Allé 53, hvor du også kan låne udstyr. Se fanen Rulleskifritræning på Skiafdelinge
hjemmeside

 

Alpin-kursus på OL-hotellet - 5 dage på Kvittfjell, Norge - for alle - 23.-29. januar 

På kurset får du fem fede dage på slalom og/eller telemarkski med workshops og undervisning, der vil rykke dine alpinteknikker et godt stykke i den rigtige retning. Både slalomski og telemarkski kan lejes deroppe med rabat gennem USG.

Kvitfjell, som blev bygget til vinter-OL i 1994, er et supersejt sted med verdens stejleste styrtløbsløjpe (meget ”sort”), men også rart og hyggeligt uden liftkøer, da de har lavet overkapacitet. Kurset er en social fællesrejse, hvor alle har en aften-/morgenmadstjans. Der lægges vægt på sjove udfordringer og det legende element både på pisten, med postbaner, hop-leg, sort-piste-teknik og portkørsel, men også på hotellet, hvor der fx er bordfodbold og sauna.

 

Vinterfjelduge - Jotunheimen, Norge - for alle - 30. januar-8. februar

I uge 6 tager vi traditionen tro op til Jotunheimen, hvor vi bor i turisthytten Gjendesheim i Jotunheimen National­park.

Kurset omfatter otte dage på fjeldski med fokus på ture og topture, hver dag både for nybegynderne og de mere øvede. Turene indeholder workshops hver dag med instruktører med emner som langrendsteknik, ski-orientering (kort, kompas, GPS m.v.), bygning af snehule, sneskovandring, skredfarevurdering, isfiskeri, skismøring og filtning. Hver aften efter aftensmaden fortæller trænerne om morgendagens spændende ture og workshops, som man melder sig på, hvis man da ikke vil gå tur selv (hvilket jo også er en mulighed). Turen er en social fælles rejse, hvor alle har en aften-/morgenmad­stjans. Der er typisk god hygge i saunaen (evt. rulle sig i sneen) efter dagens tur, med pejsehygge om aftenen efter lækker 2-retters menu, måske en pandelampetur i måneskinnet og altid fest den sidste aften.

 

Alagna skikursus off-piste - Alagna, Italien 28. feb.-7. marts - øvet/rutineret

Et skieventyr for dig, der er i god form, frisk på oplevelser og tager dit skiløb seriøst, uden at du behøver at være overlegen i alle skiløbets faser. Skitræningen gennemføres af dansk skiinstruktør med lokalkendskab. Tur- og rutevalg tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger. Alle, som er nået videre fra letøvet niveau, og som dels kan og tør løbe på en rød piste uden at falde, dels kører gode kortsving, kan være med.

Du får størst udbytte ved at møde op til kurset i god form, da du kommer til at løbe på ski hele dagen, alle ugens dage. Du får mulighed for at udvikle dit skiløb og får store oplevelser sammen med de øvrige deltagere. Du vil få en introduktion og træning i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der er i at løbe udenfor pisterne. Der indgår ligeledes Introduktion til og vandring opad udenfor pisterne med fæller/skind under skiene.

Kurset afholdes i Monte Rosa-bjergområdet, som er en del af alperne og et fantastisk off-piste-område.

Deltagergebyret: 4.980 kr. inkluderer: Instruktion, transport (fly og transfer), logi og teorigennemgang bl.a. på forberedelsesmødet. Mad er ikke inkluderet. Bemærk: Deltagergebyret forhøjes 17. december til 5.900 kr.

 

Læs mere om skikurserne her: /tilmelding/skikursus/beskrivelse/

 

fjeldski.gif 


Skabe  på OM gangen

Du har nu mulighed for at benytte de nye små skabe til opbevaring af dine værdigenstande -  mens du træner!

Skabene – nr. 200-251 - finder du i OM-gangen, Nørre Allé 53.

Benyt kun skabet, mens du træner, og tøm det inden, du forlader bygningen.

USG forbeholder dig ret til at tømme indhold, der ”overnatter”.

Lås:  Vælg en 4-cifret kode og afslut med ”V” - drej knobben manuelt

Åbn: Tast din kode og afslut med ”V” - låsen åbnes automatisk

          Koden slettes automatisk efter hver åbning.

 Skabe


 Træning på Metropol - Rådmandsmarken

Husk, at alle hold, der træner på Rådmandsmarken og Metropol efter juleferien først starter i uge 6 på grund af eksamener på Metropol.

Der arrangeres ikke ekstratræning i den anledning, da der allerede er kompenseret for det i deltagerbetalingen. 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

USG er medforfatter til visionært politikoplæg

USG har, ved USG's naturvejleder og leder af USG udendørs, Christian Engkilde, siden efteråret 2012 deltaget i et kæmpe landsdækkende netværk, som har udarbejdet et visionært idékatalog (med anbefalinger) til politikerne om etablering af en National Friluftspolitik. Vi vil overhale Norge og Sveriges friluftskultur! Afsluttende seminar forgik i Middelfart i tirsdags (2.12).

Christian har været specialiseret i en af de 8 nye pejlemærker: "Vore byer skal indbyde til friluftsliv". Miljøministeren, Kirsten Brosbøl, er med "på vognen", og prøver nu at få resten af politikerne med. Vedtages idékataloget, er det så et fælles grundlag, der skal tænkes ind i andre ministeriers lovgrundlag, og kommunerne kan vælge at tilslutte sig: Københavns kommunes kunne således skærpe lokalplaner, så der aldrig fældes et træ i byen uden at et nyt plantes, som man gør det i fx Berlin. Læs mere her:

http://naturstyrelsen.dk/publikationer/2014/jun/friluftslivets-idekatalog/
Generalforsamling

USG holdt generalforsamling torsdag den 27. november. På generalforsamlingen blev nedenstående personer valgt til USG's hovedbestyrelse:
Hovebestyrelsen kan kontaktes via kontor@usg.dk, att. Ebbe Rasmussen.
Du kan læse mere om generalforsamlingen 2014 og de papirer, der blev godkendt her:/om-usg/generalforsamling-2014/
De kommende hovedbestyrelsesmøder vil blive offentliggjort på USG's hjemmeside under "Bestyrelser". Du er velkommen til at komme med punkter til dagsordenen til de kommende HB-møder. Emnerne skal gerne være relvante for så mange USG'ere som muligt.

Arne Astrup

De højere læreanstalter (KU)

 Nyvalgt

Ulf Madsen

De højere læreanstalter (KU)

 Genvalgt

Søren Haselmann (krydsfit, uk (kajak,klatring))

USG MotionsIdrætsafdeling (UMI)

 Genvalgt

Kirsten Hansen(balletgymnastik)

USG MotionsIdrætsafdeling (UMI)

 Nyvalgt

Jesper Tved Mortensen (svømning)

USG MotionsIdrætsafdeling (UMI)

 Nyvalgt

Ditte Poulsen (kl-håndbold)

Klubberne

 Genvalgt

Daniel Holm-Petersen (kl-badminton)

Klubberne

 Nyvalgt

Tinna K. Thorgilsdottir (futsal)

Afdelingerne

 Nyvalgt

Søren Haselmann (krydsfit, uk (kajak,klatring))

Afdelingerne

 Genvalgt
     
   

 

Dancing -santa -16438156

Glædelig jul og godt nytårSidst redigeret 20-01-2020 11:06:09

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.