Password

Glemt password?

Ny bruger?

 
hængelås indkøbskurv
Søg...
Du er her: Forside / Kontakt / Nyhedsbreve / Nyhedsbreve 2014 / Nyhedsbrev august 2014
Print side

 

overskrift_4.jpg

Kære medlemmer
Så er den nye sæson på trapperne. Programmet er lagt på hjemmesiden  Vi håber, at du igen har lyst til at melde dig til en sæson i USG.
I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om tilmeldingen til den nye sæson, så du i tide får noteret dig, hvornår lige netop du skal tilmelde dig.
Du kan også læse om de nye parkeringsregler ved Nørre Allé.

 Kajak

Et af vores kajakhold foran den lille havfrue. 
Billedet er taget for at blive sendt hjem til familen til en af deltagerne, der er kinesisk udvekslingstudent


Tilmelding til sæson 2014/2015

Nu er det lige om lidt, at du kan tilmelde dig den nye sæson. Vi starter tilmeldingen på hjemmesiden, og det fordeler sig således:
Tilmelding kun til basketball turneringshold, kvinder og mænd: Torsdag den 7. august kl. 12.00

 

Tilmelding til alle øvrige hold:

  • Torsdag den 14. august kl. 12.00: Kun studerende, der var medlem i sæson 13/14 på www.usg.dk
  • Torsdag den 21. august kl. 12.00: For alle studerende på www.usg.dk
  • Fredag den 29. august kl. 12.00: For alle, både på www.usg.dk og på USG kontoret, Nørre allé 53, kl. 12 -18

(Du betragtes som studerende, hvis du læser fuld tid på en SU-berettiget uddannelse)

 

Nye medlemmer kan oprette et login allerede nu.

online.gif


Uddeling af foldere

Vi vil så gerne have, at du hjælper os med at udbrede det glade budskab om USG og programmet for Hovedsæsonen 2014/15, så hvis du har mulighed for at hjælpe os med at sprede USG's foldere rundt på kollegier, studiesteder og andre relevante steder, så kontakt os endelig på mail eller telefonisk:

  • kontor@usg.dk 
  • Liselotte: llien@usg.dk
  • 3537 619

Tak for hjælpen.


Husk at opdatere din profil

Husk at få opdateret din profil i god tid inden sæsonstart, så alt er korrekt, mailadresse, mobilnummer, adresse og ikke mindst studiestatus.


USG kontorets åbningstider i august

I uge 32, 33 og 34, fra den 4.august til med den 22. august har USG kontoret åbent fra kl. 12 – 16. Telefonen er åbent fra kl. 10 – 16.

I uge 35 fra den 25.august til og med den 28. august har kontoret lukket.

Fredag den 29. august har kontoret åbent kl. 12 – 18 med tilmelding for alle.


Sommersæsonen er slut (- næsten) 

Nu nærmer vi os med hastige skridt den næste store hovedsæson 2014/15, mens der stadig er sommertræning på en del af holdene. Du kan i princippet melde dig på hold indtil sidste træningsgang, men fra torsdag den 7. august foregår det på kontoret i åbningstiden - blot så vi undgår, at du kommer til at melde dig til den forkerte sæson ved et uheld. Holdene kan ses på hjemmesiden ligesom du kan se, om der er ledige pladser på holdene.

svømmehal.gif

Tak for en fantastisk sæson!


Parkering

Fra den 1. juli er der blevet forbudt at parkere på parkeringspladsen ved Nørre Allé, både foran nr. 51 og på parkeringspladsen mellem nr. 53 og 57. Det er en beslutning, der er taget på fakultetsniveau og ikke noget, som USG har været med til at beslutte. I USG arbejdes der på at ændre beslutningen, så det igen bliver muligt at parkere, når man er til træning.

Men indtil videre er det desværre ikke muligt at parkere på området - man må ud på offentlig vej på Nørre Allé, hvor man mod betaling, kan parkere mellem vejtrænerne. 


Nye skabe på OM–gangen

OM-gangen er blevet istandsat i løbet af sommeren og er nu næsten færdig.

Vi har fået nogle nye dejlige skabe. I skrivende stund er de på vej til at blive fordelt til de hold, klubber og afdelinger, der tidligere havde skabe. Nogle af skabene skal kunne benyttes af medlemmerne til opbevaring af værdigenstande. Tanken er, at de skal virke med møntindkast. Det er dog ikke helt på plads endnu.

Skabe

 


Ledige pladser på

  • kajakklassikeren Amager Rundt - lørdag 16.-søndag 17. august - begynder*)/rutineret 

Når man har roet lidt rundt ved Holmen og dermed Amager, får man lyst til at ro rundt om hele øen. Det kan fint lade sig gøre, også selvom man lige er begyndt på kajak, hvis bare man har to dage til det. Turen begynder ved USG's kajaksted, Kanonbådsvej 6, Holmen, tidligt lørdag morgen, og der sigtes på at ro ned gennem havnen sydpå.

Undervejs holdes der skønne pauser, og kystens listige steder udforskes. Dag 2 rundes Sydamagers smukke strandenge, og der roes op forbi Dragør, Kastrup, Amager Strandpark, Trekroner og hjem til Holmen. Ved problematisk vind, lægges alternativ rute, så turen kan gennemføres.

* Deltagerforudsætninger: Du går på USG-kajakbegynderhold eller har overstået den første begynderroning andetsteds, det vil sige du har været ude at ro 7-8 timer og har trænet makkerredning, så du ved, hvad den handler om. I ror omkring 20-25 km per dag, hvilket kræver noget af armene. Ved meget vind ror i alternativ rute og færre km, så det ikke bliver for hårdt.

Du kan tilmelde dig turen her

 Amager _rundt _1


Ledige pladser på

  • 4 dages vandretur og bestigning af Gaustatoppen, Norge - onsdag 27. august-mandag 1. september - alle

I løbet af fire dage skal vi vandre på Hardangervidda samt - om vejret vil - bestige Norges flotteste fjeld, det mægtige og pyramideformede Gaustatoppen. Herfra kan man i godt vejr se fra Jotunheimen til Skagen. Området er Norges klassiske bjergvandrer-hotspot, og I kommer forbi landets første turisthytte, Krokan, samt Rjukan by, der er kendt for sabotagen af tyskernes A-våbenproduktion i 1943. I vil kunne besøge museet herfor. Turen indeholder udover storslåede panoramaer og oplevelser en masse basistræning i orientering og i, hvordan man sammen etablerer hyggelig og sikker lejr på fjeldet.

Du kan tilmelde dig turen her

Gaustatoppen 

 


Opdagelsestur i kajak - Orø Rundt

Lørdag den 6.-søndag 7. september kan du tage med på opdagelse på en af vores store fjorde, Isefjorden. Vi skal ligge i telt ved Bognæs Skov, måske Danmarks smukkeste lejrplads, overfor Orø.

Deltagerforudsætning: Du går på USG-kajakbegynderhold eller har overstået den første begynderroning andetsteds, det vil sige, du har været ude at ro 7-8 timer og har trænet makkerredning, så du ved, hvad den handler om. I ror omkring 15 km per dag, hvilket kræver lidt armkræfter. Læs mere her: /tilmelding/kajaktur/beskrivelse/

  


Who Is Number One Fun Run - 1.500 løber gennem København i kampen mod kræft

Who Is Number One Fun Run onsdag den 20. august - støt kampen mod kræft ved at føre en aktiv og sund livsstil.


Fire dage inden KMD IRONMAN Copenhagen finder en vigtig begivenhed sted for 5. år i træk: 1.500 mennesker løber klokken 18.00 onsdag den 20. august 5 km gennem Københavns gader i ens t-shirts. De gør det ikke for at vinde eller sætte personlig rekord, men for at have en god oplevelse og støtte op om kampen mod kræft gennem en sund og aktiv livsstil.

Who Is Number One Fun Run er et gratis 5 km motionsløb uden tidstagning, hvor alle følges ad og hvor alle deltagere får tildelt startnummer 1.

"Who Is Number One Fun Run er et 5 km løb, hvor alle deltagere får tildelt startnummer 1 og får en ens trøje til starten. Vi løber i fælles tempo: 5.45-7.00 min pr km. I dette løb er alle vindere - bogstavligt talt. Ifølge statistikkerne får en tredjedel af alle danskere kræft på et tidspunkt i deres liv, men halvdelen af disse tilfælde kan forebygges. Det budskab og vores egen rolle i denne kamp er vores sag. I kampen mod kræft skal vi nemlig huske, at vi er vores egen nummer 1, og det er derfor, vi løber dette løb," siger Aleksandar Sørensen-Markovic, idemanden bag Who Is Number One.

5. år i træk med Who Is Number One Fun Run
Deltagerne spreder sammen budskabet i hjertet af København, hvor løberuten begynder ved Havnegade og slanger sig gennem byen, og blandt andet ind over Amalienborg Slotsplads, og når deltagerne løber gennem byen vil deres t-shirts helt sikkert sætte et aftryk og opfordre danskerne til en sundere livsstil. Løbet er bare vokset og vokset, og her 3 uger før er deltagerantallet over 600. I alt 800 tilmeldte sig i 2013.
"Dette er IKKE et løb, hvor det handler om at komme først. Det handler om at vise sin deltagelse i kampen mod kræft og møde nye spændende mennesker med samme positive indstilling til livet. Man skal komme til Who Is Number One Fun Run hvis man vil være med til at sprede vores budskab. Det at leve et aktivt liv skal være sjovt. Derfor er vores løb et fun run. De forgående år har løbet været utrolig vellykket - ikke blot grundet den gode sag, men også fordi Who Is Number One er skabt at alle de mange mennesker, der gennem de sidste 5 år har skabt projektet med deres interesse, deltagelse og støtte. Vi er alle vores egen nummer 1, og når vi i samlet flok minder hinanden om dette, så står vi sammen stærkere," mener Aleksandar Sørensen-Markovic.
Se video fra sidste års fun run her.
Det er gratis at deltage, men for at få et overblik over deltagere, bedes interesserede registrere sig i dette link.

Om Who Is Number One:
Statistikken viser, at hver 3. dansker bliver ramt af kræft på et tidspunkt i deres liv. 50% af disse tilfælde kunne have været forebygget, bl.a. ved hjælp af en sundere og aktiv livsstil.

- Who Is Number One er baseret på frivillig arbejdskraft.
- Who Is Number One er non-profit og modtager ingen penge.
- Alle aktive i Who Is Number One arbejder for sagen, fordi de er motiveret af at forebygge kræft gennem sund og aktiv livsstil.
- Who Is Number One støtter Kræftens Bekæmpelse.
- På http://whoisnumberone.dk/ kan man tage en test og se hvilken Who Is Number One score man får, og hvor god man er til at være sin egen nummer 1. Man kan samtidig dele den på sin Facebookvæg.
- Who Is Number One moment: http://whoisnumberone.dk/moment/ - når man poster relevante indlæg på Twitter og Instagram skaber man et 'moment' ved at bruge #whoisnumberonedk

Sidst redigeret 20-01-2020 11:06:09

Gå til kurven, for at færdiggøre tilmeldingen og betale.

eller

Forsæt indkøb

Vi vil gerne høre din mening

Indtast dit navn, email og en kommentar herunder.
Din kommentar bliver herefter sendt til KSI.

 

Navn:
Email:
Kommentar:

Send kommentar

Tak for din henvendelse.
Vi vil læse din kommentar.